משחקים ושאלונים

נוופריי

New member
OO " לה

בחלום רואה דמותך מנשקת אך אינך מתעורר בבהלה מותש כאוב ליבי דועך הצלקת שבלב לעולם לא תעבור מסביבי הכל קודר ריקנות ושחור

נוופריי

New member
אהבתי את כל השיר פשוט

רק הזמן יספר איך הייתי מאושר איך פתאום זה עובר המתוק הפך למר לא יודע איך לשכוח מנסה ואין בי כוח הדמעה זולגת מעייני לא יודע איך לשכוח איך מהאמת לברוח לא יודע מה יהיה עלי האתמול הפך לעפר החיוך היה לשבר נעלם אושר מחיי אלוקי אל תעזבני הגורל צחק ממני רק אתה יודע לא נותר לי דבר לאן אושר נעלם כמו חלום שנגמר לבד נותרתי בעולם לא יודע איך לשכוח מנסה ואין בי כוח...

נוופריי

New member
נההההה>>>

משחקי מילים , שקרים קטנים , בשבילי לא נסלחים . דמעות שלי זולגות זולגות , כמו הגשם הם בוכות .

../images/Emo135.gifאהמ ,,

"היום שהתנפץ עלי עשה אותי קשה מדי שכחתי מעצמי ודי הייתי , לא הייתי אני אסגור מאחורי גבי שוב לא יוכל לגעת בי בתהומות לבי טעיתי , לא הייתי אני שבפני הריקנות שוב לא תכה המציאות שתחכה שוב לא אבכה שאתנחם מעט ואת אל מי את צוחקת כשאת שוב לא מחבקת כמעט עלית בי לרגע הייתי אחר אם הייתי יודע שאת אל מי את מקרבת מרחק במי את מתאהבת את מי לא עוזבת אם רק היית נשארת הייתי עושה אותך מאושרת ושוב הולך אותה העיר אותם פנים אני מכיר את הריחות שבאוויר טעיתי , לא ראיתי אותך כולן דומות פתאום יותר כל שיר עושה להיזכר מכל צלצול הלב עוצר נגעתי לא הרגשתי אותך ולעולם שוב לא רוצה להתאהב האהבה שתרקב הרגישות שתישרף לאט ואת אל מי את צוחקת כשאת שוב לא מחבקת כמעט עלית בי לרגע הייתי אחר אם הייתי יודע שאת אל מי את מקרבת מרחק במי את מתאהבת את מי לא עוזבת אם רק היית נשארת הייתי עושה אותך מאושרת. ואת במי את נוגעת לאט במי את פוגעת כמעט כמו אז כשפצעת בי את כל העולם את גילית ולקחת לי - איתך ומי זה שעכשיו נוגע בך אני מקווה שהוא מאושר שיש לו אותך לא מכאיב לך בך לא פוגע הייתי כזה אם הייתי יודע."

MaStuLa76

New member
בלופ

"והדמעות שאני בוכה , הן לא משמחה,לא מכאב , ולא עצב , רק מזכירות לי את העובדה , שאני חייה בעצם " -- "אולי יום אחד תמצאו אותי מתה , ואז תפסיקו לשאול......." -- "היו חברים שאמרו לי , 'אנחנו כאן ממש לידך' , עכשיו כולם נעלמו לי , כולם נעלמו , אז נשארת אתה ..? אל תתחלק , את תנמס , אל תעזוב , וגם אם קשה , אל תתפתה לאהוב.." -- "זה אתה שבורח , אתה ששוכח , תדע אין לי רגע , אפילו דקה לחכות .."

MaStuLa76

New member
יאנגיאנג!

