שרשור שבועי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo165.gifשרשור שבועי../images/Emo165.gif../images/Emo29.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

A t a s h i

New member
עונה. ../images/Emo11.gif

ראשון- מתכונת בספרות, שיעור נהיגה. שני- ביצפר, פיתוח קול, פסנתר, שיעור נהיגה. שלישי- מבחן בפיסיקה, טסט!^%(&^. רביעי- ביצפר, סוסים, גיטרה חשמלית. חמישי- מקווה שאין ביצפר :X, קלאסית, כתיבה. שישי- מבחן בחיבור, מסיבה בבן שמן. שבת- בטח אני אשן כל היום אחרי המסיבה, חח. XD

נסטי XD

New member
ביצפר זה סאקס...

ראשון- בי"ס || מסיימים ב-2 [סופסוף..] || ארר..חוגיטרה? שני- בי"ס || חברה שלי חוזרת מהכינרת שלישי- בי"ס || יום הורים רביעי- בי"ס || שיחה אישית עם המנהלת על המגמות חמישי- בי"ס || נוסעים לאילת? שישי- אילת? שבת- מתכוננים לעוד שבוע מחורבן..

נסטי XD

New member
כי אמא שלי חולת קניות, ואנחנו כל היום בים..

ואבא שלי עובד שם מידי פעם..אז תופסים עליו טרמפ, האמת שזה לא משו, כל הזמן אילת..בא לי גם ב"ש, ת"א..

xXx Lilo xXx

New member
אבל את גרה ב"ש?! או שלא ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו יום שישיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי 23/5 תבואי לת"אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אני שם על בטוח. וזה היומולדת שלי

נסטי XD

New member
אני גרה יחסית קרוב לב"ש..

אני אראה אם ההורים שלי יסעו... [ואל תחשבי שלא שחכתי את התאריך...אני פותחת לה את השרשור..שלא תחשבו אחרת!!!]

נסטי XD

New member
../images/Emo24.gif נראה..

~אלא שמישו יחשוב שהוא פותח..XD, נהייתי טיפה רכושנית..XD~ הלוואי ומי ייתן ואני בת"א איתך...
תתחברי, נדבר היום בערב..

נסטי XD

New member
כי אני די בריתוק...XD

ההורים שלי רעים.. אני כותבת מהמחשב למעלה..כי אסור לי להשתמש בשלי..

xXx Lilo xXx

New member
שוב?!../images/Emo29.gif

מה נסגר עם כולם בזמן האחרון? לידיד שלי ניתקו תמחשב לגמרי, ישלו רק פלאפון. אפילו טלוויזיה לא נותנים לא... ולמה? כי הוא לא למד למבחן וקיבל 80 ומשהו. הורים פרפקציוניסטים. חוצפה!
מה את כבר עשית?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- חופשת מתכונת לומדת ;; שני- חופשת מתכונת לומדת ;; שיננית. לוקחת את האחים לסבתא ברכבת. שלישי- מתכונת במחשבת ישראל
רביעי- יומולדת למוררררר!!
חמישי- כלום ~,~ שישי- מבחן בכימיה. מוטומיוזקקקקקק D: שבת- כלום.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifשיגמר לי העומס ;;;;;;;;;;;

כי בדיוק באותו יום שאמרתי לך שחזר לי האינטרנט טוב, אז ממש אחרי השיחה שלנו שנקטעה באמצע בגלל שהאינטרנט החליט שהוא מת! שבוע ויומיים הייתי בלי אינטרנט ואז תיקנו ועכשיו בכלל אני בעומס של מתכונת + מבחן השבוע ועוד שלושה מבחנים שבוע הבא ואז שניים שבוע אחרי זה ובגרות ומתכונת בשבוע שאחרי ואז יהיה לי עוד שני מבחנים וזמן לנשום ;;

xXx Lilo xXx

New member
אההה... בגלל זה נעלמת ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

טוב. מקסימום תעשי לחודש הבא
לא נחוץ כ"כ...
בהצלחה במבחנים ^^"

למעלה