ערב טוב

meytula

New member
קרן הבינה שלא הייתה בסדר

והביאה לדניאל את השימלה הנחשקת שהיא ביקשה מקרן,זה רק מראה כמה שדניאל צדקה לגביה

קרן חכמה, כל היום היא וליהי צחקו על דניאל

כי חשבו שהיא נתנה להן פירטים יקרי ערך תמורת סמרטוטים שהן נתנו לה. עכשיו , כדי להראות חסידת אומות עולם, היא נתנה לה שמלה מתנה. חכמה, אמרתי?

meytula

New member
אההההההההה בגלל זה הן צחקו עליה ??

בדיוק כשהדלקתי את השידור ראיתי שהן צחקו על דניאל אבל לא הבנתי למה. תודה צליל.חכמה מאוד,קרן כפי שאמרתי לא פעם היא הבחורה הכי חכמה בוילה.לטוב ולרע

כל הבוקר, הן מריצות על זה צחוקים.

הן לא מבינות מאיפה היא באה. דניאל אמרה שלא משנה הערך הכספי של הפריטים, אלא אם הם מוצאים חן בעינייך. בבריכה איתן שאל אותה איך היה המסחר והיא אמרה שהיא שמחה במה שהיא קיבלה ואמרה שלא ידאג, היא חכמה ויודעת מה היא מסרה. צילי וגילי פשוט לא יכולות בלי זה.

andy181

New member
אותי ממש עיצבן שגם אתי צחקה על דניאל

פשוט אישה דוחה ...

בת העם

New member
קרן אמרה עשינו לה כיפה אדומה תוך כדי צחוק

וליהי ענתה היא ממש סתומה. וזה היה זמן קצר אחרי שהן אמרו לה כמה הן אוהבות אותה

andy181

New member
אני חושבת שהיא הביאה את השמלה בעקבות

השיחה שלה ושל דני, למרות שמדובר בשיחה לא קלה אני חושבת שהיא העריכה את הכנות של דני. אחרי השיחה של דני וקרן היום הבנתי למה התאהבתי בדני :)

../images/Emo13.gif אני מתאהבת בה יותר עם כל יום שעובר

היא מדהימה, יש בה חכמה נקייה , לא מניפולטיבית , אין בה כוונות זדון. איך איתן אמרה? מקסימה...:) עכשיו יכתבו שאני לא מבינה שהיא דמות טלויזיונית....חחחחח

meytula

New member
../images/Emo45.gifאני חושבת שזה בגלל השיחה

גם אני,היא כזאת לא קרן

גב שוב בדאונט, הוציא עצבים על קרן

והיא ...מאמי, מה קרה? כאילו, מה חדש מתמול שלשום? וקרן, איייייייייף איזו בחורה. הוא העיר לה משהו על הפריחה בכתפיים, היא ישר רצה ללבוש חולצה ...טיפת עמוד שדרה אין לה.

לא ברור, הוא אמר שהוא שבור.

הוא באמת צריך סיבה? אני לא מבינה איך הכניסו אותו לתוכנית הזאת....באמת, בלי קשר לקרן, הוא אדם לא בריא.

בשביל שיקבל את חצי מיליון בגלל שהפסיד

בהישרדות. פעם משחק אותה נחמד אליה ופעם לא. אבל יש פרס והוא צריך לשחק את המשחק.

talibatata

New member
הוא כל הזמן ממציא כל מני משברים בשביל שקרן

פחות תתעלק עליו, זאת גם אסטרטגיה.

למעלה