"היי אתה יושב על ענן רואה ת'דברים קצת שונה פה מכאן ואתה מביט במראה רואה רסיסים של אדם שהיה" "איזה שנה עברה עלי ראיתי דברים שהרגו אנשים רבים הייתי יורד על ברכי ושואל אם כדאי להיות מי להיות עכשיו" "זה מפחיד לראות ת'עתיד לשאול אם שווה בכלל לחיות ת'הווה" "אז אם היום עובר אז אל תרעד עוד מבפנים שחק עם מה שיש במקום ליפול על הפנים" "אם כמעט זה לחיות ולחיות כמעט סתם גורם להיות ריק אז עדיף לעצור ולבדוק עכשיו במקום להתפרק ושנים שאמרו לנו איך להתנהג אנשים שבכלל לא שווה לומר כמה כאב" "בין הצללים ישנו אדם שעכשיו רוקד על הספה שואל אותי מי בכלל ילד אותו למה אדם צריך להיקשר לאהבה" "על בית ריק עם מיטה גדולה וילדה יפה שבוכה הרבה והוא שכבר, כבר נכנע מזמן לא יודע איך לעטוף אותה" כל זה קולומביה ^^

MaStuLa76

New member
-_______________________________-

"תראה, יש עוד דברים, עניינים שתבין רק שנים כשתגדל אתה עודך צעיר, אין מה לעשות תקוע בגוף מגודל" "הי, זאת שוב אני, מבקשת סליחה אהבתי רק אותי, עכשיו אוהבת גם אותך" "אין לי כוח לרצות לנסות להבין אותך. מחר לא יהיה יותר קל, מחר לא נהייה יותר כאן." "איך הייתי רוצה להיות משהו שאין לך ספקות לגביו על מה את חושבת ולמה אני מאוכזב" "כמעט הכל הולך ונעלם אם את רוצה לברוח מכולם הישארי ותזכרי בין עננים לבין שמים - אני, אני, אני אם את עוד מנסה שלא לחשוב כמעט ולא נותר מה לאהוב אז תחייכי, אל תשכחי בין הגלים לבין המים - אני, אני, אני" "ואני אפגוש שם את כולם ואציל את העולם, אל תהיי כל כך מוטרדת , מפה אין הרבה לאן לרדת." "אני מוותר לא אראה אותך גם ככה אין לך משמעות אצלי אני מוחק אותך" "את יודעת איך זה יקירתי בזמן האחרון כלום לא בסדר חשבתי שאני אחזור למיטבי שאם אתן לזמן לחלוף זה יעזור גם לי" יוני בלוך

אביב גפן הוא האמן הכי מוכשר שזכיתי לשמוע

בכל החיים שלי.. כשתלכי אני אשים את השיר הכי עצוב בעולם ואקרא למותי שיבוא במהרה ואשנא את האיש שיבוא ויאמר לי שזה יעבור ושזה לא נורא. השמש תחסוך מראשי את קרניה ציפורים יסרבו לזייף את שירן כל עץ שאגע יהפוך לשלכת פרחים יקמלו לשקיעה אדומה ואני ארכיב משקפיים כהות ושחורות לא אכיר את העיר שידעתי זמן רב ארקום לך שבילים של דמעות לרגלייך והלב שוב יזכיר איך שהוא נעזב ובלילות אני אחלום, שאני לוקח את ידייך ואומר אני אוהב אותך ואנחנו פורשים את כנפינו, כמו שני מלאכים לבנים ויפים ויוצאים לטייל על שביל החלב, בלילה מלא כוכבים אבל האבירים לקחו כבר את כל הנסיכות ודהרו אל עוד אופק מתוק הסופים הטובים נסגרו בספרים אגדות נשארו אגדות ואם תראי פעם קבר שעליו חרוט: "אני מתגעגע" תדעי שזה אני, ושהפסקתי לבכות. משעמם לי ככ.OO"

אלייך שר . (:)

לא מבטיח כלום, רק מבט שקט, רגע מנוחה היו הרבה מאושרים שלא הצליחו לעשות אותך שמחה. בואי כמו שאת, צוחקת לעברי בפנים רכות אני אוהב את המילים אך בעיקר אני שומר את השתיקות וכשיכאב מהעולם ומבפנים אני אוהב גם את הפצעים הישנים ומבטך גשם מלטף, עצב מטפטף תמיד הכל עד הסוף וכשהסתיו ישיר שלכת דאגה אני כוכב כל הלילה חושך לא יגע אלייך שר כמו בהתחלה, בלי לומר מילה אלייך שר, לך ואני שר לא מבטיח כלום, רק כתף רכה, משענת ללבך היו הרבה מאוד ידיים מלטפות שלא מחו, גם לא דמעה מכאבך רק הישארי, בלי לומר סליחה מי זוכר מילים אני נפצע מכל משפט אך בעיקר אני נשבר מהצלילים

../images/Emo210.gif חייב להכניס נושא להודעה . |;

את מביטה בי בעיניים רכות , רוצה לומר את המילה . ואני חושב איך להגיע אלייך , כי מעינייך ליבי נדהם .

