פינה חדשהה!!!!!!

bar jones

New member
ג'וני אתה לא מקלל? וואי, עכשיו אני

מזהההה תופסת ממך! אחלה גבר!!

loner in love

New member
אניייי

מורי
מה הרס לכן את השבוע? אממ חברות שלי שלא מסכימות לי
אני יודעת שהן רק רוצות את טובתי אבל עדין =/ על איזה צד קמתן היום בבוקר? שמאל :p אבל זה השתפר מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? אוו הרבה! קלר, מיי, מור, אוסי.. אלי... בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות. ברונטית טעמי או מקופלת לבנה? מקופלת טראנס או סלואו? סלואו מסיבה או טיול לאורך חוף ים? הממ תלוי במצב רוח חורף או קיץ? חורףףף בנות או בנים? חחח תלוי למה
אמת או חובה? חובה חבר או רווקות? חבר מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? מקפליי- דאגי, דורק- ג'יימס וסטיב.. ודייב.. חח שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? שאני אשבור
הומואים או סטרייטים? ממ תלוי למה
מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? רקוואים לחלום.. תמיד מתי הפעם האחרונה שקיללת? היום? ימין או שמאל?? פוליטיקה? בוקר או לילה? המממ שוב תלוי במצב רוח..

cami love benja

New member
עונההה

מה הרס לכן את השבוע? שללא ידיעת פירוש הקטגוריה..הצבעתי לטום
על איזה צד קמתן היום בבוקר? אממ שמאל...היה כל כך קרררררר מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? טום...
בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות.אממ בלונדי! כמו טום אבל בנקבה..בלונדיניות..כי אין לי מושג מזה ברונטית
טעמי או מקופלת לבנה? מקופלת לבנה !! טראנס או סלואו? סלואו עם טום
מסיבה או טיול לאורך חוף ים? תלוי איזה מסיבה.ץ חורף או קיץ? חורףףףףף בנות או בנים? בנים חמודים אבל בעיקרון בנות אמת או חובה? אמת
חבר או רווקות? אני מעדיפה חבר
אבל לא עכשיו..=\ מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? היום? דאגי
ראיתי תמונה מזהה חמודה שלו..אבל אין על טום ! שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? שאני אשבור..
הומואים או סטרייטים? סטרייטים.. מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? סיפור סינדרלה !! מתי הפעם האחרונה שקיללת? אם אני אומרת איזה קקי[
] זה נחשב? ימין או שמאל? שמאל בוקר או לילה? לילה

Rowdy Girl

New member
עונה=]]

מה הרס לכן את השבוע? המשמרות על הבוקר
על איזה צד קמתן היום בבוקר? ימין....
מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? ג'יימס
רגע אני אקרא לו..... ג'יימסססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא בבית
חבל... בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות. אמממ... לא זה ולא זה... אני רוצה פלטינה
טעמי או מקופלת לבנה? מקופלת לבנה טראנס או סלואו? אממ... סלואו מסיבה או טיול לאורך חוף ים? טיול חורף או קיץ? חורף בנות או בנים? בנים
אמת או חובה? אמת
חבר או רווקות? אממממממ תלוי מי מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? דורקר?? אוקקיייי.. ג'יימס
ודני
שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? אני אשבור למה מה קרה
הומואים או סטרייטים? סטרייטים מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? ציידי המחשבות מתי הפעם האחרונה שקיללת? היום ימין או שמאל?? שמאל... בוקר או לילה? לילה

vered131

New member
אנייי :)

מה הרס לכן את השבוע? אמ.. הלימודים ): על איזה צד קמתן היום בבוקר? אמ.. לא זוכרת. מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? חברה שלי :) בלונדנית או ברונטית? - ברונטית. טעמי או מקופלת לבנה? טעמיייי טראנס או סלואו? טראנסס [בלי קשר שזה ערסי.. זה מקפיץ!] מסיבה או טיול לאורך חוף ים? מסיבה! חורף או קיץ? קיץ.. בנות או בנים? בנות!! אמת או חובה? אמת. חבר או רווקות? רווקות. מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? דנייי
שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? אמ. שאני ישבור. מה קרה?! הומואים או סטרייטים? הומואים
מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? בתול בן 40 XD מתי הפעם האחרונה שקיללת? לפני כמה דקות
ימין או שמאל?? ימין. בוקר או לילה? בטח שלילה.

bar jones

New member
ורד מתוקהה1! הבראת?!?

סופסוף.. השפעת הזאת לא עזבה אותךך!! ואיך בתול בן 40? זה טוב????. גמני רוצה לראוותת!!

