זהו. מהיום דיאטה.

../images/Emo163.gifזהו. מהיום דיאטה.

אני מתחילה ובגדול. מהיום- אוכלים מסודר ובריא. אין שטויות לתוך הגוף. שותים הרבה מים. ואתחיל ללכת - זה ילך בהדרגה.... הלוואי שאצליח...

אתי אתי

New member
בסדר גמור

זה עוזר לי ההתחייבות כאן בפורום
עבר בסדר גמור עם האוכל, רשמתי מה שאכלתי. מקווה להמשיך יפה גם היום ובוקר טוב לכולן

אתי אתי

New member
../images/Emo50.gif

אפשר להצטרף??? די התבלגנתי עם האוכל בשבועיים האחרונים. רוצה לחזור לשיגרה. אולי נעשה שרשור יומי על איך עבר היום (אתמול), רוצה?

micpri

New member
אפשר גם?

בלי לחכות לתשובה אני נדחפת לשרשור... אתמול היה בסדר בגדול - שבתות הן זמן שקשה לי בגלל שנמצאים יותר שעות ליד המקרר. אבל - הצלחתי פחות או יותר לשמור: אמנם אכלתי קצת גבינת חלומי (לא עומדת בפני המעדן הזה...)ושתיתי כוס גדולה של קפה הפוך בבית קפה אבל חוץ מזה הלכתי בדיוק לפי מה שתכננתי לי. אז החלטתי שהיה יום טוב!

חן123

New member
בטח שאפשר, מי עוד מצטרף?

אהבתי את ההתדחפות שלך. הדיווח נשמע בהחלט טוב לשבת!!!

hofit76

New member
אוף

אי אפשר לקום מחר בבוקר רזה??????????? אין לי כח למשטר דיאטה....... אבל אני גם מתחילה איתכם ..נקווה לטוף..

אתי אתי

New member
תלוי מה אכלת קודם

חשוב לא לעשות שינוי גדול מידי , שהגוף לא יכנס לסטרס, ואז גם לא תהיה ירידה...

קדימה שרשור על אתמול...

אז התחלתי בארוחת בוקר טובה שעזרה לי להחזיק בבוקר, (לחם מלא עם גבינה) לנשנושים בעבודה הבאתי פריכיות אורז (לא הספקתי לחתוך ירקות...) ולקראת הצהריים התחלתי לרעוב... שמתי עין על העוגיות שבמשרד אבל התאפקתי מקווה שאצליח גם היום.. בצהריים נסענו לאכול.. לקחתי בבורגר ראנץ' את הארוחת לייט- טעים אבל לא משביע, לא נתתי לעצמי לקנות עוד משהו (חבל על הכסף והקלוריות) וכשהגענו הביתה אכלתי טוב- טונה עם לחם ועוד... מה שאני צריכה להשתפר יותר זה בענין השתיה. חשוב לשתות הרבה מים...

אצלי...

חצי היום לא היה משהו כי לא הספקתי לאכול רק בצהריים אכלתי עוגיות אח"כ צלחת קורנפלקס ובערב סלט + 2 פרוסות לחם וטונה ולימונדה. זה הכל שיהיה לנו יום טוב ובהצלחההה

אורלי14

New member
אכלתי בבוקר

סנדויץ לחם קל עם גבינה וסלט ירקות ענק!!! בצהריים צלחת מרק ירקות עם מעט מאד קרוטונים ושקדים, אחר הצהריים דנונה לייט בערב חביתה עם סלט ירקות וגבינה. פרגנתי לעצמי גם קוביית שוקולד אחרי היום הזה. מה עם כולן?

לצערי נפלתי...

היום היה לי ממש קשה והכל בגלל שלא התארגנתי מראש, היתה לנו ישיבה בעבודה ולצערי התנפלתי על דברים אסורים... הייתי רעבה. לא נורא, מחר יום חדש...

למעלה