../images/Emo135.gifעוד כמה משפטים . [:

"כולם אומרים דברים רעים על העתיד ואיכשהו הכול יהיה בסדר מעט יותר , פחות מידי , כמו תמיד ." --- "חיי אותי חיי אליי אל תחדלי אל תיעלמי לפתע אני שומע גם כשאת עוצרת נשימה ." --- "אני אדליק לך כוכבים שתגמר השמש אני אקח אותך אליי אל חוף של מפתחים שמרי פני וצעדי אל תכרעי מדרך אני שלם ורק איתך מכל האנשים ." --- "זה שלך יקשיב לא תמיד הוא גם יחבק את כל תושבותיו ינתק מרגע אחד שתגעי בו חיים עוברים לאט פתאום זה קצת עצוב לחיות תקוות שאין הבטחות המחר יקדם את בואך ." --- "אותה הצעקה שרעדה משתיקתי שבה אל אוזני האם תצליל אותי." --- "משהו ממני ילך איתך לכל מקום אליו תלכי וכמו ענן כבד הוא יבכה איתך גם כשאת כבר תחייכי בלילות שחורים קרים הוא יזכיר אותי כשאת תהיי כבר רחוקה וגם אם תסרבי הוא ישלח בשמי חיוך סליחה ונשיקה אם את מרגישה אהבה היא לא חולשה אז למה שתיקחי רק משהו ממני אני בך אשאר עקשן לא מוותר אואואו קחי כבר את כולי משהו ממני ישכיח בך את כל הרע שמאחור ובחושך מר הוא ישאל אותך אולי הגיע הזמן לחזור אם את מרגישה אהבה היא לא חולשה אז למה שתיקחי רק משהו ממני אני בך אשאר עקשן לא מוותר אואואו קחי כבר את כולי אהבה היא לא חולשה אז למה שתיקחי רק משהו ממני אני בך אשאר עקשן לא מוותר אואואו קחי כבר את כולי אם את מרגישה אהבה היא לא חולשה אז למה שתיקחי רק משו ממני אני בך אשאר עקשן – לא מוותר ! אואואו קחי כבר את כולי משהו ממני עכשיו שלך אני יכול רק לקוות שלא תתני אותו לגבר שיאהב אותך כי הוא שלי והוא בסוד ."

