Super Keshet

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo32.gif

שירשוריישן עופיישן....או ! מפחיד... אז העוף שלי- אתמול הייתי בהופעה של המורדים, ומה אני אגיד לכם - היה ממש ממש ממש מדהים
היה לי שלט ענקי- Te Amo Benjamin ואני נשבעת שבנחה ראה אותי ובסוף המופע הצביע עלי ושלח לי נשיקה...מושלמי שלי.... טוב, אז שרשרו לכאן את העופות שלכם ואני רצה לפתוח את שירשור התמונות של יום שישי....צ'או...

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

אני הולכת מחר!!!
היית במופע הפתיחה
או שהיית במופע השני כבר? ראיתי תמונה של מופע הבכורה שלהם!! יא! איזה מהממים! עם מי הלכת? אני הולכת עם חברה שלי! יואו......אני רוצה כבר להיות שםםםםםם!!! הצלחת לשמוע משהו? עם כל הצרחות האלו? זה מה שאני לא רוצה, שאני לא אוכל לשמוע כלום.. היו לך מקומות טובים? סליחה על הפצצת השאלות, אבל אני חייבת לדעת!!

Super Keshet

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif אליה ומורן

1. הייתי במופע השני- בשבע 2.הלכתי עם בת דודה שלי 3. היינו בשקט בשירים- כאילו שרנו אבל בסוף היו את הצרחות של החיים 4. מקומות יחסית טובים, שורה 15 אבל הקטע הוא שבסוף המופע בנחמין היה בדיוק מולנו...מושלם... מורן- לא, זאת לא הייתי אני. בכל מקרה, תביאו הרבה הרבה סרטי צילום . לאף יו

The Sun Girl

New member

הייתי אתמול במופע של המורדים!!!!! והיה כזה מדהיםםםם
אוקיי...תתכוננו להפצצת חוויות!!!! (אחרי הכל- זה שירשור עוף, לא?) טוב, אז נסעתי עם חברה שלי, עוד חברה שלי, וחברה של חברה שלי..חחח..לא כזה מסובך... בכל מקרה, הגענו ליד אליהו בהקדמה של בערך שעה או קצת יותר!! ומזלנו שהגענו ככה! כי כשהגענו לאיפה שהשומר היה אז התחלנו לדבר איתו והוא היה כזה נחמד!! הוא אמר לנו כששאלנו אותו אם הוא יודע מתי הם באים או אם הם כבר באו, אז הוא אמר לנו שהם עוד מעט צריכים להגיע...דרך שער 9!! אז אנחנו כזה אומרים מלא תודה! וישר רצנו לשער 9!!! ולא היו הרבה ילדים אבל היתה כמות מסוימת של ילדים... בכל מקרה, אנחנו כזה כבר הכנו את המצלמות ופתאום השוטרים אומרים לכולם להתרחק ולעמוד יותר הצידה כי הם לא יוכלו לעבור! (סימן שהם עוד מעט באים!!!!!!), אז כזה אנחנו מחכים, ואז התקרבו שני וואנים ענקיים כאלו
וכבר התחילו הצעקות אליהם! אבל לא היו ממש צרחות כי לא היו הרבה ילדים! ואז הם יצאו מוואנים! שני שומרים ג'אברים על כל אחד!! הם היו כאלו מהממים!! בהתחלה יצאה כריס מורנה, אחרי זה ויקו, אנחלס, בנחמין, קמילה, מיכאלה, קוקו, לואיסנה,חסמין, דייגו (גידו) ועוד החדש הזה (לא זוכרת את השם...) ועוד כמה... (הם לא יצאו בדיוק בסדר הזה, אבל משהו כזה...) את פליפה לא הצלחתי לראות, אבל צילמתי כמה שיכולתי..חחחח, צילמתי באויר (אין לי מושג את מה אפילו...) ואיזה חמודים היו קוקו ומיכאלה הם כזה צילמו במצלמת וידאו, ואני כמעט בטוחה שקוקו הצליח לצלם אותי!!
מיכאלה, כזה ניסתה לצלם ואז השומרים שלה דחפו אותה קדימה...
בכל מקרה, אני מקווה שהתמונות יצאו טוב!!! לקחתי שתי מצלמות... חחחחח.......כולם חשבו שאני לא יודעת מה....חחח
אבל מזל שלקחתי את שתיהן, כי במצלמת אחת (שצילמתי אותם כשהם באו) אז היא לא צילמה בפנים עם הזום...אז השתמשתי בשניה, וצילמתי (במשך כל המופע) שני פילמים שלמים!!! שזה בערך יותר משישים תמונות!! ועוד במצלמה הראשונה....חחח
.... היינו שורה 12 ובהתחלה חשבנו שזה לא מקומות טובים, אבל כשנכנסנו לאולם ראינו שזה מקומות מעולים!!!!! אפילו הבאתי משקפת, כי חשבתי שזה לא טוב! חחח, בכל מקרה, ראינו מעולה! ולא הסתירו לי! פעם ראשונה! בכל מקרה, כשהמופע התחיל אז כל המעריצים צרחו וצווחו!!!!! ואני כזה אחרי כל שיר סתמתי את האוזניים!! כי הצרחות נעשו כאלו חזקות שכבר אי אפשר היה לשמוע כלום!!! כאילו,אתה לא שומע כלום! שקט! (אבל בעצם זה צרחות הכי חזקות שיכולות להיות
) טוב, אין כל כך עוד מה לספר חוץ מזה שהמופע היה מדהים
, ושאני אזכור אותו (וכל מי שעוד היה בו) לעוד הרבה זמן!!! מקווה שלא שיעממתי אתכם יותר מדי, ו-
ו-
ו-
לכל מי שקרא את הכל...!! (וכן, אני יודעת שזה לא קשור לפורום, אבל כבר רשמתי למעלה, זה שירשור עוף, אז אפשר לכתוב את זה...) אה, ואל תחשבו שאני מעריצה היסטרית שלהם! כי אני ממש לא! אני אוהבת את הסדרה ואותם, ואני חושבת שהם ממש ממש חמודים ויפים והכל ואני רק אוהבת לראות אותם...אפילו לא צרחתי, אני לא סובלת את כל ההיסטריה, כי זה יותר מדי, אבל בהחלט שרתי!
אז רק שלא יהיה לכם את הרושם הלא נכון--> אני לא מעריצה היסטרית

