חפר"י תחילת שבוע

את יודעת מה הפינה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

בפינה הזאת כותבים טלנובלות משלנו [שאנחנו ממציאים]
נשמח אם תשתתפי ותפרסמי נובלה משלך

shucina

New member
חחח אוקה נחמד...

אני מתחילה לקרוא ... :) אני מפחדת להתמכר לכאלה ..

../images/Emo82.gifשכונתי הקטנטנה../images/Emo82.gif

אביטל
גרה בשכונה בדרום ת"א. אבא שלה נרקומן שמכה אותה, אמא עובדת בתור זונה ומעולם לא התחתנה עם אביה. אביטל מתנהגת כגבר, מתלבשת כגבר. היא מאוהבת ברונן אך הוא רואה אותה כידידה הכי טובה בלבד. רונן
גר בשכונה בדרום ת"א. מנהיג השכונה. מאוהב בסיוון, מלכת השכונה. הוא מסתדר טוב מאוד עם אביו ואימו מתה לפני שנה. סיוון
גרה בדרום ת"א. ילדה מפונקת. גרה עם אמא שלה שעבודת היא תופרת וילונות. סיוון מתביישת באמא שלה. היא שואפת להיות דוגמנים מצליחה. היא שונאת את כל חברי השכונה ושואפת להתקבל בשכונה בצפון ת"א. מוכנה לעשות הכל כדי להרוויח כסף בדרך הקלה ביותר. עומר
חברו הטוב ביותר של רונן. מאוהב באביטל. שונא את סיוון ויודע עליה הכל. גם הוא גר בשכונה בדרום ת"א. אביו ואימו מתו בתאונת דרכים כשהיה בן 4.כעט אימצה אותו משפחת לבין, אך הוא אינו יודע שהוא מאומץ. מלנה
היא עלתה לארץ מצ'ילה בגיל 11. אמא מתה מסרטן בצ'ילה ואבא שלה נטש אותה. דודה שלה שאוהבת אותה מאוד הביא אותה לארץ והן גרות בדרום ת"א. חברתה הטובה ביותר של סיוון. שומרת סוד גדול מאוד על רונן שגילתה כאשר שמה אותו מדבר עם עומר. רכלנית גדולה, חברי השכונה שונאים אותה. גדי
המצחיקול של השכונה. צוחק מכל דבר. אמא ואבא שלו מנקים רחובות והוא מתבייש בהם. מאוהב מאוד במלנה אבל גורם לה לחשוב שהוא שונא אותה. הידיד נפש של אביטל. הדר
חברתה הטובה ביותר של אביטל מאוהבת מאוד בעומר. גרה עם אחיה הבכור ששונא אותה ומתעלל בה. התלמידה המצטיינת של הכיתה, כמובן שאת השיעורים כולם מעתיקים ממנה חוץ מעומר, שלצערה לא אוהב אותה לכן היא מתנהגת אליו באדישות. ניסו
חבר של כולם.מאוהב מאוד בהדר והיא יודעת זאת אך דוחה אותו. ניסו שונא את אומר! ניסו גר בחדר לבד הוריו גרים בצפון בחיפה. אלה הם הדמויות הראשיות בקרוב אני יפרסם את שאר הדמויות

soy rebelde

New member
הדמויות נראות מאד מעניינות..

ושמתי לב שאצל כל הדמויות הראשיות ההורים/אחים- מתעללים בהם/הורים מתו/הילדים מתביישים בהם?

כי זה שכונת עוני

אני עוד מעט יציג את הדמויות האחרות ולבסוף את העלילה בכללי ואז תבינו הכל.ץ..

נשמע מאוד מעניין../images/Emo140.gif

אך מאוד מסובך ובקושי הבנתי משהו
אני חושב שהדמויות האלו מספיקות לפרק הראשון כדי שנכיר אותם היטב ורק אז תכניסי גם את שאר הדמויות לפרק 2
בהצלחה בנובלה
אקרא ב"ה

../images/Emo82.gifשכונתי הקטנקטנה-המשך../images/Emo82.gif

אבי
אביה של אביטל. אמא של אביטל גלית לא רצתה להתחתן איתו בגלל שהיה נקומן ואנס אותה. אביטל לא יודעת מכל זה. גלית
אמא של אביטל. עובדת בתור זונה. נאנסה בגיל 17 וילדה את אביטל. שימי
אביו של רונן. מואב נואשות בגלית ורוצה לעזור לה להפסיק להיות זונה אך היא מסרבת. רונית
אמא של סיוון. בוכה כל הזמן. סובלת מטראומה לאחר רצח בעלה. תופרת פשוטה. מנסה לחנך את ביתה אך ללא שום הצלחה. גל ורותם
ההורים המאמצים של עומר. דמות משנית בתחילת הסידרה. מרילי
דודה של מלינה. אישה טובה שתמיד תעזור לחברה בכל מצב. רועי
אבא של גדי. מנקה רחובות פשוט. מאוהב מאוד באישתו ומנסה לחיות באושר. רועי הוא חולה סוכרת. לימור
אמא של גדי. מנקה רחובות עם בעלה. לא אוהבת את בעלה אך התחתנה איתו מתוך רחמים, ובגלל שנשבע לחברתה שמתה שתתחתן איתו. שובל
אחיה של הדר. נפל לדיכאון עמוק אחרי אכזבה גדולה בחיו. שונא את אחותו ומתעלל בה. מאשימה אותה בדיכאונו. גרגורי צופינסקי
מנהל בית הספר "הגדולה". דמות מאוד מצחיקה בטלנובלה. משחק אותה קשוח אבל לא בדיוק יוצא לו. מרינה לבינסקי
סגנית בית הספר "הגדולה". מאוהבת נואשות במנהל. תמיד תעזור לתלמידים והיא אוהבת אותם מאוד!!! אוהד
המורה השנוא על התלמידים.יש מיסתורין גדול מאוד איתו. מאוהב באחת התלמידות. נועה
המורה לספרות. פצצה אמיתית. כל התלמידים חולים עליה. אחלה בנאדם. מאוהבת באוהד. בכללי זהו יש כמה וכמה שחקנים משנים אבל עליהם אני לא יפרט... תהנו בקרוב הפרק הראשון!

