חפר"י תחילת שבוע

../images/Emo163.gifחפר"י תחילת שבוע../images/Emo163.gif

שבוע מהנה לכולם וקריאה וכתיבה מהנה לכל הקוראים כותבים
הפרק הרביעי בסדרה שלי יתפרסם כמעט ב-100% היום, ב"ה

shucina

New member
חחח מסתבר שלא...

(סורי זה לא רענן לי תעמוד...) אלמוג ער !!!!!

../images/Emo86.gifאהבה חרוטה בנשמה-פרק 4../images/Emo86.gif

מיכאל מחייג לדניאל ושואל לשלומו. "אני מתנצל על מה שקרה אמש, מה אעשה כדי שתסלח לי?" הוא שואל אותו ברחמים. "ככה רציתי שתפנה אלי, מיכאל. ברחמים, שתרד על הברכיים כדי לבקש את סליחתי", הוא חושב לעצמו. דניאל עונה לו: "כל מה שאני מבקש זה רק להיפגש ברצינות, נוכל להיפגש בביתך ולדבר?" הוא שואל אותו.
חופים הם לפעמים געגועים לנחל ראיתי פעם חוף שנחל עזבו עם לב שבור של חול ואבן והאדם והאדם הוא לפעמים גם כן יכול להישאר נטוש ובלי כוחות ממש כמו חוף. גם הצדפים כמו חופים, כמו הרוח, גם הצדפים הם לפעמים געגועים לבית שתמיד אהבנו אשר היה ורק הים שר לבדו שם את שיריו כך בין צדפי לבו של האדם שרים לו נעוריו.
פרק 4
אגם מזיזה את הברז על מים רותחים. בוכה, היא נזכרת במה שחוותה בלילה עם אלי כנגד רצונה. באותו הזמן, אלי כועס על שהיא לא הגיעה לעבודה ומבטיח שאם היא לא תגיע בקרוב הוא יחשוב אם לפטר אותה. אלכס וקובי מספרים אחד לשני על החוויות שלהם מאתמול. "אני יודע שהיא רוצה שאהיה קרוב אליה אך משום מה היא לא מוכנה שאתקרב אליה" מספר לו אלכס. "אני לעומתך, נהנתי מאוד עם מאיה. היא כזאת מתוקה ומאהבת מושלמת. אתה לא מתאר לעצמך" אומר לו קובי בציניות. "אני לא מבין מה אתה מוצא באגם, כל עוד האישה לא רוצה יחסים מיניים אז היא לא אישה בכלל. אני במקומך מזמן כבר הייתי זורק אותה לאלף הרוחות" אומר לו קובי. אלכס לא מקשיב לו. מריה מכנסת את דניאל לסלון ומציעה לו לשתות. "אני לא רוצה דבר, תודה" הוא אומר לה. "מה שמך?" הוא שואל אותה, והיא עונה לו בתמימות: "שמי הוא מריה, אבל הידידים שלי קוראים לי מרי". מיכאל יורד לסלון ודניאל והוא נפגשים. "דניאל? זה שמך?" שואל אותו מיכאל בפנים המומות. "אכן כן, דניאל" הוא עונה לו. מיכאל ההמום לא מבין מה קורה בשל הדמיון הרב בינו לבין אותו איש שרצח לפני 4 שנים. הוא מנסה לגרום לעצמו להבין שיש לפעמים אנשים שהם מזכירים מאוד אנשים מסוימים ומבקש ממנו ללכת אחריו למשרדו. הם נכנסים והוא סוגר את הדלת. קרן מתעוררת לפני יגאל ומנסה לצאת במהירות מהחדר כדי לא לדבר עם יגאל כאשר יתעורר משנתו, אך לפתע הוא מתעורר ומבקש ממנה להתקרב כי הוא רוצה לשאול אותה שאלה. "אפשר לדעת למה כל החיים שלך את רק משקרת ומשקרת?" הוא צועק עליה בכעס. "על מה אתה מדבר?" היא עונה לו בטון גבוה במיוחד. "על המחלה שהמצאת, ואל תחשבי שאני מטומטם ושאני לא מבין שאת לא חולה בשום מחלה, ובוודאי שלא במחלה חשוכת מרפא" הוא עונה לה. היא משתתקת. חצי שעה עוברת... ועוד חצי שעה נוספת עוברת... הזמן רץ ולפתע – "דניאל, כמה נעים לפגוש אותך שוב" אומרת