מה? אתן כזה מפסידות
M may90 New member 16/5/05 #31 אני הארצתי אותה עד ו'... עכשיו היא פשוט דוחה אותי עם הגועל הזה שניה ממנה! זה פשוט מחריד! אלאניס מוריסט-זו זמרת! גם כריסטינה טובה-כשכולן היו ילדות טובות היא הייתה גם, אח"כ נהייתה הבלונדיני המלוכלך הזונה-כולן אחריה, אח"כ צבעה לשחור-כולן אחריה חזרה לבלונד-נחכה ונראה קיצר-היא לא הולכת אחורי כולן
אני הארצתי אותה עד ו'... עכשיו היא פשוט דוחה אותי עם הגועל הזה שניה ממנה! זה פשוט מחריד! אלאניס מוריסט-זו זמרת! גם כריסטינה טובה-כשכולן היו ילדות טובות היא הייתה גם, אח"כ נהייתה הבלונדיני המלוכלך הזונה-כולן אחריה, אח"כ צבעה לשחור-כולן אחריה חזרה לבלונד-נחכה ונראה קיצר-היא לא הולכת אחורי כולן
M mayoosh4 New member 14/5/05 #16 יאמייייייי ../images/Emo99.gif גרררררררר פייייייר. תעשה לי קרפ קנדי! נמממממ.
ש שירנוווווווווווש New member 15/5/05 #30 זה אוהד אלישע../images/Emo99.gif הוא מתמודד עכשיו בכוכב נולד שלוש...תראי, כדאי! ונכון, הוא דומה לו...אבל יותר שווה מהראל סקעת.
זה אוהד אלישע../images/Emo99.gif הוא מתמודד עכשיו בכוכב נולד שלוש...תראי, כדאי! ונכון, הוא דומה לו...אבל יותר שווה מהראל סקעת.
P PunK RocK 1o1 New member 17/5/05 #33 חברה שלי אוהבת אותו ואת הראל סקעת.. בעעע אני עוד אשתגע ממנה.. בלי להעליב אבל שניהם ממש מכוערים..
ש שירנוווווווווווש New member 17/5/05 #34 לא העלבת... לפי דעתי, חוץ מזה שהוא חתיך, אני מתה על הקול שלו...הוא שר כזה יפה! את סקעת אני לא אוהבת.