פינה חדשהה!!!!!!

bar jones

New member
../images/Emo163.gif פינה חדשהה!!!!!! ../images/Emo163.gif

טוב, אז עוד לא מצאתי לי שם לפינה שלי, אבל זה בקרוב. עכשיו בעקרון, זו גרסה נסיונית (חחח, טוב שלא עשיתי עצמי במפעל מזון), כך שאם בשבועות הראשונים יחולו שינויים קטנטנים, אל תתפלאו! אז מה יהיה בפינה שלנו? בעקרון, יהיה כיף מגניב ועוד פעם כיף. כל פעם אני אשאל שאלות ואתן/ם פשוט צריכות/ים לענות.. אבל כיוון שעוד לא בניתי לי פינה, החלטתי פשוט סתם לשאול שאלות ותענו בשביל הכיף first version
מה הרס לכן את השבוע?
על איזה צד קמתן היום בבוקר?
מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו?
בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות.
טעמי או מקופלת לבנה?
טראנס או סלואו?
מסיבה או טיול לאורך חוף ים?
חורף או קיץ?
בנות או בנים?
אמת או חובה?
חבר או רווקות?
מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום?
שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב?
הומואים או סטרייטים?
מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה?
מתי הפעם האחרונה שקיללת?
ימין או שמאל??
בוקר או לילה? חחח טוב, זהו בינתיים, אז תענו אם תרצו.. לאב יההההה *לאקי לאקי יו סו לאקייי*

danirit1

New member
אז לי הוא הכובד לענות ראשונה

מה הרס לכן את השבוע? שחברה שלי לא באה איתי לאנשהו ואלה על איזה צד קמתן היום בבוקר? ימין כרגיל מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? דני ג'ונס בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות. בלונדינית ברור טעמי או מקופלת לבנה? מקופלת לבנה טראנס או סלואו? סלואו (עם דנייייייי) מסיבה או טיול לאורך חוף ים? טיול לאורך חוף הים אבל ברור שתלוי עם מי (דני?) חורף או קיץ? אמ...קיץ אם יש עם מי לבלות אותו ואם אני רזה חח בנות או בנים? בניםם אמת או חובה? חובה חבר או רווקות? חבר מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? דני שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? מצטערת אבל עדיף שאני ישבור..מספיק שלי שבור הומואים או סטרייטים? סטרייטים נו מה מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? אממ...סיפור סינדרלה..כן רק עכשיו ראיתי אותו מתי הפעם האחרונה שקיללת? לפני 4 דקות בערך ימין או שמאל?? ימין תמיד בוקר או לילה? לילה...יש דברים מעניינים לעשות בזמן הזה..

bar jones

New member
קבלי ח"ח על היותך ראשונה!!!

חחחחח, כמה דני בשאלון אחד... עושה לי טוב בעיניים :)

bar jones

New member
חחח שלי, קחו דוגמה בובות :)

מה הרס לכן את השבוע? אמממ, שאני לא אראה יותר את המאבטח המהממם מהטיול על איזה צד קמתן היום בבוקר? ימין, המיטה שלי פשוט צמודה לקיר, יש שיציאה מימין בלבד מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? את המאבטח? *מזל שדני לא יודע לקרוא עברית* חיחי בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות. ברונטיות, הן יותר מושכות לדעתי, ובכלל לרוב השיער שלהן נראה הרבה יותר בריא.. וגם הבלונד, כבר הפך למותג מדי, הרסו אותו. טעמי או מקופלת לבנה? וואי אמממ.... מושלמים שניהם, אבל טעמי. טראנס או סלואו? חחח ... סלואו... ברר שסלואו, רק נמצא עם מי. מסיבה או טיול לאורך חוף ים? טיול לאורך החוף.. חורף או קיץ? חורף ( 5.2 אומר לכן משהו? :) ) בנות או בנים? בנותתת לייק דה ! אמת או חובה? חובה חבר או רווקות? אני רווקה, אבל בא לי חבר... מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? דני שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? אני מניחה שישברו לי... זה כואב מדי לשבור למישהו אחר.. הומואים או סטרייטים? חחחח יוו הומואייים כל כך חמודים ומצד שני איך יהיה לי חבר בלי כמה סטרייטים חמודים לא פחות? מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? סוד הגן הנעלם מתי הפעם האחרונה שקיללת? היום, אבל לא ממש קיללתי, זה היה טיפשה... נחשב? אני נגד קללות, סתם הורס אותנו.. למרות שקשה מדי בלי פ*ק! ימין או שמאל?? ימין :) בוקר או לילה? מתה על בוקררר

may90

New member
המ

מה הרס לכן את השבוע? - הזכרונות בבלינק... על איזה צד קמתן היום בבוקר? -הממ המיטה שלי ליד הקיר אז אני יכולה לקום רק בצד ימין מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? - חברים בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות.-ברונטית טעמי או מקופלת לבנה? - מקופלת לבנה
טראנס או סלואו? -סלואו מסיבה או טיול לאורך חוף ים?- מסיבה שווה בין חברים חורף או קיץ? - חורף בנות או בנים? - באיזה מובן? אמת או חובה? - מונפול חבר או רווקות? - חבר לא יזיק מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? - הו שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? - שאני אשבור הומואים או סטרייטים? - סטרייטים מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? - פתאום 30 מתי הפעם האחרונה שקיללת? - הערב ימין או שמאל?? - שמאל בוקר או לילה? - אחה"צ

