שרשור הקוטלים של מאיה

yannhs

New member
אל תיעלבו אבל פורום שלם בשביל

מאיה בוסקילה? פורום שלם בשביל צ'חצ'וחה שתיעלם אחרי תקליט? מה , היא זמרת או דוגמנית? לא כי היא חתומה אצל רוברטו או אלברטו או אלפרדו או משהו כזה.. תגידו לה שתחזור לשיר בהבימה ותפסיק לצעוק או לחילופין שתנסה לדגמן אולי בזה היא טובה יותר

yoooni

New member
אני שונא חוסר צדק

יש לה 3 סינגלים איכותיים מאד אמנם לא משהו שיצליח להתברג ברדיו בגלל שאנשים לא רגילים לסגנון אבל היא איכותית ובינתיים היא לא נעלמת לשום מקום חוץ מזה, עולה לך כסף שיש לה פורום ?!

../images/Emo41.gifבאמת שאתה לא מכיר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מאיה היא זמרת חדשה ומאוד מבטיחה בתעשיית המוסיקה הישראלית.. השבוע היא מוציאה את אלבום הבכורה שלה, "סיפור מכור", ש-3 סינגלים מתוכו כבר שוחררו לרדיו.. אם אתה רוצה לשמוע את קולה המדהים, כנס לאתר הרשמי ותוכל להוריד את שני הסינגלים הראשונים.. שמיעה נעימה

The Juck

New member
../images/Emo19.gifחחחח ע-ל--קקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!

אתה אומר שהיא תיעלם אחרי תקליט אחד? רגעעעעעע, מה עם רוני? היא בכלל "להיט" חולף..שיחלוף יותר ממה שאתה חושב..... שתלך לדגמן..לא לשיר...היא בכלל לא יודעת לשיר.. היא יפה, יש עליה גוף מדהים...אבל היא תיעלם מהר, ואין לך מושג כמה מהר........ מאיה תצליח בענק.. חחח בא לפה אדם, אומר שמאיה להיט חולף..והוא בעצם מעריץ את רוני..חח קרעת אותי

yoooni

New member
עשית מיקס בין 2 ההודעות....

אני מעריץ של רוני ושל מאיה.... תקרא טוב למה אתה מגיב.... ושתיהן לא יחלפו לשום מקום תוך תקליט 1

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאהה יוני..סליחה.....

משום מה חשבתי שאתה האדם שכתב את ההודעה הראשונה.. בגלל זה התפלאתי למה אתה כותב ת'הודעה הזאת....זכרתי שאתה מעריץ אותה... בכל אופן, סליחה

yoooni

New member
רונצ'

הכנתי לפורום לוגו לא משהו אבל אין לי דברים על המחשב בשביל לעשות משהו יפה

h i l l e r

New member
מפחיד!

תמצאו לכם את מי להעריץ.. מי מעריץ את רוני ? זה עצוב!!!!!!!!!! תת רמה..

h i l l e r

New member
ועוד משהו

נמאס כבר מכל הכוכבים בשקל שקמו בארץ בשנה האחרונה מאז כוכב נולד רוני, האחיות פיק, מאיה הזאת נמאססססס כל אחת חושבת שהיא ריטה.

עם כל הכבוד לאחיות פיק ולרוני יש

הבדלים : רוני היא מוצר פופ שנוצר ע"י הפקה בצורה מסודרת ומתוכננת , כשלי לא יצא לראות אותה שרה בלייב עדיין. האחיות פיק נשמעות זוועה לטעמי גם בלייב וגם בסטודיו וגם כן נמנעות בד"כ מלשיר בצורה חיה . מאיה לעומת זאת , שרה נפלא בלייב ובסטודיו , יש לה קול מדהים , נוכחות , ואת הכשרון יש לה בצורה שאין לה צורך להוכיח בכלל
אם היא תצליח או לא , זה תלוי כמובן גם במי שעומד מאחוריה ,ובכל מקרה, היא כשרון וקול נדיר.

h i l l e r

New member
אולי אתה צודק

(אני צריך לשמוע שירים שלה), אבל בכל זאת, זה לא נראה לך פאתטי שכל יום קמה זמרת חדשה שחושבת שהיא, היא הדבר הבא בעולם הפופ הישראלי? אותי זה מרתיח.

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאם כבר-אני מעדיף את רוני על....

הפקיות הם זוועתיות ומעצבנות!

ג ו צ יי

New member
פיקויות לשלטון..

וואי אני על הפיקיות הן כאלה גדולות.. זה מה שיפה בהן שהן פשוטות ולא יודעות כל כך לשיר. אני מת על השירים שלהן והן בכלל גדולות..

למעלה