סטאדגיש, שאלו שבועי!1

yuval chan

New member
לכולם- כמה הערות >_> על השאלון

1. את השאלון אני כתבתי 2. כשאמרתי לכן להזהר ממלפפונים לא התכוונתי למלפפוני זה פשוט עלה לי בראש >> 3.השאלון אמור ליהיות מכוון לשחר אז נהמע לקחה אותו והעתיקה אותו אז בעיקרון הוא מכוון לשני המינים ודרך אגב- נהמע שליטע!!!!!!!!!!

Violettecat

New member
משיבה!

בןכמה אתה? אני בת 18 וחצי מי הדמות האהובה עלייך? רנג'י אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? קצת קשה לפספס את זה... את יודע שאני רק בפרק 29???? איך אפשר?! הסדרה טובה כל כך שצריך לצפות בה תוך שבוע אם לא פחות. אתה יודע איך קוראים לי??????. אני מכירה את השמות של כולם בפורום. תיסתכל על הניק? XD בננה , את הורגת אותי. אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות???? כע, אבל גם אני כזו. אתה מודע לכך שטל הוא הומו? לא אתה יודע שנדב הו8א צ'יבי?????? כן תיזהר ממלפפונים!!!!!!!! בסדר... *מוסיפה לרשימה* ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!! קיי אתה יודע למה?????? לא... כי בננה זה טוב!!!!!! אוקיי גם איצ'יגו! נ-כ-ו-ן וגם רנג'י!!! ב-ד-י-ו-ק הם טעימים @_@ X_______X מה? למה אין לך חתימה????? יש לי והיא אפילו משעשעת. ראית את החתימה שלי?????? כן יש לך שקל אחד בדיוק??? לא יש לך 2 שקל בדיוק?????? לא מה אתה עושה עכשיו???? עונה לשאלון נכון שרוקיה היא סגידע????? ברור!!!!!!! יש לך בלונים????? כן נכון שבלונים מצחיקים????? כן, עד שהם מתפוצצים.

Ayelet chan

New member
חמישה ימים רולז. ^-^

כן, על זה מבזבזים חופש חנוכה! >< וזה לא נקרא ביזבוז. באקה. *יורה בעצמי עם רובה הבאקה של הוטארו*

shui chan

New member
אומג"ד כמה סימני שאלה O:

בןכמה אתה? בת 17 עוד שבוע. מי הדמות האהובה עלייך? איצ'י, רנג'י, רוקיה, אורהרה. אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? כן [למרות שאורהרה\יורואיצ'י יותר טוב] 3> את יודע שאני רק בפרק 29???? כן, אני במעקב צמוד אחרי כל מהלך ומהלך שלך.
אתה יודע איך קוראים לי?????? בננננננה
תיסתכל על הניק? אבל אני כבר יודעת >; אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות???? אני משערת שכל פיצול אישיות הוסיף לפחות סימן שאלה אחד~ אתה מודע לכך שטל הוא הומו? אה? אתה יודע שנדב הוא צ'יבי?????? נראה לי שכן ^^; תיזהר ממלפפונים!!!!!!!! אולי כדי להם להיזהר ממני *סלט* ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!!
- הבנתי אתה יודע למה?????? נראה לי. כי בננה זה טוב!!!!!! בסלט פירות
גם איצ'יגו! גם אני אוהבת תותים בסלט פירות *-* וגם רנג'י!!! אממם.. לגבי זה.. אני כבר לא כל כך בטוחה P< הם טעימים @_@ רנג'י? בתוך סלט פירות? יש לך טעם מוזר האמת שפירות לא משתלבים לי אם דם >; למה אין לך חתימה????? יש לי =] ראית את החתימה שלי?????? אני משערת שכן~ יש לך שקל אחד בדיוק??? אני משערת שכן. יש לך 2 שקל בדיוק?????? לא נראה לי >; מה אתה עושה עכשיו???? מחפשת שירים נכון שרוקיה היא סגידע????? בריר!!1 יש לך בלונים????? יאפ יאפ. נכון שבלונים מצחיקים????? האמת שזה דיי עצוב כי אני כל הזמן שוכחת אותם >;

