סטאדגיש, שאלו שבועי!1

Jifannit

New member
../images/Emo163.gifסטאדגיש, שאלו שבועי!1../images/Emo132.gif

בןכמה אתה? מי הדמות האהובה עלייך? אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? את יודע שאני רק בפרק 29???? אתה יודע איך קוראים לי??????. תיסתכל על הניק? אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות???? אתה מודע לכך שטל הוא הומו? אתה יודע שנדב הו8א צ'יבי?????? תיזהר ממלפפונים!!!!!!!! ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!! אתה יודע למה?????? כי בננה זה טוב!!!!!! גם איצ'יגו! וגם רנג'י!!! הם טעימים @_@ למה אין לך חתימה????? ראית את החתימה שלי?????? יש לך שקל אחד בדיוק??? יש לך 2 שקל בדיוק?????? מה אתה עושה עכשיו???? נכון שרוקיה היא סגידע????? יש לך בלונים????? נכון שבלונים מצחיקים????? טוב, דיי חלאס! ניגמרו לי השאלות ;; [קרדיט ליובל צ'אן. כי עכשיו 02:36 ועזבו אותי באמא 'שלכם.] הלכתי לראות הצלצול 2. יאאא, מגניב, עכשיו החברות של אחותי יצרחו, בוהאהאהא וזה. ואני מקווה שזה בסדר לפתוח שני כתומים ברבע שעה. >':

Envious

New member
XDD בהתחלה חשבתי שאת יובל ..<<

אני לא עונה על שאלה שיש בה יותר מ-4 סימני שאלה !~ זה עושה לאנבי כאב ראש. והוא הולך לחזור להשתלט על העולם ! ולהפוך את כולם לעבדים קטנים שיקראו להם שחר !

Vivi Sparrow

New member
היא העתיקה את השאלון ממנה X:

...לאנבי יש PMS!!
מאחלת לך הרבה "בהצלחה" עם תכניתך חסרת השחר [P:] להשתלט על כדור הארץ ולהפוך את כל תושביו לעבדים חסרי אונים בשם שחר. כמובן שהתכנית נוצרה בעקבות מנהגה של יובל לכתוב שאלות עם מספר סימני שאלה מופרז למדיי, ובכך לגרום לגולשי הפורום להתעוור למשך מספר שניות, או להתעוור למשך מספר דקות, או למספר שעות, או עד קץ ימיהם, כאשר המשא הכבד שאנבי יטיל עליהם יגרום להם לחטוף שבץ מוחי ולמות בטרם עת, בעודם שרועים על האדמה הקשה ומלאת האבנים המחוספסות.

Vivi Sparrow

New member
*במבטא רוסי* עברית שפה קשה../images/Emo67.gif

צריך שעורים פרטיים?
<~~קבל ~~~~~ בתח...> XDD; *לוקחת את בובת אדו של נאקו ונותנת לך להחזיק אותה* מזל טוב, זה קוקסינל. *בורחת*

השמלאני

New member
עונה

בןכמה אתה?17 מי הדמות האהובה עלייך?אני נע ונד אבל נירא לי טושירו (אם ככה קוראים לו) אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי?מזה? את יודע שאני רק בפרק 29????עכשיו כן אתה יודע איך קוראים לי??????.יובל תיסתכל על הניק?כן הבנתי אתזה אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות????זה אחד מהניחושים שלי אתה מודע לכך שטל הוא הומו?מיזה טל (לא משנה מיהו הוא לא הומו כמו בן) אתה יודע שנדב הו8א צ'יבי??????אוקיי........ תיזהר ממלפפונים!!!!!!!!סבבה ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!!יובל זה אחלה שם אתה יודע למה??????אני מנחש שעוד מעט תגידי לי כי בננה זה טוב!!!!!!חוץ ממתי שזה עושה עצירות גם איצ'יגו!איצג'יגו לא עושה עצירות וגם רנג'י!!!גם הוא לא הם טעימים @_@לא טעמתי נירא לי שאני אסמוך עלייך בנושא הזה למה אין לך חתימה?????כי לא היה לי כוח לעשות אחת ראית את החתימה שלי??????כה יש לך שקל אחד בדיוק???כה יש לך 2 שקל בדיוק??????כה מה אתה עושה עכשיו????עונה לשאלות הפאנטיות שלך נכון שרוקיה היא סגידע?????אכן יש לך בלונים?????לא ממש נכון שבלונים מצחיקים?????לא ממש

Vivi Sparrow

New member
לאלה שרוצים את השאלות מודגשות../images/Emo26.gif

גם תיקנתי קצת ^^" [וגם הורדתי קצת (קצת... P:) מסימני השאלה/קריאה כדי שהאנשים בפורום בסופו של דבר לא יהיו עבדים של אנבי D:

Envious

New member
הם יהיו בכל מקרה זה לא יעזור T_T

ואני אתחיל איתך !!!

