קובץ מעו"ף 23/11:

רונן שיחקת אותה עם הצבעי גואש היום

תן לי גאפ למחר ואני מאושר התחלתי לגלג לחודש הבא שונא שונא להיות חשוף לפקיעה

m g d

New member
זאביק ראית איך הטיסו את הקול 480

ו-490 אחרי הנעילה..?

RonenM62

New member
שבת שלום רן...

השבוע - שבוע פקיעה. כזכור לך לפקיעה חוקים משלה ואינני נוהג לפרסם תחזית בשבוע פקיעה. המלצתי לשבוע זה: - נגזרים (לא ל"סרחנים" תוך-יומיים): לעבור לאופציות דצמבר (480?). - מחזיקי תיק מניות: גידור בקרן אגרסיבית מתאימה או בפוטים, בתחילת השבוע לפחות, עד לקבלת "תחושה" על הכיוון. - לשוקלים להכנס לפוזיציות חדשות: להמתין עם קבלת החלטות לפרסום האיתותים מהסיסטם של הפורום במוצ"ש (לאחר המסחר בוול-סטריט היום), ואם אפשר, להתאפק עד צהרי יום א'. - לשוקלים להכנס לקרנות נאמנות: לבחון קרנות המתמחות בת"א-75 ובתל-טק. הסבר על צורת הבחירה ניתן כאן בימים האחרונים... (לחפש קצת...) ================= רן, אני ממתין לניתוח פוד. שלך.
שבת שלום.

קצת התחשבות בבקשה.

יש הרבה חבר"ה כמוני שנמצאים שעות מחוץ לבית וקשורים לפורום דרך הטלפון הסלולרי.אנא אם אתם שולחים גרף או שאר דברים שלא ניתן לראותם בסלולר הוסיפו כמה מלים שנדע במה מדובר.אני למשל עכשיו קרוע מסקרנות לדעת מה רונן כתב על ת"א 25 .

JackBar

New member
בוקר טוב, למה אינדיאנים?

נכון שהרבה נמנעים מלסחור בשבוע הפקיעה אך זאת כיון שהתנודתיות בשבוע זה רבה מאד. לאחרים כמוני לדוגמא שבוע הפקיעה הוא שבוע שאינו משעמם וטומן בתוכו אפשרות לרווח תוך יומי נאה (או הפסד כמובן). בהצלחה גם לך ידידי

lbendror

New member
קבל תמונה של שיני כריש רעב

קבל תמונה של שיני כריש רעב

למעלה