לאמאלה היקרה-ארוך מאוד!!!
אני חייבת להסיר את הכובע 2 לידות בהפרש כ"כ קצר?? את ממש מחמירה עם עצמך,אני בהחלט מבינה מאיפה זה בא(מזדהה חושיליג),אבל את צריכה קצת לעצור לפעמים ולטפוח לעצמך על השכם,את ממש בכוחות עצומים עושה מה שהרוב לא מסוגלות להתחיל,אז קודם כל תהיי גאה בעצמך,עכשיו אני גורסת שאם את אוכלת מאוזן ובריא אין לך מה לדאוג בסוף הכל ירד,לגבי הקצב אין לי התחייבות זה עניי אישי ביותר. ועכשיו פויה קטן,את יורדת רבע קילו בשבוע ,זה אולי לא מספק אותך אבל אם תסתכלי על הכוס המלאה תביני שלפחות את יורדת!! מה עוד שזמן קצר כ"כ אחרי הלידות,יש עדיין השפעה הורמונאלית שמאוד מקשה על הירידה במשקל ובפרט אם את מניקה וגם אם לא!!! ועכשיו עוד כוס מלאה-בחשבון פשוט רבע קילו ירידה במשקל זה חיסכון של 2250 קלוריות בשבוע וזה לא כ"כ מעט ,זוהיא כמות הקלוריות שמנעת מעצמך במהלך שבוע! את עוד אם צעירה,אבל ככל שהילדים גדלים הגיל והחכמה מלמדים אותנו לקבל את עצמנו וגם המון המון סבלנות,כי אם את מתאמצאת אין שום סיבה שבעולם שלא תצליחי ואת תצליחי אני בטוחה בזה כי את ממש נחושה!! אז חייכי אל עצמך ואל הילדים המקסימים שלך ותראי שבסוף הכל יהיה בסדר. עובדה נוספת היא שכדאי שתקחי בחשבון שירידה במשקל היא לא ליניארית והיא מגיעה בגלים,יתכן שאת במצב תקיעה ותוך שבוע או שבועיים פתאום ינשרו יותר ובקצב מהיר,ככה זה נסתרות דרכי הגוף. חזקי ואמצי והתעודדי את בסדר גמור בהצלחה אורנה