../images/Emo135.gifאני שונאת את תפוז , עכשיו זה בטח ישלח

לי פעמיים .
או שלא . O; הנה עוג משפטים -
--- "כולם אומרים דברים רעים על העתיד ואיכשהו הכול יהיה בסדר מעט יותר , פחות מידי , כמו תמיד ." --- "חיי אותי חיי אליי אל תחדלי אל תיעלמי לפתע אני שומע גם כשאת עוצרת נשימה ." --- "אני אדליק לך כוכבים שתגמר השמש אני אקח אותך אליי אל חוף של מפתחים שמרי פני וצעדי אל תכרעי מדרך אני שלם ורק איתך מכל האנשים ." --- "זה שלך יקשיב לא תמיד הוא גם יחבק את כל תושבותיו ינתק מרגע אחד שתגעי בו חיים עוברים לאט פתאום זה קצת עצוב לחיות תקוות שאין הבטחות המחר יקדם את בואך ." --- "אותה הצעקה שרעדה משתיקתי שבה אל אוזני האם תצליל אותי." --- "משהו ממני ילך איתך לכל מקום אליו תלכי וכמו ענן כבד הוא יבכה איתך גם כשאת כבר תחייכי בלילות שחורים קרים הוא יזכיר אותי כשאת תהיי כבר רחוקה וגם אם תסרבי הוא ישלח בשמי חיוך סליחה ונשיקה אם את מרגישה אהבה היא לא חולשה אז למה שתיקחי רק משהו ממני אני בך אשאר עקשן לא מוותר אואואו קחי כבר את כולי משהו ממני ישכיח בך את כל הרע שמאחור ובחושך מר הוא ישאל אותך אולי הגיע הזמן לחזור אם את מרגישה אהבה היא לא חולשה אז למה שתיקחי רק משהו ממני אני בך אשאר עקשן לא מוותר אואואו קחי כבר את כולי אהבה היא לא חולשה אז למה שתיקחי רק משהו ממני אני בך אשאר עקשן לא מוותר אואואו קחי כבר את כולי אם את מרגישה אהבה היא לא חולשה אז למה שתיקחי רק משו ממני אני בך אשאר עקשן – לא מוותר ! אואואו קחי כבר את כולי משהו ממני עכשיו שלך אני יכול רק לקוות שלא תתני אותו לגבר שיאהב אותך כי הוא שלי והוא בסוד ."

MaStuLa76

New member
קר לי -___-

"..וזה מצחיק שכבר עברה שנה, אבל בתוכו שום דבר לא השתנה, אחרי כל כך הרבה זמן ,זה עוד אתה שלא תבין יש לי חיים,וכמה חברםי טובים. ובטח אתה יודע את האמת..געגועים הם הילדים של הבדידות. שכבר היכרתי כמה אנשים,הכי עניין אותי לראות אם הם דומים,או לא דומים לך.." "הלב מת מוות איטי, מסיר את תקוותיו כמו עץ המסיר עלים עד שיום אחד לא נותרים עלים, לא נותרות תקוות." "מתרוצצת במבוך תשוקה, את אבודה עכשיו רוצה להיות אחת ויחידה מתי ריגשו אותך בפעם האחרונה? אל תיבהלי מכל הרעש מסביב זה רק הלב שמתפרק" "כל תחושת הבדידות, תחושת הכמעט, תחושת ה"למה לא?" היא תחושת ההחמצה" "כמו שהוא רקד, ככה הוא נפל, נמרח ונעלם! שלא יטריד אותך, המעגל יסתובב גם בלעדיו. גם בלעדיו." "אם אתה חייב לחיות יותר מפעם אחת, יותר מפעם אחת אתה חייב למות" "אם אתה חייב לברוח ביותר מדרך אחת, באלף דרכים אחרות בסוף תחזור" "יש אמת ויש עיוות ורק אני יודע להבדיל בינהם" "האנשים מאוד יפים אבל תמיד משעממים מאוד" "אלוהים תעשה שיהיה לי טוב קשה לי לחכות לך" "עוד יתגשמו לך כל המשאלות, ואז מה יישאר אם יתגשמו כל המשאלות שלך?" "עוד מעט היא תרדם ובחוץ עולם שלם ימשיך להשתולל אחרי הצעקות והדמעות גם עינים בהירות יכולות לטעות" "חלשים חסרי תקווה יקבלו פתאום כוחות אין קץ של ניסים ונפלאות נדהמת מאוד לגלות הכל מתהפך בשנייה אחת" "מסביב יש אלוהים, בפנים יש רק אני ובינינו יש שטן שמתגרה, קח מזה וקח מזה יש לו מרגלים, הם מדווחים לו על כל צעד מחפשים את החולשות שלך ואז מספרים לו סוד דבר" "אני התרגלתי כבר לחושך לא מפחד יותר מעולם דומם יש לי דמיון" "ועכשיו את מחזיקה מולי את המראה הזאת חשבת ללמד אותי להכיר את עצמי אבל אני נמצא רחוק מכאן גם ממני כמו חתתול אשפה אני לא מתעניין איך אני נראה" "עושה הכל להקל על הסבל, אבל כל כך הרבה אמת, כל כך הרבה כאב היא עוד רואה בעיניך" "בלילה היא חיכתה עד שכולם הלכו, ורק אז התסגרה לה בחדר, בכתה עצמה לישון וכשהגעת כרגיל, חשבת שהיית ממש ממש בסדר." "אין אהבה שלא שורטת יש רק ימים יפים שלא כואב יותר אין רגעים שקטים הלילה רק חלומות שהכל בסוף יסתדר בעצב שלנו" "תן למלך שיכתוב מה שהוא רוצה ותן לישון תן לכולם לדבר על כולם עד שיקיאו קינאה תן לפצע להפוך לצלקת." "לאיש צדיק תן אשה ראויה שתראה לו את תבונת הבורא שלו לילד תן את שד אימו לאלוהים תן לישון בשקט אל תפתח לחולם את העיניים שיראה מה שהוא רוצה" "היא היתה כל כך קטנה כמעט שלא ראו אותה אבל כולם לא יכלו להוריד ממנה את העיניים כאילו ציפו לבשורה גדולה אם היא נשאה אותה היא לא ידעה היא היתה קטנה כל כך קטנה שלא ידעה לדבר" "איתה הכל נהיה בסדר ואיתה הכל נהיה יותר רגוע את דיברת איתה והיא תמיד הבינה וחיוך אחד שלה כמו שמש מלטפת אותך ושוטפת אותך עכשיו את נקיה ויכולה ללכת לישון לישון" "אתה תוהה איך להינצל כשהפחד שולט ההגיון לא מתפקד יותר" "מה קרה עם כל הקסם שפעם חילקת בכמויות מי גנב את כל החשק אולי מספיק עם השטויות..." "במקום שטויות תתחיל לבעוט במקום לצעוק תתחיל לחיות במקום שטויות תתחיל לבעוט להם בבטן" "אז אם אין לך לאן ללכת אתה לבד כך מסתבר"

