אני [=
1.מה כדאי לעשות לפני שאתה קופץ לבריכה ממקפצה? סלטה?
אני לא יודעת לעשות סלטהD: 2.מה כדאי לעשות אם אתה מבשל ספגטי והמיים לא רותחים? לשים על אש יותר חזקה 3.אריה או נמר? אריה יותר חמוד כשהוא קטן 4.תנין או לוויתן? לוויתן, תנין זה אחת החיות המפחידות |: 5.רגליים של בחורה או חזה של בחורה-מה יותר יפה/סקסי? רגליים 6.אם ראית אחת יושבת,עצובה ואומללה,מי זאת יכולה להיות? מה?! 7.מה כדאי לעשות אם דורכים בתוך דבר שכלב לפעמים משאיר? אם אתה מתכוון לחרא תחזור הביתה ואל תצא עד שאתה שוטף את הנעלייםD; 8.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? שנבנית בשלבים 9.מה מצב הרוח שלך בכמה ימים האחרונים? אממ...בסדר...יש צרות אבל עוברים 10.והיום? האמת קר לי אני מצוננת ואין לי הסעה למשחק>< 11.מה עלה בגורלן של המגפיים של ברוך? לא זוכרת...אבל ידעתי...סתם לא רץ לי עכשיו השיר בראש 12.בן כמה אתה? 15 13.את/ה בן או בת? בת 14.אוהב את קרוביי המשפחה שלך(חוץ מההורים והאחים)? מהצד של אבא יותר אוהבתD= 15.אתה אדם יצירתי? אולי 16.אתה אוהב לאכול? מאוד 17.איך החלומות שלך בדר"כ? מוזרים 18.שוקו קר או חם? חם 19.מה קרה לזברה כשהחליטה להוריד את הפיג'מה וללבוש במקומה שמלת שבת? לא זוכרת...אבל גם ידעתי
20.קוטג' או גבינה לבנה? גבינה לבנה...לא אוהבת את שניהם אבל מגבינה לבנה אפשר להכין דברים טעימיםD: 21.מה יותר מהיר-רכבת או מכונית פרייבט? מה זה פרייבט?
22.האם,לדעתך,אפשר לדמיין בדמיון פרוע שחקן כדורגל טוב יותר מפלה? כן, מסי
איכס פלה ברזילאי
23.תשלים:"אכלת פילפל,שתה..."
24.פטריות או תפוחי אדמה? תפוחי אדמה 25.מה הוא החלום האולטימטיבי שלך? לא יודעת 26.האם לדעתך הוא יתגשם? אולי 27.אתה שותה אילו שהם כדורים כיום? אני אמורה לקחת רטלין אבל לא רוצה 28.מה היא התרופה הטובה ביותר נגד שפעת? חלב חם עם דבש ולישון הרבה 29.כל כמה זמן אתן/ם עושים/ות רגליים? מה יש בנים שעושים רגליים?!
30.מה אכפת לציפור שהעץ הוא ירוק? שמעתי את זה היום בשיר שלנו
31.סטאגדאגדאם,או קיקשקייה? הראשון
32.איך אתה רואה את העתיד של האשל האחרון שאכלת? אייייכס אשללללל
33.מעדן חלב,או בעונג רב? מה זה בעונג רב?! חחחחחחח 34.אם יום אחד תבוא לבן אדם שאינך מכיר ברחוב ותנשק אותו לשבת שלום,איך הוא יגיב? ישנא אותיD; 35.איך לדעתך יסתכלו עליך אנשים,אם ביום אחד תזחל את כל הדרך מהבית לבית ספר? ישנאו אותיD= 36.כשאומרים "סומסום היפתח",למה מתכוונים? מילת קסם [: 37.יצא לכם פעם לראות את השמיים בצבע וורדרד כזה? כן 38.איך לדעתך תרגיש המכנחת שלך אם תלביש לה כובע מצחייה על הראש? תשנא אותי?
היא כבר שונאת אותי>< 39.איך היחסים עם המשפחה הקרובה? עם ההורים ככה עם האחיות טפו טפו טפו בסדר 40.אם תכנס לקב"ן,עם כרית בידיים,ותתחיל ללטף אותה,לנשק אותה,ותגיד לו שאתה לא מוכן להתגייס בלעדיה,איך הקב"ן יגיב? אם הייתי בן הוא יגיד לי שאני נושך כריות [: ולא מגייסים הומואים לצהל 41.אם היית יכול ללכת על הראש,איך היית מנצל את הדבר? לא יודעת 42.החמישייה הקאמרית-האם היא באמת קאמרית,או שאלו רק שמועות? הם כל כך לא מצחיקים 43.תאר את חיי המין שלך,בקצרה,בין השנים 98'-94': חחחחחחחח חיי המין בגן סועריםD: 44.איפה אכלת כבד קצוץ בפעם האחרונה? מה זה? 45.תן ציון לשאלון הזה: מ-1 עד 10? 3