Love Bem

New member
עונה../images/Emo23.gif

מה הרס לכן את השבוע?המבחן שלי בלשון! על איזה צד קמתן היום בבוקר?ימין היה יום מושלם! מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו?את מי שאני אוהבת! בלונדנית או ברונטית? -ברונטית טעמי או מקופלת לבנה?טעמי טראנס או סלואו?סלאו צמוד צמוד!
מסיבה או טיול לאורך חוף ים?טיול חורף או קיץ?חורף בנות או בנים?בנים אמת או חובה?אמת חבר או רווקות?תליו (חבר מומלץ!) מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום?ג'רארד וואי שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב?לא זה ולא זה! הומואים או סטרייטים?שניהם
מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה?בתול בן 40 מתי הפעם האחרונה שקיללת?אני אף פעם לא מקללת! ימין או שמאל??ימין בוקר או לילה?לילה יש לי משהו להגיד! שתדעו אני לא מעשנת לא מקללת ולא שותה אלכהול! (כוס אמק נפל לי הסיגרה לוודקה!) סורי שזה לא מצחיק חברה שלי הכריחה אותי לכתוב!

lim02

New member
אני, אני , אני

מה הרס לכן את השבוע? הציון במבחן על איזה צד קמתן היום בבוקר? ימין מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? אותו. בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות. חח אני מעדיפה ברונטיות.. למרות שגם בלונדיני נחמד טעמי או מקופלת לבנה? טעמי טראנס או סלואו? סלואו מסיבה או טיול לאורך חוף ים? טיול לאורך חוף הים חורף או קיץ? חורף בנות או בנים? חחח בנים.. אמת או חובה? אמת חבר או רווקות? גם וגם? מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? דאגי ודני:) שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? שהלב לא ישבר. הומואים או סטרייטים? סטרייט מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? האחרון שאני זוכרת "10 דברים שאני שונאת אצלך" מתי הפעם האחרונה שקיללת? שלשום ימין או שמאל?? ימין בוקר או לילה? צהריים

W3ndy

New member
עונה../images/Emo39.gif

מזל"ט לך על הפינה החדשה!
מה הרס לכן את השבוע? שבתחילת השבוע הייתי מצוננת.. על איזה צד קמתן היום בבוקר? האמת לא שמתי לב,אבל כנראה ששמאל
מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? לא משנה בלונדנית או ברונטית? בלונדינית,תמיד היתה לי חולשה לבלונדינים..
טעמי או מקופלת לבנה? טעמי טראנס או סלואו? סלואו מסיבה או טיול לאורך חוף ים? טיול לאורך החוף
חורף או קיץ? חורף בנות או בנים? מה ז"א? אמת או חובה? אמת חבר או רווקות? חבר
מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? הארי שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? לא זה ולא זה אבל אם כבר אז שישברו לי.. הומואים או סטרייטים? סטרייטים מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? לא יודעת,לא ראיתי כבר מזמן מתי הפעם האחרונה שקיללת? לא מקללת ימין או שמאל?? ימין בוקר או לילה? לילה
10x,היה נחמד

sarahhh

New member
אני

מה הרס לכן את השבוע?אוקי זה התחיל בכך שעל הבוקר ביום ראשון היה מיבחן בתנ"ך ואז בערב הינו צריכות להגיש תוכנית ואז ביום שלישי מיבחן במתמטיקה והיום מבחן באזרחות בעעעעע על איזה צד קמתן היום בבוקר?שמאאל רק לחשוב על המיבחן באזרחות מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו?קירק פני
בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות.ברונטית טעמי או מקופלת לבנה?טעמי טראנס או סלואו?סלואו עם פני מסיבה או טיול לאורך חוף ים?טיול לאורך חוף הים חורף או קיץ?קיץץץ בנות או בנים?המין השולט הוא הבנות אבל מהבחינה האחרת בנננים אמת או חובה?חובה חבר או רווקות?חבר מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום?דאגי שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב?אני ישבור הומואים או סטרייטים?סטרייטים מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה?מה שבחורה רוצה הבן האנגלי שם כל כך חתיך מתי הפעם האחרונה שקיללת?ליפני איזה 3 דקות בערך ימין או שמאל??ימין בוקר או לילה?לילה שונאת בקרים אני אף פעם לא מצליחה לקום

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif ../images/Emo185.gif מה הרס לכן את השבוע? המבחנים המסריחים [או ליתר דיוק ללמוד אליהם../images/Emo3.gif], הוירוס שנחת עליי ביומיים האחרונים והכי חשוב - פספסתי את ההופעה של אפרת בפסטיבל הפסנתר../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo94.gif על איזה צד קמתן היום בבוקר? 6:30 בשביל ללמוד למבחן באנגלית../images/Emo3.gif. שמאל../images/Emo26.gif. ../images/Emo39.gif מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? דאפי ../images/Emo113.gif בלונדנית או ברונטית? ברונטית ../images/Emo68.gif טעמי או מקופלת לבנה? אישית, אני בעד שניהם ביחד../images/Emo99.gif ../images/Emo185.gif טראנס או סלואו? סלואו../images/Emo9.gif ../images/Emo94.gif מסיבה או טיול לאורך חוף ים? טיול לאורך חוף הים../images/Emo99.gif ../images/Emo39.gif חורף או קיץ? חורף../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo188.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo113.gif בנות או בנים? |הדגשבנות ../images/Emo68.gif אמת או חובה? אמת ../images/Emo185.gif חבר או רווקות? אממ... תלוי מתי... כרגע רווקות זה די חביב../images/Emo9.gif ../images/Emo94.gif מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? טום../images/Emo99.gif ../images/Emo39.gif שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? שישברו לי את הלב../images/Emo14.gif../images/Emo4.gif ../images/Emo113.gif הומואים או סטרייטים? הומואים הרבה יותר חמודים../images/Emo99.gif ../images/Emo68.gif מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? המטבח של מרת'ה \ אמלי ../images/Emo185.gif מתי הפעם האחרונה שקיללת? סביר להניח שבשעתיים שלוש האחרונות../images/Emo3.gif ../images/Emo94.gif ימין או שמאל?? ימין ../images/Emo39.gif בוקר או לילה? לילה../images/Emo29.gif../images/Emo99.gif תתחדשי על הפינה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

