לא רואה כלום

lironma

New member
סלחו לי שאני מתערב

(הפנתר צודק מאוד) אולי אם היית מתחיל בגיל יותר נורמלי לכתוב אתרים אז לא היית נשאר בקבעון וברמה של ילד בן 8

F00D Is G00D

New member
יפריע לך אם אשאל.

ראית במקרה איזשהוא תיק עבודות שלי? חוץ מהדבר הזה ראית תיק עבודות? לא! כל מה שראית ממש לא השקעתי עליו ותאמת אפילו לא התעמקתי בקוד, השארתי אותו ככה כי לא האמנתי אפילו שתפוז מאמתים שם משתמש דרך פלאש (אני עדיין לא מבין למה צריך לאמת את זה) ושעברתי על הקוד ראיתי את זה- ושמתי לב שבעצם זה לא כמו במירק שאפשר לשדר לכל שרת ולקחת שידור משרת אחר... אז ת'אמת ירדתי מכל הרעיות כי אני ממש לא רוצה שלקוח יצטרך למלא 3 טפסים: משדר, לקוח, שרת אז ירדתי מזה ות'אמת אני כבר לא יענה לשירשור הזה.

De-Panther

New member
אז במקרה שלך חבל...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שלא נגעת בתוכנות חארא האלה הן יכולות להיות מאוד שימושיות לפעמים (למי יש כוח להתחיל עם כל העיצוב הזה ולרענן במשך שעות כדי לראות איך האתר יצא בסוף??) וגם אני בונה אתרים בערך מהגיל הזה... וזה מהתקופה שבערך האינטרנט הגיע בה לארץ... ובוא לא נריב מי התחיל לפני מי... השאלה היא מי יודע יותר... או לייתר דיוק מי צודק בנושא הזה ומי לא... יש כאן לפחות בנאדם אחד שמסכים איתי...

F00D Is G00D

New member
אני עוד לא הבנתי מה הענין של צודק

ולא צודק! שנינו אומרים אותו הדבר. שבשביל זה צריך טופס שישאל את הגולש למספרו האישי. אבל כל הרעיון שעמד מאחורי המערכת שהתחלתי לבנות ועצרתי בעמצע היה שבעל השידור יכתוב את הכרטיס האישי שלו בטופס. ישלח למערכת בצורת גט (לא זכרת את זה..) והוא ייתן למשתמש קוד של IFRAME עם קישור אל כתובת סטייל www.gggg.com/t/m/?n=5426 זה כל הסיפור. אבל ברגע שמשתמש צריך להקליד את הכרטיס שלו (שלא בטוח שיש לו כי הוא גולש מאתר אחר) זה כבר משנה הכל וגם את ענין השרת שהוא צריך להקליד.. וזה כבר נראה לי לא דבר יום יומי שכל אחד יעשה אז החלטתי כבר לא לנסות ובמקביל התבקשתי ע"י הנהלת הבלוגים שלא להמשיך עם העמוד. סה"כ כל הדף שפירסמתי למעלה לא עבדתי עליו יותר מ 10 דקות (להכניס לעיצוב ולזרוק קטעי קוד לא קשורים...) אפילו לא קראתי את הקוד תסכים איתי שזה נראה מאוד דבילי שקובץ פלאש עושה את הבדיקה הזאת, אפילו לא חשבתי על זה עד שבדקתי במחשב אחר... אני עדיין לא מבין למה הם עשו את הבדיקה הזו, כאילו שאפשר לעשות נזק... מילא לעשות את הבדיקה בתוך השידור (המשדר עצמו) וגם היה נראה לי ממש טיפשי שצריך להגדיר מספר שרת.. ההיתי בטוח שזה מגודר כשרת אחד שמחלק את העבודה ומפנה לפי כרטיס אישי כבר בתוך הפלאש ולא לפני... ומה לעשות אני לא בן אדם שחושב 2 צעדים קדימה, אני קודם עושה ואז מחפש טעויות.. ומה שאמרת שחבל שאני לא עובד עם פרונטפי'ג.. אני עובד בדרך כלל עם תוכנות שמציגות לי תוך כדי עבודה את העמוד עצמו (אני לא זוכר את השמות כי זה בדרך כלל תוכנות מוגבלות בזמן) ובאמת פרונט'פיג לא פתחתי אותה בחיים ואין לי מושג אפילו עם אפשר להכניס אליה גם HTML , ASP וכ'ו (מאוד חשוב לי כי כמעט וכל דף שאני בונה אני משתמש בASP (מונה מבקרים וכ'ו) אז יאללה סגרנו ת'ענין, ולא נציף את הפורום מכדי שאוראור וההנהלה לא יתעצבנו עלי...

De-Panther

New member
אבל סוף סוף יש משהו|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מעניין יותר מכל השטויות של הבלוג פוליס שזרק את זה מהחדר ההוא דווקא מסתבר שכן זכרתי
אמרתי שנראה לי שזה גט
לא הייתי בטוח פשוט
ותפוז עשו את הדבר הזה מסיבה פשוטה הם רוצים שירשמו אליהם כדי לצפות בבלוגTV שים לב שאין אורחים בצ'טים של הבלוגTV כולם חייבים להרשם... זו מהות הבדיקה בפלאש... אחרת כל בעל אתר יכול לשדר בבלוגTV ולתפוס נפח מתפוז לשים באתר שלו את הקובץ הזה של הפלאש שמציג את מה שהוא משדר פשוט איפה שהוא רוצה... וככה יצא שהוא סתם יתפוס לתפוז נפח בשרתים ולתפוז לא יצא כלום תפוז לא פראיירים
ולפי מה שאני זוכר בפרונטפייג' האחרון אפשר להשתמש בASP חוצמזה שכשאני בונה דף של ASP אני קודם עושה את כל העיצוב הזה של הHTML ובסוף בסוף מוסיף את כל הטאגים של הASP

F00D Is G00D

New member
פפפפ

יש להם מוח כל כך כרימינלי? (או איך שלא כותבים) תאמת כבר עלה לי רעיון חדש איך לעשות את זה. אבל ביקשו ממני ההנהלה שלא לעשות עם זה כלום... אז אני לא עושה

De-Panther

New member
טוב אז אתה טיפש למה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לעזעזל אני צריך להיות כזה בגלל שאתה כזה??

למעלה