תפתח כבר באש למה אתה ממתין םאק ההודעה הסטיות מתכנסות
ס סמואלהצלף New member 23/11/03 #121 איזה מזל שכל הספקנים קונים פוט זה שהם קונים פוטים רק נותן לקוליים שלי יותר אוויר מעלה .... עם כי אני ממש עכשיו לא צריך להיות חזירים....
איזה מזל שכל הספקנים קונים פוט זה שהם קונים פוטים רק נותן לקוליים שלי יותר אוויר מעלה .... עם כי אני ממש עכשיו לא צריך להיות חזירים....
ב בחור בשם יאיר New member 23/11/03 #122 תאמין לי לא יודע איך יש לו ביצים הבחור בהחלט דוב גריזלי אמיתי לקנות פוטין היום צריך אשכים של בת יענה
ב בחור בשם יאיר New member 23/11/03 #117 יאללה חברה לצאת לדחוף עוד טיפה טיפלה רק תנו לי לכתוב ב 400 מה ביקשתי מה זה עוד 20 שקל
M mah1 New member 23/11/03 #107 וואלה אחלה לך,רונן יש עומס על האתר דבר עם ההנהלה ממש קשה במשך שעות היום. וחוץ מזה בוקר טוב מה שלומך אחרי שלילה שלם עשיתה סדר בפורום וקצצת 6-7דפים .
וואלה אחלה לך,רונן יש עומס על האתר דבר עם ההנהלה ממש קשה במשך שעות היום. וחוץ מזה בוקר טוב מה שלומך אחרי שלילה שלם עשיתה סדר בפורום וקצצת 6-7דפים .
M mah1 New member 23/11/03 #109 נראה לא רציני. אבל נמשיך לעקוב. נראה לי היום נגיעה ב-480 ועולי עגינה עליו.
ס סמואלהצלף New member 23/11/03 #120 מלחמה מלחמה מלחמה איזה קרבות יהיו לנו היום חבל על הזמן ..... 482 או לרדת מה470???? יאללה הימורים מי אומר לאן???? נראה עוד שעה בערך יתחיל לתפוס כיוון או פריצה נוספת למעלה או ירידה חדה....
מלחמה מלחמה מלחמה איזה קרבות יהיו לנו היום חבל על הזמן ..... 482 או לרדת מה470???? יאללה הימורים מי אומר לאן???? נראה עוד שעה בערך יתחיל לתפוס כיוון או פריצה נוספת למעלה או ירידה חדה....