"אז מה את עושה בפורום?" well אני אוהבת את דני ודאגי (הו כמה שטחי מצידי) אבל לדעתי לדני ודאגי יש כישרון טוב! (אז לא כזה שטחי) אבל בתור מקפליי-יש להם אגו יותר מידיי גדול לדעתי (האישית-נא לא לתקוע בי סכין לא רוצה שהגב של הכיסא יקרע אני קניתי אותו השנה
) לדעתי השירים שלהם פלצניים (רחמים) הכל על בחורות כמעט! ו..........................................זייהו
נו גם אני אוהבת כמה להקות מהצד לא מתה עליהן כמו למשל לוסטפרופט [ואת הזמר..
] אבל זה לא כאילו אני אכנס לפורום שלהם.. זה פורום מעריצים למקפליי וכשמתכוונים מעריצים מתכוונים מעריצים את המוזיקה במיוחד ואח"כ אותם.. כי אם את לא אוהבת אותם אז כשאנחנו מדברות על שירים\קליפים מה את עושה? [ושלא תביני אותי לא נכון אני לא מנסה להעיף אותך או משהו..
אבל השירים לא.. לדעתי הם כל הזמן מתייחסים לבת כאל חתיכה סקסית שהם מתים עלייה אבל תמיד היא תהייה מנייאקית אליהם תשימו לב!!!! (שוב-נא לא להרוג-דעה אישית...)
מאיייייייייייי יא חתיכת!#%@$#%#@$ שלא תעיזי בחיים שלך!%@$#^% בחייים שלךף!Q%@^$ איך את מעיזה??? את רוצה שאני אתאבד??? סעמקקקקקק בעעעעע בגדת בי עכשיו כל הזמן הזה ואני לא ידעתי וכל הפעמים האלה שנפגשנו ואת את....שיקרת לי בעעעעעעעעעעעעעע תודה באמת בעעע בא לי למות