D4Ever

New member
עונה

מה הרס לכן את השבוע?נדפקו לי יומיים עריכה!!! איזה עצביייים..ויותר מידי מבחנים על איזה צד קמתן היום בבוקר?ימין.. מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו?טום דה לונג כפרעעעע עליו! אני מתגעגעת לבלינק.. בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות? ברונטית טעמי או מקופלת לבנה?מקופלת לבן טראנס או סלואו?טראנסססס מסיבה או טיול לאורך חוף ים?טיול חורף או קיץ?חורף בנות או בנים?שאלה קשה אמת או חובה?חובה! חבר או רווקות?המממ.. מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום?טומי ודייב שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב?אני אשבור הומואים או סטרייטים?סטרייטים מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה?כבר הרבה מאוד זמן לא ראיתי סרט טוב מתי הפעם האחרונה שקיללת?לפני דקה ימין או שמאל??שמאל בוקר או לילה?לילה תתחדשי על הפינה!!! לילה טוב:)

lollipop1

New member
אייף...שיהיה

מה הרס לכן את השבוע? כל הלימודים האלה ושתקף אותי כלב :( על איזה צד קמתן היום בבוקר?
מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? מישהו שאני דלוקה עליו מספיק זמן בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות. ברוטנית טעמי או מקופלת לבנה? טעמי טראנס או סלואו? סלואו מסיבה או טיול לאורך חוף ים? מסיבה חורף או קיץ? חורף בנות או בנים? בנות המין השולט.. אבל.. בנים אעעע אמת או חובה? חובה!! חבר או רווקות? חבר :( מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? דני! שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? הומואים או סטרייטים? הומואים מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? למי יש זמן לטלוויזיה :( אבל נגיד שפרל הארבור, בפעם ה200 מתי הפעם האחרונה שקיללת? כל היום.. את המורה ללשון :( ימין או שמאל?? ימין בוקר או לילה? לילה, ממש לא בנאדם של בוקר

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה הרס לכן את השבוע?השפעת
על איזה צד קמתן היום בבוקר?שמאל..נשבעת שהאוזן עד עכשיו אדומה וכואבת... מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו?מור ודניאל!
בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות.ברונט טעמי או מקופלת לבנה?טעמי טראנס או סלואו?טראנס מסיבה או טיול לאורך חוף ים?טיול לאורך חוף הים... חורף או קיץ?קיץ בנות או בנים?בנות אמת או חובה?אמת חבר או רווקות?רווקות מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום?תומס!
שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב?שאני אשבור
...*כן,בטח..* הומואים או סטרייטים?סטרייטים מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה?"החיים הפרועים של ילד המקהלה" מתי הפעם האחרונה שקיללת?היום
ימין או שמאל??ימין בוקר או לילה?לילה מור סתמי
. יו לאקי יו סו לאקי בעצמך! זה שלי ושלך

עונההההההה

מה הרס לכן את השבוע? שאני חולה?! על איזה צד קמתן היום בבוקר? טוב אני לי כל כך הרבה צדדים ליבחור כי בצד ימים יש לי קיר אז... אמ... תחשבו לבד.... מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו?עכשיו ברגעע זה ממש את דאגי..או את טום או את אמאאאאאאא בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות. ברוטית טעמי או מקופלת לבנה? טעמי טראנס או סלואו? סלואו מסיבה או טיול לאורך חוף ים? טיול לאורך החוף.. שחושבים על זה אני ואח שלי ביכלל לא דומים! חורף או קיץ?חורף.. כי זה מאפשר להיות חולים ואז לא ללכת לבית ספר לימרות שגם בקיץ זה ככה אבל בקיץ חם בנות או בנים? אמ.... אמת או חובה?אמת חבר או רווקות? רווקות. מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? שאני ישבור למישו את הלבב הומואים או סטרייטים? טוב אני יודעע שיש לי חולשה להומואים או לסביות! אז אני לא יודעת... מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? את דאגי מלקק לדייב את הפיטמיז שלו... מתי הפעם האחרונה שקיללת? אמ.... ימין או שמאל??ימין בוקר או לילה? בוקר עניתי על הכל נכון!?

SPFAN

New member
עווונה ../images/Emo9.gif

מה הרס לכן את השבוע? שהפסדתי ת'יומולדת של חברה שלי וידידה שלי
על איזה צד קמתן היום בבוקר? לא זוכר
מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? לא משנה לי מי
בלונדנית או ברונטית? אממ לא משנה
טעמי או מקופלת לבנה? מקופלת לבנה
טראנס או סלואו? הממ סלואו מסיבה או טיול לאורך חוף ים? טיול חורף או קיץ? חורף בנות או בנים? בנות
אמת או חובה? חובה חבר או רווקות? חברה מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? הממ אף אחד שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? הממ לא דע
הומואים או סטרייטים? לא משנה
מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? אפקט הפרפר מתי הפעם האחרונה שקיללת? חודש בערך? אפילו יותר ימין או שמאל?? ימין בוקר או לילה? לילה

למעלה