keep smiling

New member
אני.פויה. <: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

בןכמה אתה? אני נקבה. ואני בת 8 וחמישה אביבים. ^^ מי הדמות האהובה עלייך? לא'דעת. אמ. עזבו'תי באמאש'כם. ._.; אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? כן 3: את יודע שאני רק בפרק 29???? עכשיו כן <: אתה יודע איך קוראים לי?????? כן י.י תסתכל על הניק? למה לי? מה יצא לי מזה?! >: אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות???? מסתבר ^-^ אתה מודע לכך שטל הוא הומו? שו טל..?
אתה יודע שנדב הוא צ'יבי?????? עכשיו כן ם-ם; תיזהר ממלפפונים!!!!!!!! אני אזהר, תודה. ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!! רק אל תאכלי אותי ;; אתה יודע למה??????...למה? ;; כי בננה זה טוב!!!!!! ...אני אזכור ;; גם איצ'יגו! קיי ;; וגם רנג'י!!! הבנתי!!!11 ;; הם טעימים @_@ אם את אומרת ;; למה אין לך חתימה????? אבל יש לי ;; ראית את החתימה שלי?????? קשה לפספס 3: יש לך שקל אחד בדיוק??? כן. בכפולות. 3: יש לך 2 שקל בדיוק?????? לא. מצטערת. >: מה אתה עושה עכשיו???? עונה על זה..? ם_ם; נכון שרוקיה היא סגידע????? יא. יש לך בלונים????? אי שם בבית, כן. נכון שבלונים מצחיקים????? אם את אומרת. <: טוב, דיי חלאס! ניגמרו לי השאלות ;; טוב מה את רוצה ממני?! ;;

Ayelet chan

New member
עונה ^-^

בןכמה אתה? 14, 21 ימים והרבה שעות. מי הדמות האהובה עלייך? רנג'י שלי *-* אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? שתהנה. את יודע שאני רק בפרק 29???? באיזו אנימה? אתה יודע איך קוראים לי??????. נעמה צ'אן ^-^ תיסתכל על הניק? ג'יפית. אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות???? האי, האי, אבל אני אוהבת אותך ככה. אתה מודע לכך שטל הוא הומו? מזל טוב. אתה יודע שנדב הו8א צ'יבי?????? אחלה. תיזהר ממלפפונים!!!!!!!! *נזהרת* ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!! אבל את נעמה o_O אתה יודע למה?????? מה למה? כי בננה זה טוב!!!!!! בננה! *עושה את תנועת הבננה שרק מאיה צ'אן תבין* גם איצ'יגו! מה איתו? וגם רנג'י!!! רנג'י שלי. הם טעימים @_@ טעמת? גאד, יש אנשים שאוכלים באמת תמונות? למה אין לך חתימה????? יש לי, באקה. ראית את החתימה שלי?????? האי. יש לך שקל אחד בדיוק??? מה הקשר? יש לך 2 שקל בדיוק?????? כן מה אתה עושה עכשיו???? עונה על השאלון הזה שנהיה רע מרגע לרגע;; נכון שרוקיה היא סגידע????? נכון! יש לך בלונים????? יאפ. נכון שבלונים מצחיקים????? כן XDDD

