סטנגה?
היה מעולההה ברוק עצמאות אני כבר מחכה לשנה הבאה!!! לא באתי ישר בהתחלה אז פספסתי את חרדל (?) ואינפקציה אחר כך היה זבל שדווקא סבבה... אחר כך שייגעצ שאני לא מכירה שירים שלהם אבל היה נחמד... אחר כך ברי שליטהההההההההההה כמה צרחתי וקפצתי בחלליות יוווווווו אחר כך היה היהודים נראה לי ב3 שירים הראשונים הכי סבלתי בעולם [וחברה שלי הכריחה אותי להישאר] וגם כמעט מתתי פעמיים אבל בקטנה.. אחר כך הם התחילו לשיר שירים שאני אשכרה מכירה אז ממש נהנתי.... וצרחתי פולללל חחח אין לי קול.. ובהופעות של היהודים זה ההופעות שמשחררים הכי הרבה אנגיה אז היה כיף... והתחלתי לאהוב פוגואים חחח
אחר כך מוקי היה... טוב הוא מעפן אז לא הלכתי... אחרי מוקי היינו בטוחות שיש מוניקה סקס אז הלכנו ובסוף היה הדג נחש... בעעע... קיצר נשארנו בכל זאת... ואחר כך אחרי שהייתי בטוחה שהם דפקו את ההברזה של החיים הם עלו
מוניקה סקס
והכי חיכיתי להם!!! איזה כיף היה אעאעאעאע איי לאב דםםםםםםםם ואחר כך אביב גפן עלה שוב חברה שלי הכריחה אותי להשאר... היה דווקא נחמד למרות שעד שהוא הגיע לדור מזוין כבר הייתי לבד כי חברה שלי נטשה אותי חפיף... ואז יצאתי וראיתי את שחר [שוב] שכבר הלכה ואז נפגשתי עם אוסי והלכנו.. כככככייייייייייףףףףףףףףףףף צה שוב!!