לו סיגל אשר נכנסת למשרד. "גם לי" הוא עונה לה באהבה. "תחתום כאן בבקשה" מציג בפניו דניאל את המסמכים הדרושים. מיכאל חותם עליהם מבלי לקרוא ומבלי להסס. דניאל יוצא מביתו. סיגל שואלת אותו על איזו עסקה הוא חתם עם דניאל. "את בקרוב מאוד תדעי עליה, ואת תופתעי מאוד" הוא מסקרן אותה. קרן מנסה לשכנע את יגאל כי היא לא מקרת לו ושהיא ביקרה את הרופא ולאחר הבדיקות שעברה זה מה שהיא גילתה. "אני לא מאמין לך, עד שלא תראי לי את הסדיקות המוכיחות את זה אני לא האמין לך" הוא עונה לה. "קח, הנה הבדיקות. ידעתי שלא תאמין לי אז ביקשתי אותם מראש" היא מוסרת לו אותם. הוא קורא את התוצאות ונדהם. מאיה וסיגל נפגשות בבית קפה. סיגל מספרת למאיה על הגבר שהכירה לפני מס' ימים אשר הרשים אותה מאוד בשל דמיונו הרב לאותו גבר מלפני 4 שנים. "שמו דניאל" היא ממשיכה לספר לה. מאיה מסתקרנת ואומרת: "יהיה מעניין מאוד להכיר אותו". אפרת מנסה לאתר את מיכאל. "לבסוף אני מצליחה לדבר איתך" היא אומרת לו בכעס. "הייתי מאוד עסוק פשוט, לא יכולתי לענות לטלפונים" הוא לוחש לה. "אני רוצה שניפגש מיכאל, אני חייבת לפגוש אותך" היא אומרת לו. "מה קרה לך אהובתי?" הוא שואל אותה בו בזמן שהוא נכנס למשרד ונועל את הדלת. "אני חושבת שאמי לא שיקרה בקשר למחלה. אני בטוחה שלא האמנת לסיפורים שלה אבל אני שמעתי אותה עכשיו מדברת עם אבי בחדר ואני קצת מהססת לגבי זה" היא מספרת לו. יגאל לא מאמין למראה עיניו כאשר הוא קורא את תוצאות הבדיקות שוב ושוב. "אני מצטער שלא האמנתי לך, אהובתי. אני עדיין לא מצליח להבין את זה" הוא אומר לה בבכי. היא מסתובבת וכאשר הוא לא רואה את עיניה היא עונה לו בקול המבשר בכי: "אהובי, תוצאות הבדיקות האלו מוכיחות שלא נשאר לי הרבה זמן לחיות". הם מתחבקים חזק והוא מנשק אותה. "סליחה אהובתי, אני מבקש סליחה על כל הרע שעשיתי לך" הוא בוכה. במקרה, יהודית ומשה נתקלים זה בזה ברחוב. היא מנסה לברוח ממנו, אך הוא תופס אותה חזק בזרוע שלה. "למה את מנסה לברוח ממני? האם את עדיין פוחדת?" הוא לוחש לה. יהודית המפוחדת לא יודעת כיצד להגיב. מאיה חוזרת לבית אביה אשר לא נמצא בבית באותו זמן. היא נאנחת בחדרה ונשכבת במיטה, חושבת לעצמה על אותו גבר אשר אחותה סיפרה לה עליו. אותו גבר אשר דומה כמו שתי טיפות מים לאותו גבר מלפני 4 שנים, אותו גבר שמיכאל רצח. הטלפון בחדרה מצלצל והיא עונה. "מאיה? התקשרתי כדי להיפרד ממך, החלטתי לעשות את מה שאני עושה כי אני כבר מיואשת. אני לא רוצה להמשיך לחיות" – שומעת מאיה את אותם המילים. "אגם? זאת את?" היא צועקת בבהלה. לפתע, נוזל דם. הרבה דם. הדם מטפטף ומטפטף ולא מפסיק לטפטף. לא נשמעים קולות. "אגם? את שם? מה קרה לך אגם?" צועקת מאיה המבוהלת, היא לא יודעת מה לעשות. חושבת על הגרוע מכל.
בפרק הבא ב"אהבה חרוטה בנשמה"
מאיה צועקת בבכי: "היא מתה! היא מתה!" דניאל צוחק עם עצמו: "אם היית יודע על מה חתמת מיכאל היקר. לבסוף התחילה נקמתי" אפרת אל סיגל: "נעים מאוד להכיר אותך"

