חח זה פ-א-ד-י-ח-ה-! רצח!!! מנסיון.. במיוחדשזה קורה עם אח של חברה...
י ילדה מדליקה 17 New member 18/3/10 #1,000 חח זה פ-א-ד-י-ח-ה-! רצח!!! מנסיון.. במיוחדשזה קורה עם אח של חברה...
ש שימי style New member 18/3/10 #1,030 גמלך צהריים טובים. אין חדש מי יודע מה. ורפואה שלימה בקרוב. אומיין!
פ פרפר נחמדדד New member 18/3/10 #1,072 מה אכלת בסוף? ניראלי פרוסת שוקולד עם גמבה וחמוצים מעל וכוס חלב..בעעע
ל לכן אני כאן New member 18/3/10 #1,134 בדיוק הוא מדבר שטויות ואחר כך אומר שזה מסריח... מיין תרשה לי להצדיק אותך!
נ נערה מנומסת17 New member 18/3/10 #1,101 עד כמה זה חשוב לך? ולמה אני צכה ללמוד אם עם הכסף אפשר להשיג הכל..
י ילדה מדליקה 17 New member 18/3/10 #1,102 אזזז ככה.....אני ממש אוהבת כסף.. ויש לי מזה בעיה שכל סכום שיש לי חייב להגמר באותו רגע...אני מבזבזת בטונות ושאני צכה באמת נגמר לי!!! אני מוכנה לעבוד בשביל כסף זה ברור העיקר שיהיה לי..אבל במקום לימודיםם בחיים לא..
אזזז ככה.....אני ממש אוהבת כסף.. ויש לי מזה בעיה שכל סכום שיש לי חייב להגמר באותו רגע...אני מבזבזת בטונות ושאני צכה באמת נגמר לי!!! אני מוכנה לעבוד בשביל כסף זה ברור העיקר שיהיה לי..אבל במקום לימודיםם בחיים לא..