Alexis14

New member
לאקי יו!|אישלג|

אני בכלל לא הולכת למופע... את מפתחת את התמונות גם על דיסק, או סורקת? אם כן- תראי לנו בבקשה!

The Sun Girl

New member

אממממ, לא צילמתי במצלמה דיגיטלית....אז אין לי את זה על דיסק, וגם אין לי סורק, אז אני לא יכולה לסרוק את זה.. אבל לחברה שלי יש סורק, אז אם אני אצליח לשכנע אותה או להירשם כחברת פורום כלשהו, או סתם לתת לי לסרוק על דיסק, אז אני בהחלט יעלה אותן!! אני אנסה...

Alexis14

New member
לא קשור למצלמה דיגיטלית.|אישלג|

יש חנויות פיתוח שמפתחות על דיסק גם.

The Sun Girl

New member

אה... נכון, ואני חושבת שהחנות פיתוח איפה שאנחנו מפתחים תמונות, גם מעבירים את זה על דיסק, אז יכול להיות שמתי שאני אסיים את הפילם של המצלמה השניה (כי צילמתי גם איתה, אבל לא סיימתי את הפילם) אז אני אביא להם גם את הפילמים השניים שיעבירו אותם לדיסק... תודה.

The Sun Girl

New member

....עזבו,אני מבינה את עצמי...
בדיקת חתימה...

The Sun Girl

New member

ברור
את תראי מעולה!!! (כל עוד לא יהיה מלפנייך מישהו בגובה 2 מטרים...
) אבל את תראי ממש טוב! אני הייתי שורה 12 וראיתי ה-כ-ל !! אז בטוח שתראי!! ואם תעשי זום במצלמה אז תוכלי לצלם מצוין! אה, ותקחי מלא פילמים! חחחח, מניסיון... דרך אגב, היום קיבלתי את הפיתוח של התמונות...ויצא ממש ממש ממש יפהההה!!! אבל נורא קשה לצלם טוב, כי רוב הזמן זה יותר מדי חשוך בשביל מצלמה לצלם... אבל חלק מהתמונות יצאו מדהימות! ויש תמונה אחת של בנחמין שיצאה כל כך טוב! שאני בטוחה שאם הייתי מוכרת אותה לפרסומות הם היו מפרסמים אותה! כי רואים אותו כזה על הבמה שעולה ויורדת, והוא מחזיק את המיקרופון ומרים יד אחת למעלה ומסתכל למעלה, ויש אורות ואש כזאת מסביב! מדהים! ביי ד'ה ווי...היתה אש אמיתית!! ממש הרגישו גל של חום כזה!! מופע מדהים, מהמם
מתי המופע שלך?

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

אני הולכת ביום שלישי, בשעה 10:30.. ואני בשורה 14 אני יראה משהו

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאריאלה-

תמחקי אותי 'בקשה מהחתימה שלך.

נחשו מה קניתי...?

פוסטר ענק של לואיסנה מבד
אני מעריצה של רבלדה אז... קניתי את זה...זה מ-ז-ה יפה...אם רק היה כזה של מרי-קייט ואשלי...הייתי קונה בטוח...!! המממ..התבאסתי שאין של קמילה...אבל אני אבדוק שבוע הבא אם יש גם שלה
כי את לואיסנה אני מאוד אוהבת...אבל את קמי הכי
[מהמורדים...אבל במקום ראשון אצלי התאומות, ושומדבר לא יזיז אותן ממקומן זה 5 שנים!]

The Sun Girl

New member

בודקת חתימה...דונט מיינד מי...

Moran Rojas

New member
אמממ קשת....

השלט שלך היה על מפה כזאת רשום בספריי צהוב וסגול אם כן הייתי מאחורייך

The Sun Girl

New member

נ"ש.... וזה דווקא לא אוף-טופיק, זה קשור קצת לתאומות...אני עכשיו באמצע הורדה של השיר- Just can't get enough שהופיע בפסקול של הסרט להרוויח את לונדון, וזה שיר כזההה יפה!! ואני מנסה גם להוריד את- Get out of london אבל זה לא ממש הולך לי...
אה, דרך אגב... נזכרתי שיש לנו גלריית תמונות של חברי הפורום, אז הסתכלתי, ו....שרון! דמיינתי אותך לגמרי אחרת! ועומר--->מה היה השם הקודם שלך?

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif~.~../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif קיי ../images/Emo26.gif

בהתחלה בהתחלה הייתי omerikoosh אח"כ TNT girl ואז Coockey 2003 .

The Sun Girl

New member

אה, אוקיי....כי התבלבלתי בינך לבין עוד מישהי שקוראים לה עומר...

למעלה