יואוווו איזה טלנובלה שוווווההההההה

ממש אהבתי!!! ויאללה תפרסם כבר ת'פרק הבא אני במתח!!!!!!!!!! ויש לי בלאגן קטן.. מי הרע ומי הטוב דניאל או מיכאל?<! ומי זאת אגם?!

קראת את הפרקים הקודמים../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

שמח שאהבת
רק פירסמתי פרק ואני לא מאבד תקווה שפתאום יגיעו עוד ויקראו, אני רוצה להשאיר אותם במתח
הפרק הבא יתפרסם בערך עוד יומיים אני מאמין, אבל יכול להיות שעוד 3 ימים
הרע - מיכאל הטוב - דניאל אגם היא חברה של מאיה, ויש לה איזשהו קשר מסתורי עם אלי שהוא המנהל שלה. אבל אנחנו עוד לא יודעים מה הקשר המוזר הזה. אגם היא דומנית במקצועה ואלכס מאוהב בה.

כבר נתתי, זה בהודעה הזאת../images/Emo13.gif

איפה שכתוב "אהבה חרוטה בנשמה - מההתחלה"
מצאת
את הולכת לקרוא

soy rebelde

New member
איזו דרמה!! ../images/Emo2.gif

אגם מחליטה להתאבד לאחר שהיא לא התנגדה לאלי
נראה לי שקרן לא חולה..מה, יגאל לא יודע שאפשר לזייף היום בדיקות?
מעניין למה מאיה מעוניינת להכיר כ"כ את דניאל..
וקרע אותי המשפט: "מריה מכנסת את דניאל לסלון"
מעניין אותי לדעת על מה מיכאל חתם, ואיך דניאל ינקום..
אלמוג, פרק מעולה
, מחכה להמשך..

סוף סוף הגבת../images/Emo13.gif

את קצת הסתבכת אני רואה עם אגם
אני חושב שהעניין ברור לחלוטין ואני לא מבין איך את עוד לא עלית עליו
בהצלחה בפתירת המשימה
יכול להיות שקרן לא חולה ויגאל לא מתאר לעצמו שהיא תעבוד עליו בנושא כה רגיש כמו זה
בראבו
את מתחילה למתוח בקצה החוטים ולהתחיל לגלות משהו בקשר למאיה
אבל אל תשכחי את עניין התמונה הנמצאת במגירה בחדרה
אני מאמין שבקרוב מאוד את תצליחי לגלות
באמת מעניין על מה מיכאל חתם ואיך דניאל ינקום בו
אבל אל תשכחי את מה שמיכאל אמר לסיגל - משהו שהיא תאהב מאוד
שמח שאהבת ושאת מחכה לפרק הבא
וד"א אגב - מה את אומרת לאחר שקראת את מאירועי הפרק הבא
כאילו, בקשר למשפט הראשון והמפתיע

soy rebelde

New member
כן חח..

המשפט הראשון של הפרק הבא מפתיע לחלוטין! כרגע אני חושבת שזאת אגם, אבל אולי אני טועה
מיכאל אמר משהו לסיגל בפרק הזה שלא שמתי אליו
?
ומה קורה עם אגם? אולי אלי אחראי לדם המטפטף??

יפה, יש לך ראש טוב../images/Emo13.gif

בהחלט היית יכולה להמציא גם טלנובלה
מי יודע בקשר לאגם
(רק אני ואלוקים)
מיכאל אמר לסיגל שהיא תופתע מאוד כאשר תגלה על מה העסקה שחתם עם דניאל
אבל אמרת שאגם התמסרה מבלי לדחות את אלי
אז למה שהוא יעשה את זה אם היא לא דחתה אותו
כיף לי מאוד שאת מסתקרנת
יש עוד הרבה
ים שמסתתרים בשק וזאת רק ההתחלה הקלה

soy rebelde

New member