מאיה ביום העצמאות

Unicorn Fairy

New member
לא הפסדתם הרבה... כי...

לא היה לה מי יודע מה סולו - היא היתה על תקן ה"כוכבת הפורצת מאיה בוסקילה בעוד בגד מהמם עם שתי שורות בשיר"
כאילו היא עמדה שם בצד בעוד שייקה לוי שר, ושר, ושר... בלעע

k a b o o k

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הפסדתי
דווקא חשבתי לעצמי, אולי היא תופיע בערוץ 2, אבל לא חשבתי שהיא תופיע בשני הערוצים

../images/Emo41.gifמאיה הופיעה בערוץ 1 אמש../images/Emo41.gif

לפי מה שאמרה לי חני , שנכחה בצילומים ומאחורי הקלעים - מאיה שרה גם את "יש בליבי כינור" בשמלה לבנה והשיר הזה לא שודר , בעעעעעעע ערוץ 1
. בכל מקרה , הראו את הדואט שלה עם יוסי אזולאי השרמנטי
והם ביצעו את השיר "בגלל הרוח" בהופעה חיה בעיבוד מקסים , אני חייב לומר . מאיה טיפ'לה "צרחה" בהתחלה או לא יודע איך נגדיר את זה - לדעתי צריך מעט לעדן את זה ואז זה ישמע ממש פצצה - ובכל מקרה - הופעה נפלאה
השיר יצא מקסים , היא נראיתה מקסים בשמלה שהיא לא חושפנית במיוחד
לקראת סוף השיר אני חושב שהרצועות בד של אחד הרקדנים נתקעו לה בעיניים לשניה (הרקדן עבר לידה ובאחת מתנועות ידיו עם הבד נגע בעיניים שלה לדעתי) והיא המשיכה לשיר ללא תנודה מיותרת אחת
שיר מקסים , רואים אותה מאחלת חג שמח בסוף
וזהו
ולתפארת .............

hero D

New member
אני גם ראיתי את "בגלל הרוח"

וכן, משהו בהתחלה לא היה היא, היא יותר צרחה מאשר שרה, ישבנו חברות שלי ואני וניהלנו דיון כמה חושנית היא ואיזה קול מדהים יש לה.

i D a N 16

New member
מאיה בוסקילה ויוסי אזולאי אמש!!!!

אחד הדואטים הכי יפים שזכיתי לראות בחיים שלי!! שני הקולות הכי יפים במדינה (לדעתי,בכל אופן..) השתלבו ויצרו הופעה ווירטואוזית!!! היה מדהים!!
לשניהם יש קול מדהיםםם!!!!! והלוואי שיבצעו דואט מוקלט! לא אמרתם שמאיה תשיר גם את "יש בלבי כינור"? ויש מצב שלמישהו יש את הדואט מוקלט על המחשב?? (אולי לך רון..?) בשורה התחתונה,תודה למאיה ויוסי (המוכשר ונענק) על דואט ענק ומרנין!!

מסכים איתך , עידן ../images/Emo45.gif

השקיעו בעיבוד השיר והפכו אותו לחידוש מקסים. הרקדנים הוסיפו והם באמת מוצלחים - כתבתי על ההופעה כאן אתה מוזמן לקרוא ויש שם תשובה ל-הכל . מאיה שרה את "יש בליבי כינור" בערב עצמו , אך ערוץ 1 לא שידר זאת למרות שבכתוביות בסוף התכנית מופיע השיר , חוצפה
יש לי את ההופעה

למעלה