Ayelet chan

New member
עונה שוב כי עניתי הכל לנעמה -.-

באקות, תודיעו שמישהו אחר כותב, לעזאזל. >< בןכמה אתה? 14, 21 ימים והרבה שעות. מי הדמות האהובה עלייך? רנג'י שלי *-* אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? שתהנה. את יודע שאני רק בפרק 29???? תסיימי כבר. >< אתה יודע איך קוראים לי??????. יובי צ'אן ^-^ תיסתכל על הניק? רחוק מדי. אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות???? האי, האי, אבל אני אוהבת אותך ככה. ^-^ אתה מודע לכך שטל הוא הומו? מזל טוב. אתה יודע שנדב הו8א צ'יבי?????? אחלה. תיזהר ממלפפונים!!!!!!!! *נזהרת* ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!! יובי צ'אן! >< אתה יודע למה?????? למה? כי בננה זה טוב!!!!!! בננה! *עושה את תנועת הבננה שרק מאיה צ'אן תבין* גם איצ'יגו! מה איתו? וגם רנג'י!!! רנג'י שלי. הם טעימים @_@ טעמת? גאד, יש אנשים שבאמת אוכלים תמונות? למה אין לך חתימה????? יש לי, באקה. ראית את החתימה שלי?????? האי. יש לך שקל אחד בדיוק??? כן יש לך 2 שקל בדיוק?????? כן מה אתה עושה עכשיו???? עונה על השאלון הזה שנהיה רע מרגע לרגע;; נכון שרוקיה היא סגידע????? נכון! יש לך בלונים????? יאפ. נכון שבלונים מצחיקים????? כן XDDD

BlackEyedSpirit

New member
עונה ^_^

זה יהיה מפגר ;; בןכמה אתה? 14 עוד 8 ימים מי הדמות האהובה עלייך? רוקיה ^^ אוריהימה ^_^ אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? ואו. מרגש. ;; את יודע שאני רק בפרק 29???? P: אתה יודע איך קוראים לי??????. נעמה ? ;; תיסתכל על הניק? הו. :O אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות???? כה. בהחלט. אתה מודע לכך שטל הוא הומו? עכשיו אני מודעת. אתה יודע שנדב הוא צ'יבי???????? כן. פגשתי אותו. נדב צ'אן ^_^ תיזהר ממלפפונים!!!!!!!! ואו תודה *___* ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!! טוב . אתה יודע למה?????? לא.
כי בננה זה טוב!!!!!! צודקת . ממ.. בננה *__* גם איצ'יגו! *__________* וגם רנג'י!!! ^__^ הם טעימים @_@ יאממ :p למה אין לך חתימה????? יש לי :O !! ראית את החתימה שלי?????? כע. אוי הפיגור. יש לך שקל אחד בדיוק??? יש לי 62 שקל בדיוק. יש לך 2 שקל בדיוק?????? לא. ראה שאלה קודמת P: מה אתה עושה עכשיו???? עונה על שאלון מפגר ;; נכון שרוקיה היא סגידע????? בהחלט. או יוב..אהה בננה.. תאומתי האבודה. יש לך בלונים????? אממ לא. נכון שבלונים מצחיקים????? כן.. מאוד ..
טוב, דיי חלאס! ניגמרו לי השאלות ;; יופי.. פיו P: ואו זה היה ארוך. כמה בנאדם אהה בננה יכולה לכתוב ? הרבה.

coral chan

New member
איזה שאלון? >:

בןכמה אתה? אני בת. 14. מי הדמות האהובה עלייך? אוריהימה *-* אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? לא,באמת? O: את יודע שאני רק בפרק 29???? שיהיה~ אתה יודע איך קוראים לי??????. לא D: תיסתכל על הניק? לאבאלי <: אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות???? כן אתה מודע לכך שטל הוא הומו? לא אתה יודע שנדב הו8א צ'יבי?????? הוא לא תיזהר ממלפפונים!!!!!!!! אבל אני אוהבת את מלפפוני ;; ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!! וואלה אתה יודע למה?????? לא כי בננה זה טוב!!!!!! אז? השאלון הזה מעצבן אותי גם איצ'יגו! וגם רנג'י!!! הם טעימים @_@ למה אין לך חתימה????? ראית את החתימה שלי?????? יש לך שקל אחד בדיוק??? יש לך 2 שקל בדיוק?????? מה אתה עושה עכשיו???? נכון שרוקיה היא סגידע????? יש לך בלונים????? נכון שבלונים מצחיקים????? טוב, דיי חלאס! ניגמרו לי השאלות ;;

