משחק!

אלרוס

New member
../images/Emo128.gifטרולים

אין להם תפקיד משמעותי, וזה שילוב ולא שיבה

Eowyn of Rohan

New member
כל הרעים ממש אחלה

מי שיש לי בעיה איתם אלה הטובים
.. אבל אם צריך לבחור אחד אז
טרולים
כי דבר היחיד שהם עשו בסרט זה להזיז שער ולזרוק אבנים.

aniviel

New member
מה יש לכולם מגרימא המסכן?...

חח אני אוהבת אותו. השחקן מעולה והדמות שלו ממש ביצ'ית, כמו שאני אוהבת חח

aniviel

New member
NAH...

ניסיתי לראות 24 כמה פעמים, כולל פרקים של תחילת העונה (כך שאי אפשר לתרץ את זה ב'לא הבנת את הפואנטה'), וממש לא נהניתי
ההורים שלי ואח שלי רואים את זה קבוע...

Nimst

New member
תוכנית חביבה (../images/Emo58.gif)

ואיירה - אם דיברת על נינה, אז יש גבול אפילו לביצ'יות.. טוב שסופסוף נפטרו ממנה.

Y. Welis

New member
העונה השלישית בקושה זזה. הכל מאולץ

ומתחלף מהר מדי. הראשונה היתה מעולה לעומתה, ואפילו השניה החזיקה יותר והיתה מרתקת לכל אורכה, שלא לומר רגשית יותר (עם זאנדר ברקלי הנפלא). באשר לנינה, קים היתה צריכה להיות זו שירתה, ולא האבא. צדק פיוטי יותר. נקוה שישתפר.

Nimst

New member
מסכימה

גם בקשר לעונה השלישית וגם בקשר לנינה.

LeAnNe

New member
נינה זה איכויות!../images/Emo62.gif

היא פשוט גאונה וחבר שהרגו אותה..(אבל העונה השלישית באמת לא משו..)

העונה השלישית...

די טובה ומהנה. העונה הראשונה הכי טובה והעונה השנייה לא ממש טובה. העונה השלישית הרבה יותר טובה מהשנייה והדברים שם (בעונה 3) בכלל לא מתחלפים מהר מדי! וחוץ מזה העונה השלישית טבה עכשיו כמו שהיא. שום דבר לא צריך להשתפר אלא להיות יותר טוב. ואם אם מתכוונים לחלוק עלי עדיף שנעביר את הדיון הזה לפורום 24 (יש שם עוד כמה שיסכימו איתי).

Nimst

New member
אין ויכוח.. זה עניין של טעם

"שום דבר לא צריך להשתפר אלא להיות יותר טוב"? אתה מתכוון "ולא להיות יותר טוב"?

אני מזהההההה

שמחה שניפטרו סוף סוף מנינה ד"א... כי פשוט כבר נמאס שכל עונה היא חוזרת שוב ושוב
ככה שאם תהיה עונה רביעית.. אני חושבת שאין סיכוי שהיא תחזור... (אלא אם כן הם ימצאו *עוד* דרך להחזיר אותה
) ואני אוהבת את העונה השלישית
למרות שחסר בה איזה משהו שהיה בשנייה והראשונה..

לא נראה לי שזה עניין של טעם...

כי י הוכחות שמראות למה היא ככה ולמה היא ככה אז זה לא ממש עניין של טעם

Nimst

New member
זה עניין של טעם.

אם אתה טוען שהסדרה "די טובה ומהנה", ומביע את דעתך איזו עונה הכי טובה - זה עניין של טעם. אם יובל מרגיש שבעונה השלישית הכל "מתחלף מהר מדי", ו"הראשונה היתה מעולה לעומתה" - זה עניין של טעם. איך אתה מתכוון לתת נימוקים לכאן או לכאן? בעונה הראשונה היו ככה וככה סצינות אקשן, בעונה השלישית קרו איקס דברים בויי זמן ולכן הדברים לא התחלפו מהר מדי. נו, באמת.. זה עניין של טעם. אפילו אם תביא את הנימוקים המגוכחים הללו, זה לא ישכנע אף אחד מהצדדים. כל אחד נהנה ממשהו אחר, למה בוער לך להוכיח שדווקא העונה שאתה הכי אוהב היא אכן הכי טובה?

Y. Welis

New member
דוגמא ליתרון העונה השניה: למי נקשרת

רגשית עד עכשיו בעונה הזו? אלמידה כבר לא בבית החולים; צ'ייס כבר לא מעונה (כמו ישו אגב, עם מסמר בכף היד..), שני המקסיקנים שנלקחו מסרט טורקי כבר חוסלו, כמו גם אשתו של הראשון. הבחור הצעיר שבתחילת העונה חשב שהוא נגוע התגלה כבריא. אין אף אחד. בעונה השניה לעומת זאת היה משהו המשכי מרתק: ברקלי (לא זכור לי שם הדמות שלו) היה נגד ג'ק בראשונה, והפך סימפטי בשניה, אבל הזדהם באבק הרדיואקטיבי והלך וגסס דרך הפרקים. הוא המשיך לנהל את העניינים בהירואיות (כולל פרידה מרגשת מבנו), והדבר האחרון שרצית היה שהוא יסתלק. עד עכשיו לא היה איכפת לי במיוחד מי יסולק מהעונה הזו (חוץ מאלמידה החביב, או אשתו היפה). אין אלמנטים סוחפים מהסוג הזה, או סצינות שמשאירות אותך על קצה הכיסא. אפילו קים כבר לא מבקרת בחדרי אמבטיה...

למעלה