קר לי -___-
"..וזה מצחיק שכבר עברה שנה, אבל בתוכו שום דבר לא השתנה, אחרי כל כך הרבה זמן ,זה עוד אתה שלא תבין יש לי חיים,וכמה חברםי טובים. ובטח אתה יודע את האמת..געגועים הם הילדים של הבדידות. שכבר היכרתי כמה אנשים,הכי עניין אותי לראות אם הם דומים,או לא דומים לך.." "הלב מת מוות איטי, מסיר את תקוותיו כמו עץ המסיר עלים עד שיום אחד לא נותרים עלים, לא נותרות תקוות." "מתרוצצת במבוך תשוקה, את אבודה עכשיו רוצה להיות אחת ויחידה מתי ריגשו אותך בפעם האחרונה? אל תיבהלי מכל הרעש מסביב זה רק הלב שמתפרק" "כל תחושת הבדידות, תחושת הכמעט, תחושת ה"למה לא?" היא תחושת ההחמצה" "כמו שהוא רקד, ככה הוא נפל, נמרח ונעלם! שלא יטריד אותך, המעגל יסתובב גם בלעדיו. גם בלעדיו." "אם אתה חייב לחיות יותר מפעם אחת, יותר מפעם אחת אתה חייב למות" "אם אתה חייב לברוח ביותר מדרך אחת, באלף דרכים אחרות בסוף תחזור" "יש אמת ויש עיוות ורק אני יודע להבדיל בינהם" "האנשים מאוד יפים אבל תמיד משעממים מאוד" "אלוהים תעשה שיהיה לי טוב קשה לי לחכות לך" "עוד יתגשמו לך כל המשאלות, ואז מה יישאר אם יתגשמו כל המשאלות שלך?" "עוד מעט היא תרדם ובחוץ עולם שלם ימשיך להשתולל אחרי הצעקות והדמעות גם עינים בהירות יכולות לטעות" "חלשים חסרי תקווה יקבלו פתאום כוחות אין קץ של ניסים ונפלאות נדהמת מאוד לגלות הכל מתהפך בשנייה אחת" "מסביב יש אלוהים, בפנים יש רק אני ובינינו יש שטן שמתגרה, קח מזה וקח מזה יש לו מרגלים, הם מדווחים לו על כל צעד מחפשים את החולשות שלך ואז מספרים לו סוד דבר" "אני התרגלתי כבר לחושך לא מפחד יותר מעולם דומם יש לי דמיון" "ועכשיו את מחזיקה מולי את המראה הזאת חשבת ללמד אותי להכיר את עצמי אבל אני נמצא רחוק מכאן גם ממני כמו חתתול אשפה אני לא מתעניין איך אני נראה" "עושה הכל להקל על הסבל, אבל כל כך הרבה אמת, כל כך הרבה כאב היא עוד רואה בעיניך" "בלילה היא חיכתה עד שכולם הלכו, ורק אז התסגרה לה בחדר, בכתה עצמה לישון וכשהגעת כרגיל, חשבת שהיית ממש ממש בסדר." "אין אהבה שלא שורטת יש רק ימים יפים שלא כואב יותר אין רגעים שקטים הלילה רק חלומות שהכל בסוף יסתדר בעצב שלנו" "תן למלך שיכתוב מה שהוא רוצה ותן לישון תן לכולם לדבר על כולם עד שיקיאו קינאה תן לפצע להפוך לצלקת." "לאיש צדיק תן אשה ראויה שתראה לו את תבונת הבורא שלו לילד תן את שד אימו לאלוהים תן לישון בשקט אל תפתח לחולם את העיניים שיראה מה שהוא רוצה" "היא היתה כל כך קטנה כמעט שלא ראו אותה אבל כולם לא יכלו להוריד ממנה את העיניים כאילו ציפו לבשורה גדולה אם היא נשאה אותה היא לא ידעה היא היתה קטנה כל כך קטנה שלא ידעה לדבר" "איתה הכל נהיה בסדר ואיתה הכל נהיה יותר רגוע את דיברת איתה והיא תמיד הבינה וחיוך אחד שלה כמו שמש מלטפת אותך ושוטפת אותך עכשיו את נקיה ויכולה ללכת לישון לישון" "אתה תוהה איך להינצל כשהפחד שולט ההגיון לא מתפקד יותר" "מה קרה עם כל הקסם שפעם חילקת בכמויות מי גנב את כל החשק אולי מספיק עם השטויות..." "במקום שטויות תתחיל לבעוט במקום לצעוק תתחיל לחיות במקום שטויות תתחיל לבעוט להם בבטן" "אז אם אין לך לאן ללכת אתה לבד כך מסתבר"