הומפף.

"את יפה את זה כבר אמרו לך ושירים כתבו לך גם ים של מכתבים הם שלחו לך טיולים מסביב לעולם כלנית, נרקיס וגם ורד מחכים על סף דלתך שוקולד מארץ אחרת מחכה על שולחנך יום אחד יבוא איזה מלך שייבנה לך ארמונות ותחיו באושר ועושר אבל את לא תפסיקי לבכות." "תסתכלי עליי עכשיו איך אני נראה? כמו סמרטוט וכמה פעמים אני יכול לחזור ולהגיד לך אני יודע אני עשיתי טעות לאמר לך שאני מצטער על כל מה שאני עשיתי לך לאמר לך שאני מוותר על כל התענוג הזה מראש" "כל מה שאני רוצה אף פעם לא יוצא כל מי שאני אוהב בסוף אותי שונא כל החברים שלי פתאום נעלמים החלומות שלי הופכים לסיוטים" "לחיות זה נהיה קשה אני חושב זה לא משנה אני מדבר יותר מדי להתחשבן עם עצמי זה לא כדאי רוב הזמן אני עסוק ללא מנוחה אני מרגיש רע סוף של סיפור שעוד לא התחיל אין לי מקום הכול כרגיל אין לי כוח עוד להמשיך לסבול ממחשבות בתוכי לבכות על כל מה שיכולתי להיות עכשיו אני לבד סגור בקופסה מכווץ בפינה הזמן עובר אני מתבגר נוף משתנה חלל מתפנה אין לי כוח עוד להמשיך לסבול ממחשבות בתוכי לבכות על כל מה שיכולתי להיות ב-ת-ו-כ-י, לבכות על כל מה שיכולתי להיות" אמ.הכל שייך לשייגעצ. הולי שיט ניראלי שאסור בכלל לעלות מילים של שירים לפה.OO" פאק.משהו עם זכויות יוצרים. וי זמיר.

