לא רואה כלום

../images/Emo163.gifלא רואה כלום ../images/Emo7.gif

בהתחלה הייתי רואה ולפני כמה ימים פתאום לא רואה את השידור יש לי מערכת הפעלה XP דפדפן אקספלורר גירסה 6 ועשיתי עידכון לפלאש ולא רואה כלוםםםם הצילווווווו מה עושים

lironma

New member
כנ"ל

התשובה הרגילה של להתקין פלאש כבר לא מצחיקה יותר, שיבינו שיש פה בעיה!

F00D Is G00D

New member
כנראה

שבשעות הללו היה עומס על המערכת או שהתבצעו בה שידרוגים, בכל מקרה עכשיו הכל תקין

De-Panther

New member
בעמוד הראשי את רואה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שידור בחלק העליון שם?? של זה עם הכי הרבה אנשים?? אם את מצליחה לראות אותו שם אז את לא רואה אחרים כשאת נכנסת לבלוגים עצמם רק בגלל עומס... יכול להיות שאיפה שהם יש עומס... קורה לי הרבה שבלוגים מסוימים עובדים לי ואחרים לא

F00D Is G00D

New member
לכלל ציבור הגולשים שלר רואים@! ../images/Emo70.gif

בידקו בעמוד המצורף האם במסך שאתם רואים הוא שחור. במידה וכן השידורים אמורים להייות תקינים, ליחצו על רענן בדפדפן

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifאפשר לקרוא לך...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אידיוט??
קודם תלמד HTML כמו שצריך ואחר כך תנסה לפרק את הכל
הכנסת את מספר המשתמש שלך לשם... לכל מי שאין לו את מספר המשתמש שלך כתוב לו שהוא אינו מזוהה במערכת וזה אומר... כל מי שהוא לא אתה רואה את ההודעה הזו קאפיש??

F00D Is G00D

New member
בעעעע

אפילו לא חשבתי שהוא בודק שם משתמש... רק עכשיו בדקתי במחשב של אחי... בעע אני מוחא!

De-Panther

New member
../images/Emo4.gif אז תסתכל בקודים|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאתה מעתיק
זה דברים בסיסיים

De-Panther

New member
כן רק לדבר אני יודע|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אתה בכלל יודע מי אני??
עזוב... אין לי כוח לזה... אבל תאמין לי שאני יודע מה אני מדבר... כי בדברים כאלה התעסקתי כבר שנים... את הדבר הזה שאתה עשית רק תפוז יכולים לסדר שהוא יעבוד כמו שצריך כי רק הם יכולים לדעת מראש את הID של המשתמש ובכל זאת אפשר להכין ג'אווה שלוקחת את הID של המשתמש ומפעילה איתה את השידור הזה כמו שצריך ואפילו לא חייב ג'אווה מספיק פורם פשוט... אני כבר לא זוכר אם בצורת פוסט או גט... אני חושב שבצורת גט... שפשוט אחת ההגדרות שלו תיהיה בקשה של הID זה לא כזה מסובך

F00D Is G00D

New member
מ?

מה ג'אווה יכולה לעזור..? היחידים שיכולים לגשת לזה זה תפוז או שהם יהיו נחמדים ייעשו דף שבו יופיע המספר האישי (רק המספר) אב עזוב, ירדתי מזה ואם אתה מדבר על טופס אז הגולש יצטרל למלאות

De-Panther

New member
ג'אווה סקריפט שיפתח|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

נניח בחלון חדש את השידור או באותו חלון רק כמו שצריך

F00D Is G00D

New member
מממ?

הצלחת לבלבל אותי, רק בשביל האופן העקרוני. יש לך שיטה לשלוף מתוך המאגר של תפוז מספר אישי של הגולש?! התשוב הי לא~! אין לך גישה למאגר הזה אתה חייב טופס שישאל קודם את הגולש למספרו האישי! לגבי ההצגה של הדף. אתה חושב שזה דף שההיתי משחרר לגולשים? ומה הקטע של לפתוח חלון חדש? כל הרעיון זה להכניס את זה ל IFRAME אז במקום להתעסק בשטויות. תעצב כבר את הדף ההוא שהכנת, תעשה אותו מושך! והכי חשוב, עובד! סוף דיון!

De-Panther

New member
אויש אידיוט!!../images/Emo4.gif...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תבדוק 2 הודעות למעלה אמרתי לעשות פורם!! מה זה פורם?? טופס!!!!!!!!!! יפה מאוד!! ואיזה דף לעזעזל הכנתי?? לא הכנתי שום דבר
קודם תקרא את מה שכתבתי... על תעבור על זה סתם ככה כאילו אתה גאון שיודע הכל... ואז תבין מה שאמרתי לך ואז תשתוק

De-Panther

New member
והנה ציטוט אם זה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קשה לך לקרוא את ההודעה ההיא "מספיק פורם פשוט... אני כבר לא זוכר אם בצורת פוסט או גט... אני חושב שבצורת גט... שפשוט אחת ההגדרות שלו תיהיה בקשה של הID" ועכשיו תרגום של הציטוט כי כנראה היה לך קשה להבין מספיק פורם פשוט- פורם זה טופס... מספיק טופס פשוט אני כבר לא זוכר אם בצורת פוסט או גט - יש 2 צורות של שליחת תפסים... אחת לשורת הכתובת ואחת לאתר עצמו... אני לא זוכר מה מה2 זה לשורת הכתובת אני חושב שבצורת גט - נראה לי שבצורת גט זה שולח לשורת הכתובת שפשוט אחת ההגדרות שלו תיהיה בקשה של הID - שבאחת מההגדרות בטופס הוא יבקש ID... זה אומר איזשהו ריבוע כזה של טקסט או משהו שבו יכניסו את הID מקווה שהפעם הצלחת להבין

F00D Is G00D

New member
תאמין לי שהבנתי

אני בונה אתרים מגיל 8 (אפילו קצת לפני) אני כבר לא יודע איך לספור אותם ועם עכשיו תבוא השאלה: איך בנית בפרונט פי'ג.?... אז לא, כל אתר שאי פעם בניתי היה בHTML בחיים לא נגעתי בתוכנות חרא האאלו

למעלה