../images/Emo82.gifשכונתי הקטנטנה-העלילה../images/Emo82.gif

כמה נערים בכיתה י"א חברים בנפש ובנשמה מנסים להתגבר על כל הקשים שעומדים לפניהם. כולם גרים בדרום ת"א בשכונת עוני ומנסים להתגבר על העוני. הם לומדים בבית הספר "הגדולה". כל יום מוצאים סיבוך חדש שצריך לדעת לצאת ממנו. לכולם יש בעיות במשפחה. האהבה חוגגת וכולם מאוהבים בכולם. בטלנובלה זו תכירו נערים עניים חברי כל שמאושרים למרות הכל! תהנו

../images/Emo82.gifשכונתי הקטנטנה-פרק 1../images/Emo82.gif

היום הראשון ללימודים הגיע ובבית הספר "הגדולה" יש טקס תחילת שנה. הסגנית עולה לבמה ומזמינה את המנהל לשאת את דבריו. "תלמידים יקרים,מורים והורים יקרים, הנה מתחילה לה עוד שנה.." "איזה משעמם בואו נעשה איזה משו שיוציא את השעמום בטקס הזה?!" מציע ניסו "ומה אתה חושב שיקרה? נעשה בלגן יתפסו אותנו ויענישו אותנו, איזה דרך לפתוח את השנה" עונה לו מלנה "מי בכלל שאל אותך, אני בעד" אמר רונן. כולם מסכימים ומחליטים לעשות למנהל הפתעה קטנה. "יש לי רעיון אני שניה הולך למחסן להביא משהו חכו לי כאן" אומר גדי. גדי בעצם הולך להוריו שמנקים את החצר האחרוית של ביה"ס. "אמא המזכירה אמרה לי לבקש ממכם את האבקה שאיתה אתם מנקים את השירותים כדי לבדוק אותה" אומר גדי לאימו "בני, חמודי שלי, איך אתה מרגיש?" אומרת אימו לימור ומתחילה לנשק אותו "די אמא כמה אפשר לנשק אותי!? נו את מביאה לי?" מתעצבן גדי "כן בני הנה קח אבל תחזיר לי!" "בסדר,בסדר". גדי חוזר לטקס. "קבלו הבאתי אבקה שהמנהל אלרגי אלי, אני..." מספר גדי מה הולכים לעשות. "בית הספר שלנו,קיים כבר 20 שנה ו.." המנהל מתעטש "סליחה, אנו משקיעים ביל..." המנהל עוד פעם מתעטש "אני מצטער, הכי חשוב לנ..." המנהל מתעלף. נהיה בלאגן וכולם צורחים. "זה עבד" הם צוחקים "עכשיו בואו נפעיל את האזעקה" אומרת הדר וממשיכה לצחוק "אביטל לכי תפעילי" אומר לה רונן. האזעקה נשמעת וכולם צורחים וממהרים לצאת מביה"ס. המנהל נשאר לבד, אז רונן,עומר,גדי,הדר וניסו באים וצוחקים. הסגנית דואגת למנהל ומחליטה לחזור לעזור לו. היא רואה אותם עומדים וצוחקים ומבינה הכל! "האהא אז אתם עשיתם את כל זה?! מיד לחדר המנהל"צורחת המנהלת "שיט נדפקנו" בפרק הבא:
"מתי תפסיקי לעשות בעיות? כשאני יהרוג אותך?"
"אתה שיקרת לי בשביל זה?!"
"אל תפקירי אותנו, תעזרי לנו"
"העונש שלכם הוא..."

פרק יפה../images/Emo13.gif

אני קצת מסתבך עם הדמוות אבל בפרק הזה הצלחתי לקלוט את גדי ואמו, המנהל שאני לא יודע את שמו ואת הסגנית שגם אני לא יודע את שמה
מעניין מה יהיה העונש שהם יקבלו
המנהל התעלף
לא חשבתי שעד כדי כך
אהבתי שגם את החלטת לעשות את מ"אירועי הפרק הבא"
מענין מי אומר את המשפט הראשון ולמי
חמכה לפרק הבא

תקרא את דמויות

הראשיות והאחרות חחח ותבין מי אמר למי טוב לא בטוח אבל יכול להיות שמרוב טלנובלות
תבין

soy rebelde

New member
פרק טוב ../images/Emo13.gif

חח זה מזכיר לי את ההתחלה של 406 כשהם היו בבי"ס ועשו תעלולים חח רק לא הבנתי את המשפט הזה: "האהא אז אתם עשיתם את כל זה?! מיד לחדר המנהל" צורחת המנהלת "שיט נדפקנו"- זה מנהל,לא?

לא התכוונתי לסגנית התבלבל לי ../images/Emo122.gif

וכן זה דומה ל-406... סידרת בת של 406 חחח

soy rebelde

New member
אוקי חח

אז תשימי תמונות של השחקנים.. נגיד תכתבי מלנה ושימי תמונה של מגדלנה, וגדי יהיה נגיד הוגו.. לא חובה שההתפתחות שלהם תהיה כמו 406, רק שיהיו כאילו שחקנים
[געגועים ל406
]

זה לא יהיה בול 406....

ממש לא!!!! רק בעלילה נערים עניים ובלה בלה בלה אבל הכל יהיה שונה!!!

למעלה