MrsGreen

New member
הורדתי איזה 20 אלף סימני שאלה

וקריאה לפני שהפכתי את הדבר הזה קריא.. המלצה יובל, תורידי במינון הסימנים! בןכמה אתה? 17 ו8 חודשים
מי הדמות האהובה עלייך?אנוהנה אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? אה טוב לדעת את יודע שאני רק בפרק 29? יופי לך.. אתה יודע איך קוראים לי?אני מניחה שיובל תיסתכל על הניק?.. אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות?כן -.- אתה מודע לכך שטל הוא הומו?לא. אתה יודע שנדב הוא צ'יבי?אם את אומרת תיזהר ממלפפונים!טוב. ועוד דבר אחד ליפניעודכמה! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל, תמיד תיקרא לי בננה! מהשאתרוצה אתה יודע למה?לא. כי בננה זה טוב! גם איצ'יגו! וגם רנג'י! הם טעימים @_@ למה אין לך חתימה? יש לי -.- ראית את החתימה שלי?כן יש לך שקל אחד בדיוק?לא יש לי שקל ועשרה אגורות יש לך 2 שקל בדיוק?לא.. @@ מה אתה עושה עכשיו?עונה לשאלון המוזר הזה ובין לבין קופצת ללמוד מ"מ נכון שרוקיה היא סגידע?כן יש לך בלונים?לא נכון שבלונים מצחיקים? כן XD

KiaritChan

New member
ניא

בןכמה אתה? 15 וחייצי. מי הדמות האהובה עלייך? הולואיצ'י. אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? דע את יודע שאני רק בפרק 29???? דע אתה יודע איך קוראים לי??????. דע תיסתכל על הניק? דע אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות???? לא אבל אניודעת שאת מוזרה אתה מודע לכך שטל הוא הומו? לא הוא לסבית אתה יודע שנדב הו8א צ'יבי?????? X: תיזהר ממלפפונים!!!!!!!! לארוצה ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!! גזר יותרשווה אתה יודע למה?????? לא כי בננה זה טוב!!!!!! גם איצ'יגו! וגם רנג'י!!! הם טעימים @_@ למה אין לך חתימה????? ישלי. עילגת. ראית את החתימה שלי?????? לא יש לך שקל אחד בדיוק??? לא ישלי שטר של 100 והוא נשאר אצליץ יש לך 2 שקל בדיוק?????? לא מה אתה עושה עכשיו???? ביד נכון שרוקיה היא סגידע????? כן אבל רנג'י יותר יש לך בלונים????? כע נכון שבלונים מצחיקים????? לא הם כוסונים. טוב, דיי חלאס! ניגמרו לי השאלות. יש. =פ

ShuNka

New member
כנראה שמשעממ לי >>

בןכמה אתה? אני לא בן ;; אבל אני בת 14 מי הדמות האהובה עלייך? אינלי ._. אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי? כה ^^ את יודע שאני רק בפרק 29???? חשבתי ב27 אבל לא דיברת איתי ממזמן ;; אתה יודע איך קוראים לי??????. יובל .. ? תיסתכל על הניק? *מסתכלת* ואו D: אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות???? אני חוששת שכולם מודעת לזה ^^;;; אתה מודע לכך שטל הוא הומו? מיזה טל?
אתה יודע שנדב הו8א צ'יבי?????? כן. ואני לא בן~ ;.; תיזהר ממלפפונים!!!!!!!! אני אזכור את זה. ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!! אה. טוב. אתה יודע למה?????? לא. כי בננה זה טוב!!!!!! אה. גם איצ'יגו! זה נכון *.* וגם רנג'י!!! *.* הם טעימים @_@ איך את יודעת?
למה אין לך חתימה????? יש לי :< ראית את החתימה שלי?????? כן. יש לך שקל אחד בדיוק??? כן. יש לך 2 שקל בדיוק?????? כן. יש לי אפילו יותר D: מה אתה עושה עכשיו???? עונה על השאלה? ^^;; נכון שרוקיה היא סגידע????? לא !~ יש לך בלונים????? לא ;~; נכון שבלונים מצחיקים????? לא ֹ.ׁ טוב, דיי חלאס! ניגמרו לי השאלות ;; אמ. טוב >>

