../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifMORE חהחהחה../images/Emo3.gif
להיות ישראלי זה להיות פטריוטי גדול אבל לקנות תמיד תוצרת חוץ להיות ישראלי זה לשבת על "הברזלים" בשכונה להיות ישראלי זה להריח את האוכל לפני שטועמים [כל כך אני
] להיות ישראלי זה לדפוק על אבטיח בכדי לדעת אם הוא מתוק להיות ישראלי זה לטעום בסופרמרקט מכל הדוגמיות שמחלקים חינם ולא לקנות שום דבר להיות ישראלי זה להוסיף גרגרי אורז למלחייה כדי לספוג את הלחות [כמובןן XDD] להיות ישראלי זה לסנוור בחזרה את מיש מסנוור אותך להיות ישראלי זה לכנות "אחי" את מי שהכרת רק לפני 5 דקות להיות ישראלי זה לדעת שהחורף הגיע כי יש קרמבו בחנויות להיות ישראלי זה לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר להיות ישראלי זה להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק להיות ישראלי זה לעמוד מאחורי מישהו שמתראיין לטלוויזיה ולהתקשר הביתה שיראו אותך בשידור חי ^^ זה ניסוח יותר טוב למה שכתבתי בקודם XD להיות ישראלי זה לעמוד בפקק וכל הזמן רק לקלל להיות ישראלי זה לנקב חריץ קטנטן בשקית שוקו, ולהתיז לתוך הפה סילון של שוקו להיות ישראלי זה לבוא לאיזה מכות ולהגיד "מה קרההה" במבטא של ערס ולהגיד "תגיד לי עכשיו, 'ני פוצץ אותו מכות" להיות ישראלי זה
להגיד בוקר טוב אליהו תסלח לי מאוד ילד לך תשחק ליד הבית שלך לא רואה אותך ממטר כוסאמוו קושילאימאימאימאימ'שך מה אתה הומו? מה את גנובה?! [ולחלופין לבן "מה אתה גנוב?!" תן לי לקום מחר בבוקר אלוהים גדול תראה לי איפה זה כתוב ברכו את ה' המבורך ברוך ה' המברך לעולם ועד ברוך ה' איזה מספר נכנס? לא נרדמתי כל הלילה טו-אוובבבבב למה מי מת? ומה אני, עז? לך חפש ת'חברים שלך צריך להיכנס בהם .כל העומד מאחורי ומלפני ומצדדי, הוא העומד אם תרצו אין זו אגדה אני, אל תראה אותי ככה יאללה יאללה יש לי קשרים ------ אחח אני חולה ישראלים XD למרות שזה עם חרא XDD