בוקר אור!!!

שונית 7

New member
לא אמרתי שיש מזימה להפיל אותו אבל

כרגע גם לא יוצאים מעורם להעלות אותו......אבל הכל יכול להתהפך לטובה כשיהיו משהו חדש וטרי..לכתבים גם כתבי רכילות יש נטיה להתישר לפי קו כללי של כולם

rifkin1

New member
קחו לדוגמא את נינט

שבוע אחד הם יורדים עליה ומפרסמים תמונות פפראצי שלה נופלת ושבוע אחר כך יש כתבה מפרגנת... אין שום דבר אישי, דווק מצחיק הקטע ההוא...דבילי בעיקר.

שונית 7

New member
ריפ ראית שהגבתי לך ברשמי?

אני עושה קצת ניסיים בלתפקד שם אבל די מוזר לי עדיין

../images/Emo45.gif גיחכתי גיחוך דבילי כשקראתי

את זה... מסכימה איתך... דבילי לגמריי... הרשו לגחגך....

talytal

New member
היי לי מתוקיזה! ../images/Emo140.gif

תודה על הסריקות!
אה, וברשמי דווקא כן רואים את התמונות, ולא את הקישור, אבל רק אם מחוברים...
ונראה לי שיש לי בעיה בחיבור (מה עוד חדש???), כי אני לא מצליחה לראות אף הודעה בקומונות של תפוז... מתגעגעת לקרוא את שרשורי התרבות שלך בקומונה.

talytal

New member
היום במעריב ע"י ערן סויסה

הוא עשה מזה מין "רמי מול רפי", כאילו בגלל שהליקון בצרות עם רמי וריטה הם צריכים את רפאל שיציל אותם... ווטאבר, אם הסיפור הזה היה קצת יותר קרוב לעניין ההעפה של ג'קו, היו מחברים את זה אליו באותה מידה.

Nova5

New member
שיהיה לרפי בהצלחה!

לא טעיתי בילד... אבל ברור שהוא צריך לבדוק ת'כיסים שלו טוב טוב שאף אחד לא יכנס לארנק שלו
הם כנראה רגילים לזה

L e e e e e

New member
מוזר ומעניין...

אני הסקתי דברים אחרים מהחתימה בהליקון, אבל מוטב שאשתוק.

Nova5

New member
טב, צודקת , לי, אבל באמת

אין הרבה טעם להכנס לזה.

שונית 7

New member
הם פשוט רעים מחפשים לכלוך בכל

מקום.בכל אופן אני שמחה בשביל רפאל ומקווה שיהיה לו בסדר פחות או יותר בהליקון כי הייתה הרגשה שבין מאיה וג'קו הוא קצת פוספס.

שונית 7

New member
צהריים טובים אילתי ורביטל:אני חושבת

שיש שתי סיבות לשממה כאן היום קודם אל תשכחו שליל סדר מתקרב ואנשים עסוקים בלשלב עבודה נקיונות הכנה לחג וכו".דבר שני הפורום החדש בהחלט גרם בלבול.מצד אחד לא נעים לכתב כאן כשיש בית חדש מצד שני לא רגילים לשיטה של הפורמט החדש. לדעתי בפורום הזה יצרנו אוירה אישית כמו ברכת בוקר טוב,שרשורי מזל"ט ליום הלדת,איחולי הצלחה בלימודים ,שרשורים רדודים ,ויכוחים שונים וכו"ונראה לי שאלה מקומם פה. הפורום החדש כמו שאני רוא אותו נועד לעידכונים,העלאת כתבות,בקשות שאלות וכל דבר שקשור ישירות לג'קו. כך לפחות אני רואה את זה כי לי לפחות אין נסין בפורומים למיניהם,בודאי שלא בפורום רשמי,אם טליטל או משהו אחר שמבין יחשוב אחרת הוא מוזמן להגיב.

eilati27

New member
את צודקת בהחלט..

לפחות לדעתי הכנה... אני ממש מתחברת למה שאמרת זו דעתי גם כן. בכל אופן מקווה שלא נאבד את "הבית הפרטי" שלנו כאן בפורום

שונית 7

New member
אילתי עד כמה שידוע לי יש לאמנים

שונים גם פורום לא רשמי. היתרון של הפורום החדש הןא היותו מסודר לפי נושאיםוכל תיעוד לגבי ג'קו רצוי שיכנס לשם בצורה מסודרת ושם אמורים להיות גם עדכוני הופעות
בלי נדר
.שם גם ג'קו ישאיר הודעות ויענה על שאלות. כל הענינים האישיים והאוירה החמה שיצרנו אם תשאר כאן זה יהיה מעולה.

reviital

New member
יש צדק במה שכתבתן,

בפורומים של אמנים אחרים - יש בד"כ גם פורום "שיחות חברים" ולשם מכניסים את הדברים האישיים, לעומת הפורום עצמו שמתעסק בדברים הקשורים ישירות לאמן. וזה מצריך מעקב אחרי מקומות רבים, מה שעושה את הענין לפחות נחמד. מה שהיה כייף כאן - בפורום, זה שכל הנושאים חברו יחד, גם דברים הקשורים לג'קו וגם שאר ענייני החברויות שנוצרו כאן. לאט לאט נתרגל, ובכלל... אם ג'קו ירבה להכנס לשם - נתחיל לרבוץ שם בלי הגבלה!

שונית 7

New member
אני ביינתיים מוצאת את זה קשה

ובעיקר המבנה מבלבל למרות שהגבתי פה ושם ע"מ להתנסות

talytal

New member
בוקר טוב מתוקיזות! ../images/Emo24.gif

בעצם, כבר צהריים...
איזה מבחן מעצבן, אייייייייייייייייייייייף. אבל העיקר - נגמר. וגם קארינוש כבר יצאה מהפסיכו'. אה, יש סוג של
שלא ראיתי אם כתבו כבר - רפאל מירילא הוחתם בהליקון. שיהיה לו במזל"ט, (אפילו שמבחינתי הליקון הם בני זנונים ושיפסידו בתביעה לרמי וריטה אמן), וזה אומר שיש 3 פיינליסטים ב-3 חברות תקליטים - ג'קו בהד ארצי (
), מאיה ב-nmc, ורפאל בהליקון.

למעלה