RaVeN IYI

New member
מיאו~

בן כמה אתה?
16 וחצי D: מי הדמות האהובה עליך?
גין 3> אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי?
מי לא? P: מיאו~ אתה יודע שאני רק בפרק 29?
OO; למה? אתה יודע איך קוראים לי?
ג'יפע D: תסתכל על הניק?
מיאו~ @_@;; אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות?
>> לא מחדש לי כלום. אתה מודע לכך שטל הומו?
מי זה טל? X_X" אתה יודע שנדב הוא צ'יבי?
נדבבב !!!!111111 תעשה לי מיאו~ 3: תיזהר ממלפפונים!
>.> ועוד דבר אחד לפני עוד כמה!
ארג. בחיים שלך, אל תקרא לי יובל!!
לא אקרא לך בכלל >> תמיד תקרא לי בננה!
מיאו~ אתה יודע למה?
נו? כי בננה זה טוב !
>> שיהיה גם איצ'יגו!
מיאו~ 3: וגם רנג'י!
רק כשאני לא צריכה לקלף D: הם טעימים @_@
כן :}~ למה אין לך חתימה?
יש לי. -.- ראית את החתימה שלי?
למה לי? >> יש לך שקל אחד בדיוק?
~פיהוק~ יש לך 2 שקל בדיוק?
;; כואב לי הראש. מה אתה עושה עכשיו?
תוהה למה את משתמשת בסימני קריאה כמו פקאצה OO; נכון שרוקיה היא סגידע?
רוקיה צריכה למות. כבר הבהרתי את זה >> יש לך בלונים?
קיארה *_* נכון שבלונים מצחיקים?
שיהיה טוב חלאס, נגמרו לי השאלות ;;
;O; תודה לאל !! 3> אוהבת אותך, ג'יפע. >O<~! שמישהו יעשהמ פגש כבר ;; מיאו~

cRitiCaL KitTy

New member
אני עונה^^../images/Emo113.gif

בןכמה אתה? אני בת;; (14) מי הדמות האהובה עלייך? לאדעת...0.0 אני באמת צריכה כבר למצוא אחת... רנג'י אני מניחה... אתה יודע שיוני אוהבת יורוסוי?אכן... אבל אני עדיין בת... בשאלה הקודמת פנית אליי כבת...Oo את יודע שאני רק בפרק 29????את כבר לא רק בפרק 29...(נמאס לי לציין את זה שאני בת...) אתה יודע איך קוראים לי?????? בהתחלה חשבתי שאת נהמע אבל אחרי זה ראיתי שאת בננה!D:(אפילו שיותר מתאים לך תבנית...) תיסתכל על הניק? נו... לפי הניק את נהמע... לכן הבלבול... אתה מודע לכך שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות???? כמובןD: אתה מודע לכך שטל הוא הומו? מי זה טל? אתה יודע שנדב הו8א צ'יבי?????? את זה כבר הבנתי3: תיזהר ממלפפונים!!!!!!!! אוקי! ועוד דבר אחד ליפניעודכמה!!!!! בחיים שלך, אל תיקרא לי יובל!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד תיקרא לי בננה!!!!! תבנית!:p אתה יודע למה?????? כן. כי בננה זה טוב!!!!!! אהההה גם איצ'יגו!לא אובבת הוא*נסקלת* וגם רנג'י!!! נכוע^^ הם טעימים @_@ גם נכוע^^ למה אין לך חתימה????? יש לי חתימה! ראית את החתימה שלי?????? כן... נראה לי.. אממ אולי... כנראה? יש לך שקל אחד בדיוק??? לא;; אח רע גזל את כל השאריות מפגש... יש לך 2 שקל בדיוק?????? כמו שאמרתי...;; מה אתה עושה עכשיו???? עונה על השאלון^^ וגם שומעת מיאביD: נכון שרוקיה היא סגידע????? כמובן! יש לך בלונים????? לא.. רגע.. כן! יאי! נכון שבלונים מצחיקים????? כמובן!(אני יודעת לנפח בלונים ארוכים בלי משאבה! איזה יכולת הא!)

למעלה