mk a o

New member
אני אהפתי....

אבל אני חושבת שזה מעמיס על הפורום כי לקח לי שעה עד שהוא עלה....

סמנתה...

באמת תודה רבה אבל שרשורי תמונות הם אך ורק בימי שישי (מחר)... אחרת הפורום לא יעלה מהר...

קשת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה סבבה לך
איזה טיול
ים אל ים נכון
את כל כך הולכת להנות
תזכירי לי באיזו הנהגה את
אה... תקשיבו... יש לי הרגשה מוזרה. בבקשה תגידו לי שהמפגשפורום לא בתאריך 23 או 24 לאפריל....

RinRan

New member
../images/Emo42.gifאתם רוצים? תארגנו לכם מפגש...

אני, בכל מקרה, לא באה.

Super Keshet

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif

אכן, טיול ים אל ים. בכל מקרה, אנחנו יוצאים ב3
אז עשיתי את שטות חיי ולא הלכתי לישון, אז יש לי כאן שעתיים טובות לשרוף באינטרנט , עד שאני אתחיל להתארגן....מקווה שתמצאו לי תעסוקה

Alonosha

New member
למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo159.gif../images/Emo15.gif

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifלכולם כנסו!!!../images/Emo110.gif

$$$$$$$$$$$$___$$$$$$$$$$$$___$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$___$$$$$$$$$$$$___$$$$$$$$$$$$ $$$____________$$$______$$$___$$$______$$$ $$$___$$$$$$____$$$____$$$____$$$______$$$ $$$___$$$$$$_____$$$__$$$_____$$$______$$$ $$$______$$$______$$$$$$______$$$______$$$ $$$$$$$$$$$$______$$$$$$______$$$______$$$ $$$__$$$__$$$___$$$_____$$$___$$$$$$$$$$$$ $$$__$$$__$$$___$$$____$$$$___$$$$$$$$$$$$ $$$__$$$__$$$___$$$___$$$$$___$$$______$$$ $$$__$$$__$$$___$$$__$$$$$$___$$$______$$$ $$$__$$$__$$$___$$$_$$$_$$$___$$$______$$$ $$$$$$$$$$$$$___$$$$$$__$$$___$$$______$$$ $$$$$$$$$$$$$___$$$$____$$$___$$$______$$$ $$$___$$$$$$$$$$$___$$$__$$$__$$$___$$$$$$$$$$$ $$$___$$$$$$$$$$$___$$$__$$$__$$$___$$$$$$$$$$$ $$$___$$$___________$$$__$$$__$$$___$$$________ $$$___$$$___________$$$__$$$__$$$___$$$________ $$$___$$$___________$$$__$$$__$$$___$$$________ $$$___$$$$$$$$$$$___$$$__$$$__$$$___$$$________ $$$___$$$$$$$$$$$___$$$$$$$$$$$$$___$$$________ ממני ענברוש!!! וזה לא לקוח ממני...

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifשאלה חשובה!!!../images/Emo110.gif

מישהו יודע איזה פרק התאומות שיחקו בה"רקיע השביעי" כי אני מתה על הסידרה הזאת ואני מתה לראות אותן.. אני חיבת שם של פרק ועונה!!!!!!!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

שאלתי את זה לפני איזה חודש ואפ'חד לא ענה לי

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

נ"ש אוקיי, אממממ, אני לא יודעת אם כבר שאלו את השאלה הזאת, אבל אני, בכל מקרה, לא ראיתי ששאלו.... אז השאלה שלי היא כזאת: נכון שבתור מישל, הביאו את מרי-קייט ואשלי שישחקו לסירוגין את מישל? אוקיי, עכשיו, אז אם בתור ניקי ואלכס משחקים זוג תאומים, ויש את כל הקטע הזה של החוק נגד העבדת ילדים מתחת לגיל מסוים...(בגלל זה הביאו תאומות למישל...), אז יש סיכוי שבתור ניקי ואלכס משחקים רביעיית אחים?? כאילו, כל פעם משחקים זוג אחר של תאומים? קן איט בי
מקווה שלא סיבכתי אתכם יותר מדי.... זאת שאלה שסיקרנה אותי כבר הרבה זמן... מישהו יודע?

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

ממש לא... התאומים שמשחקים את ניקי ואלכס הם בלייק ודילן משו...

למעלה