MaStuLa76

New member
הכל מוקדש לתות . סתם, וגם לכל מיני אנשים:)

~ "20 שנה אני גם ככה מתוכנת, לא לשחרר את האמת בבת אחת." ~ "אהבה זה משחק שרק צריך לאהוב." ~ "אז בואי נקפוץ מהבניין, זה יעלה לנו דקה אחת של סבל- אז אל תעשי מזה עניין." ~ "אז תשארו פשוטים, זה רק לטובתכם." ~ "אין מלאכים בגן עדן, יש פה רק גיהנום שנותן לחלום שיש מלאכים בגן עדן. אבל אין מלאכים ואין גן עדן." ~ "אל נא נלחם למען חופש, כי כך או כך אנו כלואים." ~ "אל תדאג, אני מתה עלייך. וגם חיה עם כולם." ~ "אם היה לי אקדח אז הייתי יורה בעצמי, אף אחד לא יגדיר לי את החופש שלי." ~ "אם לא היא אז אף אחת, יותר טוב כלום מכמעט." ~ "אני צריך רק אהבה, אני צריך רק את היד שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד." ~ "את מחייכת- אבל כואב עוד." ~ "אתה חייב קצת לשחרר את הדבר שאתה הכי רוצה." ~ "אתה מבין שהבדידות שלך נשארת מבפנים." ~ "אתם רואים בי, אבל שותקים כי קל יותר שוב להפנות מבטים." ~ "באיכילוב אושפזו הפצועים, כשבבניין שליד תינוקות נולדים לעולם הזה." ~ "בדמיוני אני כבר מת, אז מה עוד עלול לקרות לי?" ~ "בואו נצעד לחלום- בלי גזע ולאום." ~ "ברגעים שטוב לי אני לא יכול לכתוב." ~ "האהבה שלי שקשה בשבילכם, היא טובה בשבילי, היא טובה בשבילי- אז היום אני לא נותן לה ללכת." ~ "הוא כותב מכתב, היא עונה שלושה. ככה זה הולך תמיד." ~ "הולך, כי הלב שלי פצוע. לא יכול לראות איך עובר לו עוד שבוע." ~ "החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה." ~ "ואיך הכעס משנה את העובדות." ~ "ואף אחד כבר לא מזהיר אותך לפני שזה נגמר, ואף אחד לא מספר כמה זה יכאב ואין תמרור בצד, אור שמהבהב." ~ "והיית ביקורתי על איך שהגוף שלך יושב. על מי אתה בעצם מנסה להתחבב?" ~ "וכמה שאני אוהב, אני רוצה גם משהו אחר, וכמה זה עושה לי טוב אני אחר כך לא זוכר." ~ "וכשאני אגדל אני אהיה כמו כולם ותהיה לי אהבה גדולה שתחכה לי בעולם." ~ "ולנסות ולנהל איתך שיחה, זה כמו לקפוץ אל תוך בריכה ריקה." ~ "ומפנה אליי את הגב, רק בשביל לקבל חיבוק." ~ "זאת לא חובה לחיות, זאת זכות להיות חיים." ~ "זה רגש מזוייף, אבל למי אכפת?" ~ "זה רק הלב שכואב לך, אל תדאגי, זה רק הלב." ~ "זה תמיד אהבה, זה תמיד מסובך ונמאס." ~ "זורקת חיוכים לכל אחד, אבל בפנים את מתפללת, בואי רוח." ~ "כמו לטבע גם ללב 4 עונות." ~ "להתערבב ולא להבלע." ~ "לפעמים אני פוחד קצת, לאבד אותך פתאום." ~ "לשקר בלי לחשוב, לאהוב בלי לגעת." ~ "מצטער אם פגעתי בך. גם הים טיפה אכזר." ~ "מרוב כל השקרים שכחתי מי אני בכלל." ~ "נתתי לרגש לברוח , כי ככה חשבתי זה טוב." ~ "עוצרת רגע לחשוב אם כל אחד יכול ככה לגדול." ~ "עכשיו זה אהבה, זה מספיק לבינתיים." ~ "עצב, גשם, אהבה- לא משנים דבר." ~ "שארית התום בארגזי קרטון." ~ "שירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח." ~ "תני לו ללכת כדי שהוא יוכל בסוף לחזור." ~ "תשמע, תפסיק עם השכל, תביא נשמה."

למעלה