מהו ישראלי בשבילכם?

McFlyRoni

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo164.gif מהו ישראלי בשבילכם? ../images/Emo164.gif../images/Emo165.gif

אוקיי אז לכבוד יום העצמאות שכל אחת תוסיף פה משפט על מה זה ישראלי
הנה כמה שממש הצחיקו אותי (מפורום סקרים ושאלונים):
להוציא מדוזה מהמים ולהתעלל בה על מטקה.
לא להצליח אף פעם להשחיל את הקשית הדקיקה למקום המסומן בטרופית (ובסופו של דבר לשים את הקש בצד השני של הטרופית).
לדבר ספרדית שוטפת רק מצפייה בטלנובלות.
לשאול את מי ששכח לסגור את הדלת "תגיד, נולדת באוטובוס?"
לשחק "ארץ עיר" ולא למצוא חיה באות ו' חוץ מוירוס (למרות שזה לא באמת חיה P:)
לסתום עם חתיכת נייר טואלט את החור של המפתח בשירותים (שלא יציצו...)
לדלג על חצי מההגדה בפסח רק כדי להגיע ישר לארוחה.
לפגוש במפתיע מישהו שבדיוק מדברים עליו ולהגיד: "מדברים על החמור והחמור מופיע".
לזרוק מהחלון של המכונית קליפות של גרעינים ולהגיד: "זה זבל אורגני, זה טוב לאדמה" יאלה, תזרמו

עונה! ../images/Emo3.gif

כשנוסעים עם המכונית ואז מישהו מתעצבן מנהיגה של מישהו אחר והוא אומר "זאת בטח אישה!" XD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחחחחח XD

כמה דברים ממש נכונים לפי שעתי שכתבת: XD לדבר ספרדית שוטפת רק מצפייה מטלנובלותXD לשאול את מי ששכח לסגור את הדלת "תגיד, נולדת באוטובוס?" XD לפגוש במפתיע מישהו שבדיוק מדברים עליו ולהגיד: "מדברים על החמור והחמור מופיע" XDDD ודווקא משלי אין לי :\

dairy milk

New member
הו ../images/Emo220.gif

לאכול הכל עם האצבעות וכדי לא להרגיש בהמות לצעוק על אלה שאוכלים עם סכו"ם שלא אוכלים דברים כאלה עם סכין ומזלג.
לעשות מנגל בכל מקום ולחשוב שזה יום העצמאות אז מותר.
למחוא כפיים כשהמטוס נוחת, לא משנה אם בישראל או במוסקבה. (כי היי, מוסקבה היא אכן מולדת שניה לחלק גדול מהישראלים.)
לעקוף בתור, כי חבר שלי שמר לי וממילא אני רק שאלה.
לקלל את האמא-אמא של כולם אבל להפגע כשזה מגיע לאמא שלך.
להגיד שאתה לא רואה תוכניות מבוימות מראש, רק ריאליטי כמו הישרדות, ואז להתלונן שההפקה התערבה.
ללכת ברחוב ולחפש אנשים שאתה מכיר.
להדליק מוזיקה בפלאפון בפול ווליום באמצע האוטובוס. אבל, גם:
לאהוב את כולם כי כל עם ישראל אחים.
להתגאות תמיד במדינה שלנו, שהיא כל כך קטנה אבל שורדת.
לעמוד בצפירה ולכבד את המעמד.
לעמוד ביחד כולם ולשיר בשקט ובכבוד את 'התקוה', כי בכל זאת זו ההמנון שלנו והמדינה שהיא אנחנו.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהעניין עם מוסקבה

ישראלי זה מי שנולד בארץ חח לא מי שנולד ברוסיה..ועלה לארץ... אם בא לו.. שיקרא לעצמו ישראלי אבל הוא לא XDD יעני בשבילי להיות ישראלי זה להוולד בארץ, להיות צבר... [מואה] זה מולדת שניה ליהודים אולי XD הייתי חייבת חח

sweet shir

New member
זה לא נכון. זה אומנם אומר שהם לא צברים אבל אם

יש להם אזרחות ישראלית אז הם ישראלים לכל דבר. אני מוצאת את מה שכתבת די גזעני ^^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח לא התכוונתי לזה ככה

יעני לודעת.. כאילו... הם נגיד רוסים יהודיים כמו שיש גרמנים יהודיים, וספרדיים יהודיים וכאילו ישראל-ישראלים גרמניה-גרמנים ספרד-ספרדים לודעת אני פשוט רואה את זה ככה.. מי שנולד באיזה מדינה אז הוא כאילו.. חח גם שייך אליה ומוסקבה זה ארץ שניה לרוב הרוסים היהודיים שעלו לפה.. זה שיש אזרחות ישראלית.. טוב סבבה חחח לודעת איך להסביר למה התכוונתי חח

גילולית

New member
../images/Emo205.gifכן, ובכל ארץ שונה, נגיד רוסים שעלו לגרמנ

יה הם עדיין רוסים אבל לדעתי, בגלל שאנחנו בישראל- הארץ היחיד של היהודים וכל מי שיהודי אמור להרגיש שזה הבית לו- ככה שיהודים רוסים שגרים בישראל הם ישראלים, פשוט לא צברים. ישראל היא מדינת לאום.

sweet shir

New member
בדיוק. אני לא יודעת איך זה בארצות אחרות כי

אני לא גרה שם חחחחחחח אבל אני יודעת שבארץ כל מי שגר פעם בחו"ל הוא בראש ובראשונה ישראלי ואז רוסי/צרפתי/וואטאבר. וזה ככה בדיוק בגלל הסיבות שכתבת :)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDD

יש לי גם כמה:
כשאתה מגדל במשך תקופה ארוכה זקן ואז בספירת העומר מתבכיין שאי אפשר להתגלח.
להתלונן שיש מלא פריקים בהופעה ואז להינות כשאביב גפן מופיע.
לקנות בגד של מותג רק כי כולם לובשים.
אם מחלקים משהו בחינם, לקחת לכל המשפחה.
לעשות חתונה מקורית שדומה בסופו של דבר לכל חתונה של החברים הישראלים שלך. ואין לי עוד.. ><"

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאההה, ספרדית זה אנחנו../images/Emo8.gif

אין לי |יבש| אז הרשיתי לעצמי לחטט באינרנט והרי לפניכם(ן, במקרה הזה) מה שמצאתי: 1. להיות ישראלי זה מישהו שלוקח מלון בירושלים ומתלונן בקבלה שלא רואים את הים -------------------------------------------------------------------------------- 2. להיות ישראלי זה ללכת ברחוב בו כולם היו איתך בצבא, להכנס למסעדה עם תפריט בעיברית, לשמוע את המלצר אומר לך "אחי" ולדעת שאתה בהודו. -------------------------------------------------------------------------------- 3. להיות ישראלי זה לבדוק אוטו שעולה 230,000 שקל על ידי בעיטה בצמיג -------------------------------------------------------------------------------- 4. להיות ישראלי זה להתקשר ל-144, לבקש את המספר של איציק מרחובות וכשהמרכזנית שואלת:"איזה איציק?" לענות:" זה עם התלתלים" -------------------------------------------------------------------------------- 5. להיות ישראלי זה הבן אדם היחיד שמוחא כפיים כשהוא חוזר ארצה, ולא יכול לחכות לרגע שהוא יעוף מפה שוב... -------------------------------------------------------------------------------- 6. להיות ישראלי זה להכנס לכינרת באמצע הלילה ולא להרטב -------------------------------------------------------------------------------- 7. להיות ישראלי זה לבקש בלחש בבית המרקחת תרופה, לשמוע את המוכר צועק:"חגית, איפה שמת את התרופה של הטחורים?" -------------------------------------------------------------------------------- 8. להיות ישראלי זה לראות שלט של צבע טרי, להניח עליו את היד ולהגיד:"וואלה, באמת צבע טרי... -------------------------------------------------------------------------------- 9. להיות ישראלי הוא מישהו שהיה שלי בפיצרייה וכותב בקורות חיים : סמנכ"ל שיווק והפצה ברשת מזון גדולה..." -------------------------------------------------------------------------------- 10. להיות ישראלי הוא מישהו שקונה מכסים של מעדן חלב באלף ש"ח כדי להרוויח פאוץ' ששווה עשרים שקל... -------------------------------------------------------------------------------- 11. להיות ישראלי זה לקנות ג'ורג'יו ארמני בשוק ב-29 שקל ולהעלב שהוא מזוייף -------------------------------------------------------------------------------- 12. להיות ישראלי זה לשים שלט:"שוטר פקח אני פורק סחורה" על קטנוע... -------------------------------------------------------------------------------- 13. להיות ישראלי זה להתחיל לצפצף כשהרמזור מתחלף לצהוב... -------------------------------------------------------------------------------- 14. להיות ישראלי הוא מישהו שהדיאטה שלו היא שכולם מסביבו ישמינו! -------------------------------------------------------------------------------- 15. להיות ישראלי זה לקחת בשביל כל מוצר בחנות 20 שקיות -------------------------------------------------------------------------------- 16. להיות ישראלי זה לעשות הכול כדי לקבל הנחה של 10 אגורות -------------------------------------------------------------------------------- 17. להיות ישראלי זה לעשות מנגל באמצע פארק ולחשוב שזה ברביקיו -------------------------------------------------------------------------------- 18. להיות ישראלי זה ליסוע לאילת ולחשוב שנסעת לחו"ל -------------------------------------------------------------------------------- 19. להיות ישראלי זה למשש כל אוכל לפני שקונים אותו -------------------------------------------------------------------------------- 20. ישראלי זה להתבאס בפקק עומד בפקק ולהנות לשמוע שמדווחים על זה בגלגלצ -------------------------------------------------------------------------------- 21. להיות ישראלי זה לשמוח שמנצחים בחו"ל ולקרוא לשופטים אנטישמיים שמפסידים -------------------------------------------------------------------------------- 22. להיות ישראלי זה לשמוע כל חצי שעה חדשות אפילו שאין שום דבר חדש -------------------------------------------------------------------------------- 23. להיות ישראלי זה לשלוח המון אסאמסים לכוכב נולד ולהתבאס מחשבון הפלאפון -------------------------------------------------------------------------------- 24. ישראלי זה להעביר כל הודעת שרשרת ששולחים לך אפילו המוזרות ביותר -------------------------------------------------------------------------------- 25. להיות ישראלי זה לא להחליף את מדינת ישראל באף מדינה בעולם תתגברו על החלשיות של זה:-I

גרבע

New member
../images/Emo105.gif חחחחחחחחחחח

XD אני מצאתי את "להדליק אורות\ רדיו בבית רק כדי שהגנבים לא יחשבו שהוא ריק"

sweet shir

New member
הזה עם החדשות כ"כ נכון ../images/Emo6.gif

25. להיות ישראלי זה לא להחליף את מדינת ישראל באף מדינה בעולם WORD <:

למעלה