אז.. קישטאא..לילה מקסים!
ק קומפוזיציהה New member 16/3/10 #345 צום מיכרז! חשבתי אתה מחפש לה ספייר.. הלב צילי,וישאר ציליי.. עד יום מותי!
ק קומפוזיציהה New member 16/3/10 #349 תודה.. אני יודעת..!=) וחוץ מיזה..? ירדת מהלב..? אולי רוצה עין..?
ק קומפוזיציהה New member 16/3/10 #353 חצופון, לך יהיה את ליבי היפה,ולי מה..?? קבר משמים ואפל..! משעמם שם! ו..אמרתי...הלב צילי לא ייתלבש טוב אצל כל אחד, רק אצל אנשים ראויים.. לבב..אחח איזה דבר מופלא זה!
חצופון, לך יהיה את ליבי היפה,ולי מה..?? קבר משמים ואפל..! משעמם שם! ו..אמרתי...הלב צילי לא ייתלבש טוב אצל כל אחד, רק אצל אנשים ראויים.. לבב..אחח איזה דבר מופלא זה!
ה הקדוש ממרוקו New member 16/3/10 #338 לא. ההרגל הוא בין לטוב בין למוטב ישנם קנינים בנפש האדם שנקנים לו עי כח ההרגל.
מ מייטלוווש New member 16/3/10 #339 קח לדוגמא את אלו שמקיימים מצוות כמצוות אנשים מלומדה. זה נובע מכח ההרגל. ההרגל מקהה את החושים. כל יום יהיו בעיניך כחדשים. ולא בתור דבר חד גוני. חשוב על זה רוקו
קח לדוגמא את אלו שמקיימים מצוות כמצוות אנשים מלומדה. זה נובע מכח ההרגל. ההרגל מקהה את החושים. כל יום יהיו בעיניך כחדשים. ולא בתור דבר חד גוני. חשוב על זה רוקו
ה הקדוש ממרוקו New member 16/3/10 #340 ברור. וגם ברור שזה מעלה להיות רגיל במצוות... וקחי לדוגמא אדם שרוצה לעקור ממנו איזשהי מידה רעה בהתחלה זה נראה כבלתי אפשרי מרוב שזה קשה אך כשמתמיד בזה זה כבר נהיה חלק ממנו זה מה שעושה ההרגל.
ברור. וגם ברור שזה מעלה להיות רגיל במצוות... וקחי לדוגמא אדם שרוצה לעקור ממנו איזשהי מידה רעה בהתחלה זה נראה כבלתי אפשרי מרוב שזה קשה אך כשמתמיד בזה זה כבר נהיה חלק ממנו זה מה שעושה ההרגל.
מ מייטלוווש New member 16/3/10 #346 אנחנו אוחזים באותה דעה... בשביל לשבר מידה, הרמבם אומר, שצריך להקצין וככה מגיעים לדרך האמצע. הדרך הנבחרת. גוד לאק
אנחנו אוחזים באותה דעה... בשביל לשבר מידה, הרמבם אומר, שצריך להקצין וככה מגיעים לדרך האמצע. הדרך הנבחרת. גוד לאק
י ילדה מדליקה 17 New member 16/3/10 #327 מה קרה?? מה דיי?? הנה זהו אני אוטוטו הולכת לישון חח איזה תוקפני
י ילדה מדליקה 17 New member 16/3/10 #364 טוב עכשיו אני באמת הולכת לישון!!! אז אחלה לילה לכולם...וחודשש מקסים ונקי ביוש..