יום עצמאות שמח לכולם...

• פותח הנושא K i p
  • פורסם בתאריך

2shahar

New member
הייתה לשייגעצ הופעה כל כך טובה

אתמול ברוק"צ אחת הטובות אחרי מוניקה אולי.. איך אף אחד לא אמר כלום

keeeren

New member
היה לי כל כך כיףףףףף:]

נכנסתי רק ב00:30 אז פיספסתי את יוני בלוך אינפקציה וחלק ממוניקה אז בהתחלה הייתי מזה בבאסה אבל אחר כך מזה נהנתי נכנסתי לקהל וישר ראיתי את עידן ודני החמודים ומהזיעים שנכנסים לכל פוגו אפשרי.. ואז פגשתי מלא אנשים שאני מכירה.. ואותו..
וראיתי את חזי וליל וירדן וצליל ונופר ומלא אנשים.. היה לי הכי כיף בעולם!! חלק מכל הכיף הזה היה בזכותכם.. אז תודה, אני אוהבת אתכם!!

AvtipuS

New member
אע עכשיו נזכרתי את מי פגשתי בבוקר

עם דני-קירין!

ManRed

New member
היה טוב!

באנו והיה כייף והיה מלחמת נייר ושוריקנים אהה אני נהגתי! ולא היה תאונות עידן שמן האוטו לא סחב התחילה ההופעה דין כרמל למי אכפת? פגשתי מלא ידידות מגבעתיים וצביקה שנכלל שם אחר כך ניסיתי למצוא את כולם אז נופפתי בידיים ויריתי פגז תאורה יוני בלוך היה סבבה אינפקציה היו ענקיים שייגעצ היו גרועים מוניקה סקס היו מעולים! עברי לידר היה סבבה וגם משינה נהנתי המון פגשתי מלא אנשים מהפורום ואת קרן
ואת חבר של טובי
ובסוף קצת נהרס הערב כי מישהי עיצבנה אותי אבל לא אתן לזה להרוס לי את כל הערב הגעתי הבייתה 7 וחצי ישנתי עד 3 היה כייף! שוב שנה הבאה אבל עידן לא בא כי הוא כבר יהיה סבאלה באמת..

פרקשון

New member
חחחח שכחת קטע חשוב

כולם כבר רוצים להגיע הביתה והנהג שלנו טוען שלא הזמנו אותו טוב אחרי רבע שעה הזמנו נהג אחר הוא מגיע ואנחנו קולטים אנשים אחרים שעלו עליו בנזונה אבל בזכות כוח השכנוע האדיר שלי, ושרירי הזרוע האימתניים שלי, שכנעתי אותו שיעלה אותנו במקומן (סעמק הן היו כוסיות!)

keeeren

New member
אני מאוהבת בך!!!../images/Emo99.gif

הליפה השקסית הזאת שלך.. תעשה לי ילדיםםםםםםםםםםםם

חחחחחחח אני היחיד שהיה בחיפה? ../images/Emo6.gif

איזה מגניב שכולם מדברים כאן על ההופעה בראשון ורק אני הייתי בחיפה. בכל מקרה דווקא בחיפה הם דפקו וואחד הופעה ויחסית די ארוכה. הנה הפלייליסט ממה שאני זוכר: אבא עורך דין משקעות חריפים שיר חדש(משהו עם הרבה להלהלה בפזמון או נהנהנהנה נראה לי קראו לו התחרות האולימפית) אינטרקום ערוץ הילדים ניו יורק רפיח שיר חדש(שיר ממש מוזר שהוא חצי שר וחצי מדבר,ממש הזכיר את שלמה ארצי) חייל של מאה שערים שלום לך ארץ נהדרת(של יהורם גאון כמובן,לא האמנתי שהוא זוכר את השיר בעל פה ועוד כשהוא שיכור) פקיד אפרורי(בדיוק שנה מאז שמעתי אותו בפעם הראשונה והאחרונה
) מרלין מונרו סך הכל הופעה מכובדת מאוד שלהם. האמת שהם היו אמורים לעשות 8-9 שירים אבל בגלל שהדג נחש איחרו ולא היה אף אומן שם אז הם פשוט המשיכו לשיר עוד כמה שירים... יובל היה שיכור כהרגלו. כשהוא ראה שאנשים מתבאסים שהם שרים שירים חדשים ולא מוכרים אז הוא אמר להם "אנחנו שרים את השירים החדשים בשביל שתכירו אותם ואז תוכלו לשיר אותם איתנו,אם לא נשיר אותם אז איך תכירו?" חחחח מצחיק. הם עשו עוד המון שטויות אבל את רובן אתם בטח מכירים...

ManRed

New member
כמה זמן הוא היה שיכור?

מתחילת הערב ועד 6 בבוקר?!

ס ט י י ק

New member
גם אני הייתי בחיפה

החדשים שהם שרו זה התחרות האולימפית,פקיד אפרורי,והפוך מהתחת. ויובל עלה שיכור? טעות.. הוא עלה חצי מסטול ואפילו לא. היה ממש אחלה. אחת ההופעות הטובות שהיו אתמול ברוק"צ

yardenbm

New member
רק עכשיו הגעתי הביתה מרוקעצ

ת'אמת שבהסתכלות לאחור היה ממש כיף למרות שקפא לי התחת שם.. קצת התבאסתי שלא יצא לי לראות מלא וגם את מי שראיתי זה היה כבר ממש בבוקר ומשינה היה הכי חזק מופתעת שהכרתי כל שיר שהם שרו נ.ב. עידן הבעיטה שדפקת לי כאבה!!!!

למעלה