שרשור שבועי

xXx Lilo xXx

New member
אני ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

ראשון- בצפר || חלון
שני- בצפר. שלישי- חופשת מגן בתנ"ך - אנשים באים ללמוד?! רביעי- חופשת מגן בתנ"ך חמישי- מגן בתנ"ך.... שישי- בצפר || אחותי חוזרת אחרי שבועיים
שבת- חורשת למגן חוזר במחשבים

xXx Lilo xXx

New member
תיקונים ^^"../images/Emo29.gif

שני- הברזה משיעור אנגלית || ראיתי את אורצ'ההההה #^%^$^%#!@)*& שלישי - חורשת לתנ"ך. רביעי - שיעור פרטי במחשבים || חורשת לתנ"ך חמישי- מתכונת בתנ"ך || שיעור פרטי במחשבים שישי - יוצאת איתו. אומגד. טוב שהוא נזכר בי XD שבת - חורשת למחשבים || הולכת לתערוכה של הכיתה שלי (ישלי שם ציור אחד בגודל 7 ס"מ על 6 ס"מ)(מי שרוצה לבוא מוזמנת ^^")

BegForMercy

New member
../images/Emo153.gif החיים שלי השתנו ../images/Emo12.gif

ראשון- חופשת מגן בתנ"ך (לא שאני לומדת יותר..) | עבודה | אימון | שחר? שני- מגן בתנ"ך
| יומולדת למאמן שלי
| ספרות? | אימון שלישי- ספרות? , מתמטיקה? | אימון וינגייט רביעי- ספרות , מתמטיקה , פסיכולוגיה | אימון חמישי- ספרות , פסיכולוגיה | אימון שישי- מוטומיוזיק? | סופשששששששש שבת- אולי הופעה של דספטיב | חורשת לספרות. בקיצור אין יותר בצפר, אומייגאד.

Johnni456

New member
הסתפרתי../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

ראשון- בצפר -_- שני-בצפר שלישי-בצפר || חוגיטרה
רביעי-בצפר || יומולדת לאבא
|| עובדת חמישי-מבחן במתמטיקקה >< || חוג ציור
שישי- ישנה עד 3 בצהריים
שבת- SOS [?] ~מקווה שהפעם לא ישתין עליי כלב~

נסטי XD

New member
תתחדשי, יש מצב לתמונה?

~סמיילי גבות מחוכם של המסן~ ומתי השתין עלייך כלב??

Johnni456

New member
עוד לא הצטלמתי עם זה../images/Emo79.gif

כשתיהיה תמונה אני אעלה ~עוד סמיילי גבות מחוכם של המסן~ זה סיפור ארוך.. טוב בעצם לא
הלכתי ל-SOS (אני מתנדבת שם) הייתי שם עם כלב חמוד אחד (שעונה לשם מוני) שאני איתו מאז שהוא הגיע ואז התיישבתי לידו והוא בא וישב עליי (הטרדה מינית!!!) ואח"כ הוא ראה איזה כלבה אז הוא קם (בוגד) ואז לא שמתי לב והסתכלתי על כלב אחר (שעונה לשם לאנס) שתיכננתי ללכת אליו מאוחר יותר (או שאני בוגדת?) ואז פתאום מוני הרים את הרגל והשתין לי על כל המכנסיים

נסטי XD

New member
חחחחחחחחח

מזכיר לי פעם אחת שארנב השתין וחירבן על חברה שלי, בזמן שהיא ליטפה אותו...זה היה כ"כ מצחיק....XDDD

xXx Lilo xXx

New member
איכ.... טוב שהיא שמה לב XDDDD../images/Emo29.gif

הכי גרוע אצלי, יונה חירבנה עלי כשישבתי לדבר עם חברה שלי..... וכרגיל הבצפר שלנו מ-ל-א עצים. אז הציפור החליטה שבא לה לחרבן עלי
ארררר
אסור לחרבן במקומות ציבוריים! חופצה ><"

Emergency Exit

New member
חופצה../images/Emo22.gif

חחחחחחחח. איכ כמה חירבנו עליכם עליי אפעם. חחחחח חמסהחמסהחמסהXD

xXx Lilo xXx

New member
הלוואי וחמוד יחרבן עלייך../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif

חחח סתםסתם
חולה עלייך

Johnni456

New member
אני לא כ"כ מבינה באמונות תפלות אבל../images/Emo79.gif

אומרים שכשיונה מחרבנת עלייך יהיה לך מזל טוב

xXx Lilo xXx

New member
אז תמשיכי לא להאמין.../images/Emo69.gif../images/Emo29.gif

כי אח"כ היה לי בוחן במחשבים. וקבלתי תמבחן באנגלית וקיבלתי 72
איזה מזל. ואוו.

oo ELLA oo

New member
אני ../images/Emo9.gif

ראשון-למדתי עד 12:30
שני-בצפר-יום קצר עד 12:30 ואז חוג :) שלישי-כנ"ל רביעי-בצפר-ואממ...נראה לי ללכת לאנשהו ...לא בטוחה ><' חמישי-בצפר וחוג :) שישי-לא יודעת עוד,בטח אני אלך לאנשהו
שבת-כנ"ל

נסטי XD

New member
איזה כיף לך!!!! עד 12:30?!?!

ואותנו דופקים עד 3!!!!! איזה עולם אכזר..ולא לומדים כלום, פשוט יושבים על הדשא ומסתכלים על איך העננים זזים, החתולות רצות כמו משוגעות , איך מפרקים את הבמה של יום העצמאות ואיך אנחנו שורפים עוד שעה בחוץ בלי לעשות כלום....XD

xXx Lilo xXx

New member
למדתי עד שש היום../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

אבל עם הפסקות. כאילו שעתיים ראשונות. שעתיים חלון. שעתיים מת'. שלוש שעות בבית. שעתיים תנ"ך.
איזה יום

נסטי XD

New member
תנ"ך זה סאקס..

אני כ"כ לא הולכת להרחיב את זה.. בסוף בחרתי בתקשורת וכימיה..

xXx Lilo xXx

New member
אצלנו 5 ילדים לומדים את זה מוגבר.../images/Emo29.gif

או 6 אנשיםם. מכול השיכבה

למעלה