שיר השבוע

may90

New member
אני שונאתתתתת את מקפליייייייייייייי

"אז מה את עושה בפורום?" well אני אוהבת את דני ודאגי (הו כמה שטחי מצידי) אבל לדעתי לדני ודאגי יש כישרון טוב! (אז לא כזה שטחי) אבל בתור מקפליי-יש להם אגו יותר מידיי גדול לדעתי (האישית-נא לא לתקוע בי סכין לא רוצה שהגב של הכיסא יקרע אני קניתי אותו השנה
) לדעתי השירים שלהם פלצניים (רחמים) הכל על בחורות כמעט! ו..........................................זייהו

האמת היא שגם אני הייתי ככה ../images/Emo80.gif

בהתחלה... אבל אז באמת התחלתי לשמוע שירים שלהם וקצת להכיר אותם יותר טוב.... והם דווקא אחלה להקה!
אבל אחרי הכל, כל אחד והטעם שלו....

may90

New member
יש לי שירים שלהם במחשב

כדי לשמוע את דני ואם אפשר לקרוא לזה לשמוע גם את דאגי לא יודעת-לא אוהבת

PunK RocK 1o1

New member
מה ההגיון?

נו גם אני אוהבת כמה להקות מהצד לא מתה עליהן כמו למשל לוסטפרופט [ואת הזמר..
] אבל זה לא כאילו אני אכנס לפורום שלהם.. זה פורום מעריצים למקפליי וכשמתכוונים מעריצים מתכוונים מעריצים את המוזיקה במיוחד ואח"כ אותם.. כי אם את לא אוהבת אותם אז כשאנחנו מדברות על שירים\קליפים מה את עושה? [ושלא תביני אותי לא נכון אני לא מנסה להעיף אותך או משהו..
]

may90

New member
...................................

בלע דאגי ודני שווים את זה

may90

New member
אהה ואני אוהבת את הקליפים

אבל השירים לא.. לדעתי הם כל הזמן מתייחסים לבת כאל חתיכה סקסית שהם מתים עלייה אבל תמיד היא תהייה מנייאקית אליהם תשימו לב!!!! (שוב-נא לא להרוג-דעה אישית...)

may90

New member
אן סינק הם פופ

והם שרו על בנות שבאמת איכפת להם מהן... אני מודה השירים שלהם סבילים (חעחע) אבל לא משו

Poonani

New member
מה?!?@?@%?#@$^%?@?$%!?#6

מאיייייייייייי יא חתיכת!#%@$#%#@$ שלא תעיזי בחיים שלך!%@$#^% בחייים שלךף!Q%@^$ איך את מעיזה??? את רוצה שאני אתאבד??? סעמקקקקקק בעעעעע בגדת בי עכשיו כל הזמן הזה ואני לא ידעתי :( וכל הפעמים האלה שנפגשנו ואת את....שיקרת לי בעעעעעעעעעעעעעע תודה באמת בעעע בא לי למות

../images/Emo25.gifשלי../images/Emo25.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Scotty Doesn't Know - Lustra שיר כל כך שולט!
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Not Alone
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? Why
מהו אלבום השבוע שלכם? Greenday - American Idiot

DesertRose7

New member
יורוטריפ?!

וואי סרט קורע!! אחרי שראיתי אותו עם אח שלי הוא לא הפסיק לשיר את SCOTTY DOESNT KNOW SCOTTY DOESNT KNOW DONT TELL SCOTTY

חחחחח אכן יורוטריפ!../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif

סרט כזה גדוללללללללללללל! פשוט נקרעתי מצחוק כל הסרט!
ושיר כל כך שולטטטט! אני כל היום שומעת אותו!

mayoosh4

New member
חעחחע ראיתי אותו עם חברות שלי!

ביום כיפור! תכננו להזמין ת'בנים אבל בסוף לא יצא.. אחרי זה הבנו שהיה עדיף שנראה את זה בלעדיהם

למעלה