Vivi Sparrow

New member
אני XP

בן כמה אתה? בת. חמש עשרה בעוד שלושה חודשים. מי הדמות האהובה עלייך? איצ'יגו, אורהארה, קון, אוריהימה. בטח יש עוד שאני אוהבת אבל הן לא עולות לי לראש. אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? כן P: את יודע שאני רק בפרק 29? כן. אתה יודע איך קוראים לי? כן. תסתכל על הניק? אין צורך >> אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות? כן >> אתה מודע לכך שטל הוא הומו? מי זה טל? 3: אתה יודע שנדב הוא צ'יבי? הממ זה שבא למפגש ב1.1? תיזהר ממלפפונים! אוקיי. ועוד דבר אחד לפניעודכמה! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל! תמיד תיקרא לי בננה!!! בסדר. אתה יודע למה? למה? כי בננה זה טוב! לדעתי לא אבל אם זאת הסיבה אז בסדר. גם איצ'יגו! איצ'יגו זה טוווב כן XD *_* וגם רנג'י!!! כןן!! DDDDD: הם טעימים @_@ אל תגידי לי שליקקת אותם! רק לביאקויה מותר ללקק את רנג'י ורק לרנג'י [ולאישידה. ולגין. ולביאקויה. עוד כמה דמויות בישיות] מותר ללקק את איצ'יגו! למה אין לך חתימה? *שמה לב ששכחתי להוריד את שאר סימני השאלה* יש לי חתימה. ראית את החתימה שלי? כן. יש לך שקל אחד בדיוק??? יש לי יותר. יש לך 2 שקל בדיוק? כנ"ל. מה אתה עושה עכשיו? מגיבה לשאלון. נכון שרוקיה היא סגידע? כן. יש לך בלונים? *מצביעה על אוריהימה* נכון שבלונים מצחיקים? לא 3:

dark max

New member
../images/Emo11.gif

בןכמה אתה? 13 וחצי, זו את >> מי הדמות האהובה עלייך? ביאקויה אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? כע את יודע שאני רק בפרק 29???? עכשיו אתה יודע איך קוראים לי??????. נעמה תיסתכל על הניק? ? אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות???? עכשיו אתה מודע לכך שטל הוא הומו? מיזה? אתה יודע שנדב הו8א צ'יבי?????? מיזה? תיזהר ממלפפונים!!!!!!!! למה? ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!! אתה יודע למה?????? לא כי בננה זה טוב!!!!!! גם איצ'יגו! וגם רנג'י!!! הם טעימים @_@ למה אין לך חתימה????? יש לי ראית את החתימה שלי?????? לא יש לך שקל אחד בדיוק??? כע יש לך 2 שקל בדיוק?????? כע מה אתה עושה עכשיו???? עונה לשאלון נכון שרוקיה היא סגידע????? בערך יש לך בלונים????? לא נכון שבלונים מצחיקים????? לא

Neon taichou

New member
עונה XD

בן כמה אתה? 12 וחצי O: מי הדמות האהובה עלייך? סוי, רוקיה, יורואיצ'י, וגם נמו ויומיצ'יקה שם למעלה. אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? וואלה? XD את יודע שאני רק בפרק 29? עכשיו כן. אתה יודע איך קוראים לי? יובל OO: תסתכל על הניק? |מסתכלת| יובל? OO: אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות? לא, את סתם וואנאבי! אתה מודע לכך שטל הוא הומו? אולי. מי זה טל? אתה יודע שנדב הוא צ'יבי? כן. הוא כזה קאוואייייייייי. תיזהר ממלפפונים! מלפפונים זה רשע. מלפפונים הם פאנגירלז. ועוד דבר אחד לפניעודכמה! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל! תמיד תיקרא לי בננה!!! מאוחר מדי בשביל זה. XP אתה יודע למה? לא. כי בננה זה טוב! לא נכון, זה איכסה. גם איצ'יגו! נכון. 3> וגם רנג'י!!! נכון! הם טעימים @_@ אבל סויה יותר! למה אין לך חתימה????? יש לי O: ראית את החתימה שלי?????? כן O: יש לך שקל אחד בדיוק??? לא. יש לך 2 שקל בדיוק? לא. מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה ואפילו לא טורחת להעמיד פנים שאני עושה שיעורים בחעראבית. נכון שרוקיה היא סגידע? נכון!!!11 מזל"ט רוקיהצ'אאאן ^_^ יש לך בלונים? לא. נכון שבלונים מצחיקים? לא כמו שקיות ניילון.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ניה ^____^

