יום עצמאות שמח

m i c k e y 15

New member
תשמעו..אני חייבת לספר לכן משו!!

ביום ראשון..אחרי טקס יום הזיכרון..הרי אירחנו אמריקאים..אז זאת שהתארחה אצלי..החבר הכי טוב שלה אמר לה שהוא רוצה אותי[ והוא אמריקאי כמובן] ואני רציתי אותו..היא שאלה אותו בשבילי..חח אז אחרי הטקס והכל הלכנו לבית של זה שמארח אותו..וכל הזמן החזקנו ידיים והוא עשה לי נעים וזה חח ואז הוא רצה לרדת למטה לשבת על ספסל כזה לשאוף קצת אוויר..אחרי שראינו סרט מצחיק בטירוף.. ודיברנו..הכל באנגלית[כ"כ אהבתי את זה
] והוא כזה..נשען אליי..ומנשק אותי $%^#$^$%@עאעאעא שתבינו..הנשיקה הראשונה שלי הייתה עם אמריקאייייייייייי ועוד חתיך כזההההה
מקס שלי
ואתמול נפרדנו מהם..בבוקר כשפגשתי אותו בביצפר..נתתי לו נשיקה..וגם כשנפרדנו איזה 3 ככה..חח אוףףף....אני כל כך עצובה...אני מתגעגעת אליו... אני שמחה על הנשיקהה כל כך רציתי את זה יאוווו..לא האמנתי שמישו כמוהו[חתיכך ומושלםם] ירצה מישהי כמוני חח אני לא מלכת היופי אחרי הכל....

../images/Emo2.gifיאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

איזה כיף לך!!
אמריקאי
חחח איזה יופי! אני שמחה בשבילך
ורגע, איפה הוא עכשיו? הוא גר באמריקה או משהו? או שהוא מהביצפר שלך? לא כ"כ הבנתי.. בכל מקרה, אני מוי שמחה בשבילך

m i c k e y 15

New member
זה קצת מסובך חח אממ

אממ היינו עם האמריקאים בפולין...זה היה מין פרויקט מיוחד כזה.. הם יהודים כולם חח כמובן. ואז הם באו לישראל להתארח אצלנו ולהיות פה ביום הזיכרון וביום העצמאות.. ועכשיו הם בירושלים...ויום רביעי הם עוזבים
בחזרה לאמריקה...והוא בכלל הולך לקולג'..ל-"דיוק"...*בוכה* אבל אני עדיין יהיה איתו בקשר.יש לי ת'כתובת שלו בבית..ואת האימייל. הוא גר בפלורידה..איפשהו במיאמי..פורט לודרדייל משו כזה. ואני פותחת מין שואומי כזה של האמריקאים רק שאצלהם קוראים לזה "facebook" חח קיצר יהיה טוב..אמן חח

Mr Ka

New member
הייתי במסיבה של גאידמק ונינט הייתה שם

לא משהו בכלל, אפילו כתבו על זה כאן - http://www.2recommend.com/recommend.asp?recId=239 ההופעה של רמי הייתה קצרה וחבל אחרי הזיקוקים הרבים - תודו שהיו הרבה - לא היה כוח להמשיך לעמוד בשביל משינה יותר מדי, ועם כמות השירים ששרו, נו שויין סך הכל, הופעות טובות

למעלה