מהו ישראלי בשבילכם?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלהיות ישראלי זה הכייייי, אחי../images/Emo70.gif

1. להיות ישראלי זה לקנות טרופית ולפתוח מהצד הלא נכון 2.להיות ישראלי זה כשאתה יוצא לחופשה, ובמקום לנוח ולהנות את מחפש איפה דפקו אותך ומאיפה לקבל פיצויים 3. להיות ישראלי זה לעמוד בסופר בתור האחרון ולהגיד לזה שלפניך "יש לי רק משהו קטן" ולבוא עם מלא דברים. 4.להיות ישראלי זה כשעושים לך בדיקה ביטחונית אתה מתלונן, וכשלא עושים לך אז אתה גם מתלונן. 5.ישראלי זה להגיד שישראלי זה לגנוב מגבות מהבית-מלון 6.ישראלי זה שמשפטים כמו "אני צריכה לגמור" "יש לך ביצים?" "אני חייבת לרדת עכשיו!" "אני הולכת למיטה" "וואי איך נדפקתי!" מעלות בראש אסוציאציות כחולות (בנים ובנות גם יחד 7.להיות ישראלי זה לבזבז את כל הכסף בדיוטי פרי! 8.להיות ישראלי זה לעשות דיאטה שבוע שלם! ולהגיד נו מה זה הדיאטה הזאת לא עוזרת בגרוש! 9.להיות ישראלי זה ללכת לים גם באמצע החורף 10.להיות ישראלי זה להגיד - כל הדוסים האלה - זוועה אבל לנשק ת'מזוזה ביציאה 11.להיות ישראלי זה לשים כיפה גם שאתה לא דתי, רק ערס 12.להיות ישראלי זה להיות מאושר כשהכנרת מלאה 13.להיות ישראלי זה לעמוד בצפירת זכרון עם דמעה 14.להיות ישראלי זה לתקוע בלאפה סלט חומוס גמבה פלאפל שווארמה ביצה וגם עמבה ואז לבקש דיאט קולה 15. להיות ישראלי זה לרעוב כל היום רק בגלל שיש לו חתונה בערב 16.ישראלי זה לחשוב שאתה יודע יותר טוב מכל אחד בממשלה 17.להיות ישראלי זה לריב עם מישהו ולצעוק אליו למה מה קרה?? 18.להיות ישראלי זה לומר לך מה המצב גבר?.(למרות שאת בת) 19.להיות ישראלי זה אפעם לא לקחת את העיתון הראשון בערימה 20.להיות ישראלי זה לקלל את הטלוויזיה במשחק כדורגל ורוב הזמן להגיד "פייייייייייייי יאללהההה" 21.להיות ישראלי זה מתי שאתה מופיע במקרה בטלוויזיה בחדשות להתקשר לכל העולם ואחותו 22.להיות ישראלי זה להתמקח על כל דבר בחנות (אפילו מסטיק) 23.להיותישראלי זה לריב עם מישהו ולצעוק עליו "למה מה קרה?" ו"חכה-חכה, זה עוד יעלה לך ביוקר" תוך נפנופי ידיים, ושעה אחרי זה לשבת איתו על כוס קפה, לטפוח לו על הכתף ולהגיד "אתה בחור טוב, אתה 24.להיות ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום 25.להיות ישראלי זה לבכות בבוקר על מחיר המלפפונים בשוק ובערב ללכת למסעדה ולהוציא 400 שקל על ארוחה זוגית. ------------- חחחחחח הראשונים היו חלשים..

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif יו תמיד זה מצחיק אותי XD

במיוחד זה: להיות ישראלי זה לרעוב כל היום רק בגלל שיש לו חתונה בערב כי זה כלכך המשפחה שלי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתכלס../images/Emo6.gif

אמא שלי כזה תמיד "מיכל, חכי אל תאכלי, יש לנו חתונה בערב." XD אבל אני רעבההה חחחח

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif חח כן מרעיבים אותנו X:

וחשבתי על אחד במקלחת
אמא ישראלית היא כזאת שתקנה 4 חבילות של הקורנפלקס שאת הכי שונאת, רק בגלל שהיה מבצע

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג כן!! הנה סיפור

אמא שלי בקניות של שבוע שעבר קנתה קורנפלקס [שאני אוהבת] כל השאר אני שונאת ושוגי, קארנץ', צי'ריוס ואפחדדדדדדדדדדדד לא אוכל אותם חוץ מקורנפלקס XDDD וסתם שאלתי למה אז היא כזה "נו מה, זה היה ממש זול אז למה לא, אולי תרצו.." XD דפוקה זאתי חחחח

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif חחחחחחח גם אמא שלי קונה מלא

וסתם! זה סתם יושב בארון

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאני אפעם לא הייתי בחתונה../images/Emo7.gif

בע"ה אני אהיה בחתונה שלי ושל דני

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלאלא, אל תדאגי

כשאני ודני נתחתן, אני אזמין אותך
לא לדאוג נשמה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחח זה בסדר,

אני אסתפק בחתונה שלי ושל דני
ואל תדאגי את מוזמנת ואת אפילו ברשימת VIP

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifMORE חהחהחה../images/Emo3.gif