מה הרס לכן את השבוע? ההברזות של המנחה שלי על איזה צד קמתן היום בבוקר? ימין מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו?אף אחד מיוחד בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות. ברונטיות טעמי או מקופלת לבנה? טעמי לבן?! טראנס או סלואו? סלואו מסיבה או טיול לאורך חוף ים?טיול לאורך החוף חורף או קיץ? חורף בנות או בנים? תלוי באיזה הקשר אמת או חובה? חובה חבר או רווקות? תלוי באיזה הקשר מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? מקפליי - הארי דורק -דייב שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? שאני אשבור הומואים או סטרייטים? תלוי באיזה הקשר מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה?המספריים של אדוארד
מתי הפעם האחרונה שקיללת? כנראה שאתמול.. וגם זה בקושי.. ימין או שמאל?? ימין בוקר או לילה? לילה

bar jones

New member
חחחח שחרר הרגת אותיי!

זה היה טעמי או מקופלת לבנה!!! אין כזה דבר טעמי לבן.. חחחחח

../images/Emo129.gif

מה הרס לכן את השבוע? עבודה בערבית על איזה צד קמתן היום בבוקר? שמאל מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? זוהר המושלם בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות. ברונטית בהחלט טעמי או מקופלת לבנה? אוף קשה..נלך על טעמי טראנס או סלואו? סלואו.. מסיבה או טיול לאורך חוף ים? גם וגמבה חורף או קיץ? חורף בנות או בנים?בנים אמת או חובה? חובה חבר או רווקות? מה? מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? לוידעת שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? לוידעת הומואים או סטרייטים? הומואים חמודים מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? מתי הפעם האחרונה שקיללת?עכשיו ימין או שמאל?? ימין בוקר או לילה? לילה שונאת אחים

shircherry

New member
שלייייייייייייייייייייייייייייייייי

מה הרס לכן את השבוע? מה לא הרס לי את השבוע!? הפסיכומטרי, הביאוס בתנ"ך, העבודה במנהל... עוד? על איזה צד קמתן היום בבוקר? המשוגע... לא כמו תמיד שאני קמה על הצד המבואס שלי... היום דווקא הייתי קרוע לגמרי מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? מישהו... אממממממממממממ ידיד בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות. ברונטיות טעמי או מקופלת לבנה? לא זה ולא זה טראנס או סלואו? סלואווווווווווווווווווווווווווו מסיבה או טיול לאורך חוף ים? טיול לאורך החוף! חורף או קיץ? חורףףףףףףףףףףףףףףףףף בנות או בנים? בנים אמת או חובה? אמת חבר או רווקות? חבר מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? דאגי ודייב... סורי.... לבחור ביניהם זה כמה לבחור בין או סי לבנות גילמור.... שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? לא זה ולא זה... לא משנה באיזה צד את/ה נמצאים בשברון לב זה תמיד קשה הומואים או סטרייטים? מזה משנה!? מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? לפגוש את טוני הוקקקקקקקקקקקק מתי הפעם האחרונה שקיללת? אמממממממממממ אני משתמשת בקללות בשגרת יומיום בתור צורת דיבור אז אני בר לא זוכרת מתי התכוונתי לזה או שסתם דיברתי ימין או שמאל?? ימין? בוקר או לילה? לילה! זהו!?!?!?!??!?!?!?!?! עוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sap sapir

New member
עונההה

מה הרס לכן את השבוע? המבחן בהיסטוריה על איזה צד קמתן היום בבוקר? לא זוכרת מי האדם שהיית ממש רוצה לחבק עכשיו? דאגיייייייי בלונדנית או ברונטית? - בלי קשר למה שאתן, מה מעדיפות. ברונטית טעמי או מקופלת לבנה? טעמי טראנס או סלואו? סלואו מסיבה או טיול לאורך חוף ים? מסיבה עם חברות וטיול לאורך הים עם החבר (שאין לי חחח) חורף או קיץ? קיץ בנות או בנים? בנים אמת או חובה? חובה חבר או רווקות? חבר מי המקפלייר/הדורקר האהוב עלייך היום? דאגי שישברו לך את הלב או שאת תשברי לבחור את הלב? שאני ישבור הומואים או סטרייטים? גם וגם מה הסרט הכי טוב שראית לאחרונה? ילדות רעות מתי הפעם האחרונה שקיללת? היום ימין או שמאל?? ימין בוקר או לילה? לילה

למעלה