יום עצמאות שמח

beyonce3

New member
שיגעונות???

כן..כן..כן...אבל את מבינה את כוונתי יהההההההה..חיחיחי..אוי זה היה כ"כ מצחיק לראות שכתוב שג'יימס הומו!חיחיחיחיחי

beyonce3

New member
יוווווו מאי!

את כזאת שקרנית!אני מעולם לא אמרתי שדאגי מנשק גמדים!אף פעם לא אמרתי את זה!!!!!!

may90

New member
חח לא אמרתי שאמרת שדאגי מנשק

גמדים... דאגי אמר בעצמו כאילו בצחוק אבל שהוא מנשק ב-נ-י-ם איך הגעת לגמדים

beyonce3

New member
וואפס?

אמרתי לך..לא ישנתי מספיק כבר בערך יומיים..אז לא תיפקדתי כמו שצריך..סליחה?

DesertRose7

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo104.gif

הרגע קמתי.. ולא ישנתי מספיק!! (לפני השינה הזאתי הייתי ערה 26 שעות!!) אני הייתי ברוק עצמאות!!! זה התחיל נחמד עם הופעה של סטנגה שהיו ממש ממש חמודים! אבל אחר כך התחיל להיות לי משעמם והתחלתי להתחרט שבכלל באתי.. היה שייגעצ שאיתם היה נחמד.. אבל כל השאר שיעממו אותי ישבתי עם כל החמולה של הבית ספר (וואי כמה באו!) ומהיהודים הכל היה מעולה! היהודים מוקי (איזה חמוד הוא( הדג נחש (היה מגניב) מוניקה (
) ואביב גפן שכבר הלכתי במופע שלו כי מה לי ולו?! קיצר.. פגשתי גם את חן ואת אוסי ואת נעמה.. ובסופו שלדבר נהנתי! אבל שנה הבאה אני כבר לא אבוא.. קמתי רק עכשיו את העל האש פספסתי כי הם כבר הלכו..לא נורא!

loner in love

New member
סטנגה?

היה מעולההה ברוק עצמאות אני כבר מחכה לשנה הבאה!!! לא באתי ישר בהתחלה אז פספסתי את חרדל (?) ואינפקציה אחר כך היה זבל שדווקא סבבה... אחר כך שייגעצ שאני לא מכירה שירים שלהם אבל היה נחמד... אחר כך ברי שליטהההההההההההה כמה צרחתי וקפצתי בחלליות יוווווווו אחר כך היה היהודים נראה לי ב3 שירים הראשונים הכי סבלתי בעולם [וחברה שלי הכריחה אותי להישאר] וגם כמעט מתתי פעמיים אבל בקטנה.. אחר כך הם התחילו לשיר שירים שאני אשכרה מכירה אז ממש נהנתי.... וצרחתי פולללל חחח אין לי קול.. ובהופעות של היהודים זה ההופעות שמשחררים הכי הרבה אנגיה אז היה כיף... והתחלתי לאהוב פוגואים חחח
אחר כך מוקי היה... טוב הוא מעפן אז לא הלכתי... אחרי מוקי היינו בטוחות שיש מוניקה סקס אז הלכנו ובסוף היה הדג נחש... בעעע... קיצר נשארנו בכל זאת... ואחר כך אחרי שהייתי בטוחה שהם דפקו את ההברזה של החיים הם עלו מוניקה סקס
והכי חיכיתי להם!!! איזה כיף היה אעאעאעאע איי לאב דםםםםםםםם ואחר כך אביב גפן עלה שוב חברה שלי הכריחה אותי להשאר... היה דווקא נחמד למרות שעד שהוא הגיע לדור מזוין כבר הייתי לבד כי חברה שלי נטשה אותי חפיף... ואז יצאתי וראיתי את שחר [שוב] שכבר הלכה ואז נפגשתי עם אוסי והלכנו.. כככככייייייייייףףףףףףףףףףף צה שוב!!

loner in love

New member
אז זהו,

שאני די נמנעתי מזה... ואז נכנסתי לזה בניגוד לרצוני וזה ממש כיף!! חחח נכנסתי לכל הפוגואים וזה די קל כשהם נפתחים עליי

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifחג שמח../images/Emo165.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

למעלה