להיות ישראלי זה להיות פטריוטי גדול אבל לקנות תמיד תוצרת חוץ להיות ישראלי זה לשבת על "הברזלים" בשכונה להיות ישראלי זה להריח את האוכל לפני שטועמים [כל כך אני
] להיות ישראלי זה לדפוק על אבטיח בכדי לדעת אם הוא מתוק להיות ישראלי זה לטעום בסופרמרקט מכל הדוגמיות שמחלקים חינם ולא לקנות שום דבר להיות ישראלי זה להוסיף גרגרי אורז למלחייה כדי לספוג את הלחות [כמובןן XDD] להיות ישראלי זה לסנוור בחזרה את מיש מסנוור אותך להיות ישראלי זה לכנות "אחי" את מי שהכרת רק לפני 5 דקות להיות ישראלי זה לדעת שהחורף הגיע כי יש קרמבו בחנויות להיות ישראלי זה לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר להיות ישראלי זה להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק להיות ישראלי זה לעמוד מאחורי מישהו שמתראיין לטלוויזיה ולהתקשר הביתה שיראו אותך בשידור חי ^^ זה ניסוח יותר טוב למה שכתבתי בקודם XD להיות ישראלי זה לעמוד בפקק וכל הזמן רק לקלל להיות ישראלי זה לנקב חריץ קטנטן בשקית שוקו, ולהתיז לתוך הפה סילון של שוקו להיות ישראלי זה לבוא לאיזה מכות ולהגיד "מה קרההה" במבטא של ערס ולהגיד "תגיד לי עכשיו, 'ני פוצץ אותו מכות" להיות ישראלי זה להגיד בוקר טוב אליהו תסלח לי מאוד ילד לך תשחק ליד הבית שלך לא רואה אותך ממטר כוסאמוו קושילאימאימאימאימ'שך מה אתה הומו? מה את גנובה?! [ולחלופין לבן "מה אתה גנוב?!" תן לי לקום מחר בבוקר אלוהים גדול תראה לי איפה זה כתוב ברכו את ה' המבורך ברוך ה' המברך לעולם ועד ברוך ה' איזה מספר נכנס? לא נרדמתי כל הלילה טו-אוובבבבב למה מי מת? ומה אני, עז? לך חפש ת'חברים שלך צריך להיכנס בהם .כל העומד מאחורי ומלפני ומצדדי, הוא העומד אם תרצו אין זו אגדה אני, אל תראה אותי ככה יאללה יאללה יש לי קשרים ------ אחח אני חולה ישראלים XD למרות שזה עם חרא XDD

rox love BSM

New member
האחרון קורעXDDDD

"ילד לך שחק ליד הבית שלך" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "אני,אל תראה אותי ככה"XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה כלכך נכוןXDDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifויש גם את האלה

"לא משחקים מ-2 עד 4!!" או אתמול למשל ידיד שלי כזה התערב עם חבר שלו, כולו כזה אומר משהו ואז: "אז, איך אני איתך??" XDD וכל שניה "לךך תחפש מי שינענע אותך"

sweet shir

New member
הקרבו זה פאקינג נכון! ../images/Emo6.gif

אמשלך חרא עם (חחחחחחחחחחחחחחח ישראלית או מה?
)! כפרעלינו D:

m o r 1 0 2

New member
יו,הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חחח,משפטים כ"כ אופיינים לנוXDDDD וכמובן שאת צודקת בהכל

sweet shir

New member
מסכימה עם הרבה חחח :)

25.להיות ישראלי זה לבכות בבוקר על מחיר המלפפונים בשוק ובערב ללכת למסעדה ולהוציא 400 שקל על ארוחה זוגית. כלכךךךךךךךךךךך נכון על ההורים שלי XDDDD הם לא יקנו אבטיח כי "המחירים בשמיים" אבל אח"כ ילכו למסעדת פאר XD

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo6.gif

עדין לא קראתי את מה שכתבו אז אני בטח אחזור על דברים
1) לצפור כמו משוגע בכביש למרות שרואים שיש פקק 2)להגיד שאתה נגד זיהום הארץ שניה לפני שאתה זורק אוכל או משהו כזה על הריצפה 3) כשעומדים בתור(שגם כן לא מסודר XD) ודוחפים רק בשביל להיכנס ראשונים 4)יראו זקנה עומדת באוטובוס ורובם לא יתנו לה לשבת (נו מה זה נכון...) 5)ינסו להעתיק כל דבר אפשרי מכל מקום אפשרי (נו כמו שמעתקים את כל הטנלובלות ואופרות הסבון והלבוש וזה..) 6)להכין פלאפל XP 7) אוהבים פרנציפים 8) לרוב יהיו שמחים
9) ריקודי הורה!! חחח סתם סתם ...

sweet shir

New member
אהבתי ת'רעיון :)

מה ישראלי בעיניי? מממ... אוקי. שלא משנה מה, תמיד בעת צרה אנחנו נתאחד ונעזור אחד לשני. נגיד, אמא שלי סיפרה לי שבמלחמת המפרץ ה-1 אם הייתה התראה בזמן שהם היו בחוץ הם היו נכנסים לבתים של אנשים זרים ונמצאים במקלט שלהם. לא יודעת, אני חושבת שזה ממש יפה ומסמל את הישראליות. שלא משנה כמה אנחנו חוצפנים, צעקנים או וואטאבר, בסופו של דבר בעת צרה אנחנו שם אחד בשביל השני. ואם מדברים על היהדות, יש המון יהודים גאים שלא מאמינים בכלל בדת אבל עדיין גאים להיות יהודים. זה גם ישראלי בעיניי ^^ אני חושבת שזו זכות להיות אזרח יהודי-ישראלי במדינה הזו. ולא משנה כמה בלאגנים, זו המדינה שלנו. וזה כל מה שחשוב. ישראל אהובתי 3> ~חחחחחחחחחחח יצאה חפירה ציונית לפאניםXDD~

sweet shir

New member
וזה לא במשפטים כי לא היו לי משפטים וחשתי צורך

לכתוב בכל זאת ^^

למעלה