שלא תעיזי אני גם רוצה משו.
ח חלפון מהסנוקר New member 17/3/10 #791 אני בפנן...יושב ומכייף לי...אבל אין מה לקנות בי אני מגובס ביד ממש חרא...אבל נשאר לי שבוע וחצי....אבל חפיף אנשים עוברים בלגן ודברים הרבה יותר גרועים אז צעקות זה בקטנה...אחותי הצעירה והמנומסת
אני בפנן...יושב ומכייף לי...אבל אין מה לקנות בי אני מגובס ביד ממש חרא...אבל נשאר לי שבוע וחצי....אבל חפיף אנשים עוברים בלגן ודברים הרבה יותר גרועים אז צעקות זה בקטנה...אחותי הצעירה והמנומסת
ח חלפון מהסנוקר New member 17/3/10 #792 מהההההה אחייי..... אנחנו לא עושים כלום רק יושב מול המחשב...והולך לראות ברצלונה
צ צעירה ובהירה New member 17/3/10 #801 למה ככה?תעבירו תניקיונות בכייף. עם מוזיקה.צחוקים.זה הופך לחוויה ולא לסיוט.אני נהנית מיזה... בהצלחה.
מ מסטול ברמה New member 17/3/10 #809 וואלה! בכותרת הזכרת לי את הישיבה. . קטנה. כשהמשגיח קורה לך ואומר ``אני מאוכזב ממך! איפה היית בתפילה?`` מה קורה אחי? נעלמתי? הייתי קצת עסוק אז התנזרתי מהנט.
וואלה! בכותרת הזכרת לי את הישיבה. . קטנה. כשהמשגיח קורה לך ואומר ``אני מאוכזב ממך! איפה היית בתפילה?`` מה קורה אחי? נעלמתי? הייתי קצת עסוק אז התנזרתי מהנט.
ל לכן אני כאן New member 18/3/10 #846 אנחנו מכבדים כל אחד שמחליף ניק, באמת! למה לא? תיהנה, העיקר שתרגיש חדש!