משחק
המאה

פפפייייי..פעם שנייה היום ../images/Emo13.gif

ניצלתי... כנראה שאני לא סתומע אחרי הכל...
סתם, ת'אמת שמעתי שמועה זדונית שהשיר מופיע במס' מוגבל של אלבומים... האמממממ
זה הזמן לדעתי לברר האם השמועה נכונה....

fleaboy

New member
השמועה נכונה

לי יש דיסק שלו וכתוב: רצועת בונוס: "ואיך שלא" ואחרי זה יש גם כזה מנגינה יפה... שמזכירה את ההתחלה של "נהר" מהדיסק החדש

הוא כן.... זה רצועת בונוס

יכוליות שרק בחדשים יש.... תמיד זה ככה.... גם ביומן מסע של אביב אין בכולם את "גשם כבד" ו... אממ אין לי עוד רעיונות אבל בדר"כ זה ככה

fleaboy

New member
דירוגי

במקום הראשון: ג'ה איז וואן שני: אין לאן לברוח שלישי: בטח שאבוא רביעי: ועוד יום חמישי: בואי נעוף \ אנ'לא יודע איך לומר בך יו זה היה קשהההההה לדרג! כל הדיסק הזה פשוט מושלם!

fleaboy

New member
../images/Emo46.gifאוףףף איתך!

לא צריך טובות המממ המממממ אנ'לא יודע איך לומר בך (שאני אוהבבבבבבבב) איזה שיר יפההה וגם בואי נעוףףף!!!11 מה עושים? טוב אנ'לא יודע איך לומר בך אבל שניהם במקום הזה! זה רק בשביל הנקודות שלך

אנ'לא יודע איך לומר בך

מעצבן אותי.... שיר מאעפן ובכלל.... מה זה "לא יודע איך לומר בך" נראה לי שלא הבנתי אותו מספיק טוב.... בכלל לא התעמקתי במילים כי הלחן מעצבן אותי *הולכת להתעמק במילים*

fleaboy

New member
זה שיר אהבה

הוא אוהב אישה והוא לא יודע איך להגיד לה את זה תשימי לב שבאחד הפזמונים הוא אומר: "אני לא יודע איך לומר בך" ואז הוא לוחש: "שאני אוהב"

PSYCHO ROI

New member
שלי

1.ועוד יום 2. אין לאן לברוח 3.גה איז וואן 4.ואיך שלא 5.בטח שאבוא

sHotZy M

New member
ME../images/Emo70.gif יפה לך ניץ ../images/Emo13.gif

לצערי, אני לא מכירה את כל השירים אז אני יכתוב רק 3:
3)ג'ה איז וואן
2)בטח שאבוא
1)ואיך שלא
YE

קנו קונה דיסק מיד

אוכלת בננה נרגעת...
חחח עזבי אני עם חברים פה ואני מושפעת חחח יצורים אוקצור רכשי לך את הדיסק המצויין הזה מיד!

מק ../images/Emo78.gif ../images/Emo12.gif

וואט דה האלל אם איי דואינג היר? איי דונט בילונג היררררר אוווו הו אווו הו שיייייי ראן ראן ראן ראן ראןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שי ראןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

sHotZy M

New member
../images/Emo4.gif

תינשמי-תנשפי-תנשמי-תנשפי.....
ניץ.... מה עובר עלייך בובע? את בסדר? רוצה לאכול?
לשתות משהו?
תרופה?
עוד מעט, יבואו אנשים עם חלוקים לבנים
, הם חברים שלך, הם יקחו אותך למקום טוב ששם יטפלו בך ואת תרגישי יותר טוב... באמת... מה------ניסגר-----איתך-----ילדע

למעלה