בן כמה אתה? אני בת 14~ מי הדמות האהובה עלייך? צ'אדו ואיצ'י :} נכון לפרק 20. אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? לא, באמת? את יודע שאני רק בפרק 29? עכשיו כן. אתה יודע איך קוראים לי? נעמה~ תסתכל על הניק? זה השם של הכלבה שלך. אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות? ממ. אתה מודע לכך שטל הוא הומו? מי זה טל? אתה יודע שנדב הוא צ'יבי? ייתכן שקראתי את זה פעם בהודעה של מישהי י.י תיזהר ממלפפונים! אוקיי ^_^ ועוד דבר אחד לפניעודכמה! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל! תמיד תיקרא לי בננה!!! אה, חשבתי שקוראים לך נעמה. B_B אתה יודע למה? לא, למה? כי בננה זה טוב! נכון ^=^ גם איצ'יגו! הכי טוב עם צ'אדו :] וגם רנג'י!!! אה... לא הייתי אומרת >>;;; הם טעימים @_@ עם סירופ מייפל במיטה *קריצה ענקית לעדי* למה אין לך חתימה????? מי אמר שאין לי? *מצביעה למטה* ראית את החתימה שלי?????? אה. ייתכן @.@ יש לך שקל אחד בדיוק??? כן ^^ יש לך 2 שקל בדיוק? האי :} מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון. ומתכוננת לראות את 21. נכון שרוקיה היא סגידע? אה. לא, לא ממש. היא נחמדה. יש לך בלונים? אה. יש לך סיגריה? נכון שבלונים מצחיקים? אם יש עליהם סמיילים. ...אה. נגמר :X

Hinamori

New member
הצלצול זה מצחיק XDDDD

בןכמה אתה? 12 מי הדמות האהובה עלייך? הינאמורי אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? כן ? O.ס; את יודע שאני רק בפרק 29? עכשיו כן. אתה יודע איך קוראים לי? יובל ? תיסתכל על הניק? מה אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות? לא אתה מודע לכך שטל הוא הומו? לא אתה יודע שנדב הו8א צ'יבי? לא תיזהר ממלפפונים! למה, מלפפוני נחמדה ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!! ט-טוב. אתה יודע למה? כי בננה זה טוב כי בננה זה טוב! טוב גם איצ'יגו! לא וגם רנג'י!!! כן הם טעימים @_@ לא למה אין לך חתימה? יש לי O.ס ראית את החתימה שלי? לא יש לך שקל אחד בדיוק? לא יש לך 2 שקל בדיוק?לא מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון נכון שרוקיה היא סגידע? כן ,אבל הינאמורי יותר. יש לך בלונים? לא נכון שבלונים מצחיקים? לא טוב, דיי חלאס! ניגמרו לי השאלות ;; אני שמחה Oס

JeeChan

New member
עונה D:

בן כמה אתה? עוד פחות מחודש 19 ;-; מי הדמות האהובה עלייך? כבר לא בטוח :S אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? יאפ D: את יודע שאני רק בפרק 29? כבר לא ^_^ עברת את פרק 32 :} אתה יודע איך קוראים לי? בננה :} תסתכל על הניק? לא בא לי
אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות? יאפ :} אתה מודע לכך שטל הוא הומו? מי זה טל :O ? אתה יודע שנדב הוא צ'יבי? כן ^_^ תיזהר ממלפפונים! מלפפונים, אור טאיצ'ו לא אוהב מלפפונים @_@ ועוד דבר אחד לפניעודכמה! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל! תמיד תיקרא לי בננה!!! אוקי יובל ^_^ אתה יודע למה? כי את בננה ? :O כי בננה זה טוב! זה ככה ^_^ ככה :S גם איצ'יגו! איצ'יגו *_* וגם רנג'י!!! רנג'י *_* הם טעימים @_@ לאאאאאאאאאאא :] למה אין לך חתימה????? יש לי
ראית את החתימה שלי?????? אין לי כוח להסתכל :} יש לך שקל אחד בדיוק??? כן ^_^ וביחד איתו עוד 574 שקלים =] יש לך 2 שקל בדיוק? כן ^_^ וביחד איתם עוד 573 שקלים ^-^ מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון
נכון שרוקיה היא סגידע? יאפ *_* יש לך בלונים? לא ^_^ נכון שבלונים מצחיקים? בהחלט XD :}

למעלה