יום עצמאות שמח

DesertRose7

New member
../images/Emo165.gif יום עצמאות שמח ../images/Emo165.gif

בממש דקה עברנו מיום זיכרון ליום העצמאות. ולא סתם - כי רק בגלל מי שנלחם למעננו אנחנו יושבים פה כבר 57 שנה! אז מזל טוב לנו ולמדינתנו היפה!
אז מה אתם עושים היום בערב?
אז מה אתם עושים מחר?

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifהעתק הדבק אע?../images/Emo98.gif

חח סתם..גם אני עושה את זה
ארמ חג שמח!
אני הולכת לדודה שלי עוד מעט,אין לי מצב רוח לצאת עם חברות שלי (סיפור ארוך
). ומחר כנראה אנחנו עושים על האש
וזהו

may90

New member
חעחעחע חג שמחחח

חזרתי הרגע משער העיר בהרצליה... היה דיי סבב... היה מוש בן ארי, קורין אלאל, ושוטי הנבואה... בסוף כבר כמעט התעלפתי אבל שרדתי-עכשיו במבט לאחור זה דיי כיף! חחעחעחעחעח חג שמחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PunK RocK 1o1

New member
חחחחח חג שמח

גם אני אעשה העתק הדבק..
אני הייתי אתמול ליד בית ספר יש מלאאאא חנויות ומלא דברים לעשות.. אז קודם נפגשתי עם חברות לגלידה ואחרי זה פגשנו מלא אנשים מהשכבה והלכנו מלחמת שלג.. ומלא אנשים איימו עלינו שלא נזרוק עליהם.. מלא זמן נמשכה המלחמת שלג עד שצצו מלאא אנשים ואי היה אפשר לזוז לי להתקע במישהו נתקעתי בזקן והוא ממש נבהל [
] ואז הלכתי לאכול פיצה ואחרי זה אכלתי קראפ.. והיו 2 אמריקאיות עם ערס והיא כל הזמן שאלה את הערס שאלות כמו "יש איפה לגלוש פה בישראל?" או "יש מעדונים טובים פה? כמו דיסקו או משהו כזה?" (הכל באנגלית) ולטקס הגיעה משלחת אמריקאית אני משערת שהן היו משם בגלל שאת הבלונדינית ראיתי.. כמה אנשים היו בטקס
והיום על האש.. אני לא אוכלת בגלל שאני צימחונית
מה איתך שחר?

M c F l y

New member
ממ חג שמח [=

הייתי עם חברות וידידים.. בהתחלה לא מצאתי אותם.. אז נגררתי אחרי חברות אחרות.. ואז מצאתי צפינו באיזה ילד מהכיתה שרצה שנראה אותו.. ובעוד כמה מופעים מוזרים.. אח"כ ישבנו ואכלנו ואז יצאנו מהמקום ופ-י-צ-צ-ו אותנו קצפ.. הכניסו לי אפילו לתוך הפה וזה היה ממש מר איח =\ ולחברה שלי הקציפו לה אפילו את העיניים מסכנה.. אח"כ הלכנו לידיד שהיה הכי קרוב וחפפנו עם הצינור שלו בגינה.. זה היה נחמד.. ישבנו בגינה שלו עד מאוחר והלכנו הביתה =] והיום? אוליי אני אלך לקנות נעליים או משהו.. לא מתוכנן..

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחח

גם לי הכניסו לפה [זה מגעיל..
] ולעיינים [חחחחח רואים מטושטש זה מצחיק..
]

loner in love

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo104.gifיום עצמאות שמח!!../images/Emo102.gif

איך אני אוהבת את יום העצמאות!!!! אני פשוט כל כך גאה להיות ישראלית! עכשיו יותר מתמיד!!!! הייתי ברוק עצמאות והיה הכי כיף בעולם!!! יש לנו אחלה מוזיקה ואחלה אנשים!!!!

Poonani

New member
הייייייייייייייייייייייייייייייייי!

איך היה לכם יום העצמאות??????????? מישהו היה ברוק עצמאות???? היה כלכך כיףףףףף איזה רוקרים חתיכים היו שם הכי שווים שייגעצ הם הרוק הישראלי הטהור!!! שיהיו בריאים רק חבל שהם לא רוקרים וגם נראים כמו דני

beyonce3

New member
יערה!דיי בכיאט!

את רוצה להצחיק?סבבה..אבל אל תציפי!מה את לא רואה שהיית יכולה להכינס לשירוש ליום העצמאות..דיי!...מאי..תפסיקי להביא לפה את החברות המופרעות שלך!זה כבר מעצבן כל ההצפות האלה|!

may90

New member
יערה זו מישהיא אחרת!!!!!!!

זו דיקלהההההה אני לא חברה שלה! אני סתם מכירה אותה למה סתם להאשים אותי?! תבררי איתי לפני שאת ככה מאשימה אותי בפורום!

beyonce3

New member
ג'נעעעעעעעע

ג'יימס הומו!ג'יימס הומו!חעעע..קלטת?!דיי...הצחוק לא עוצר..עם אתמול בכיתי כמו משוגעת..קיבלת את הצחוק הדפוק?!חעחעחעחעחע

just jenny

New member
ג''ימס הומו?!

מאיפה הקרצת את זה?? חחחחחחחחחחח רק ג'יימס הומו
לא שיש לי משו נגד הומואים -להפך-

beyonce3

New member
חיחיחיחיחי

כן!הוא גיי בהכשחה......חעחעחעחעח..הייתי חייבת לספר לך כי לא תפסתי אותך מקודם..חעחעחעחעחעחעחעחע....זה כמו להגיד שגאדי ואבס קוטפים הפומילי בשדה כותנה..עיזבי..עיזבי...חחחחחחחחח

just jenny

New member
חחחחחחחח אוי עלע תהיי בריאה!!../images/Emo23.gif

אוי כן איך שדאגי חלם שהוא רץ ערום עם אבס בשדה פרחים!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה בנאדם קרוע!!
XDDDDDD כפרעליו
.

beyonce3

New member
חיחיחיחי

האמת שבאמת למה לא הבנתי למה הוא חלם את זה.זה כמו בראיון ב-TRL.שזה כזה......הו בייבי בייבי.חיחיחיחיחי..דני מגמר על רגלו של גאדי..עיזבי...הבנת לבד..נדבר מחר..מואה!

למעלה