14. העיניים הכחולות והירוקות במיוחד של ג'יימס
B bustedit New member 5/5/06 #22 כבר עשינו את זה../images/Emo4.gif ב"100 הסיבות למה אנחנו אוהבים את באסטד" וגם במקפליי.. זה אותו דבר
B busted4ever New member 7/5/06 #27 17 בגלל הריאלטי מה קשור SOD?!?!?!?!?!??! פור גאד סייק זה פורום באסטד! למה לא לשאול גם על פייטסטאר אם כבר! סעמק
17 בגלל הריאלטי מה קשור SOD?!?!?!?!?!??! פור גאד סייק זה פורום באסטד! למה לא לשאול גם על פייטסטאר אם כבר! סעמק
M m i c k e y 15 New member 7/5/06 #29 כן אבל זה הפך גם לפורום של סוד.. ואני לא יודעת ממש אם להרבה פה יש מידע וכאלה על פייטסטאר..
B busted4ever New member 10/5/06 #39 אז שיעשו לסוד פורום מי החליט שזה הפך גם לפורום שלהם ? יש כאלה שאוהבים באסטד ולא סוד זה כמו שבהתחלה זה היה פורום של איכספלי ושל באסטד יחד דברים כאלה ממש מרתיחים אותי
אז שיעשו לסוד פורום מי החליט שזה הפך גם לפורום שלהם ? יש כאלה שאוהבים באסטד ולא סוד זה כמו שבהתחלה זה היה פורום של איכספלי ושל באסטד יחד דברים כאלה ממש מרתיחים אותי
M m i c k e y 15 New member 8/5/06 #35 21.הקריצה של מאט שהוא עשה בקליפ של הסרט ט'נדר בירדס אר גוו חחחחח הוא כזה שווה שם
B Bleed for Me New member 9/5/06 #37 22 בגלל הואנס של ג'יימס בהוז דיוויד בסלואו מושן אחחח והוואנס שלהם בכללי..מותגים ושטויות..דיקיס