אז עוד מוקדם לחגוג...

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifהייתי ברוק"צ [פעם ראשונה]

ואחרונה
הייתי בשוק מממוצע הגילאים שם. היו שם זאטוטים בני 13!
בכל אופן, פתחו את הערב יוני בלוך [הופיע 20 דקות] ואינפקציה [הופיעו חצי שעה]- שבתור מוזיקת רקע היו יותר נחמדים ממה שחשבנו אחרי זה היו מוניקה סקס ששרו במשך חצי שעה את כל הלהיטים הגדולים שלהם- שנים חסומות, מכה אפורה, על הרצפה, איש קש, גשם חזק, פרח.. אחריהם עלה מי שאני חיכיתי בשבילו כל הערב- עברי לידר.
ת'אמת ההופעה הייתה רק 45 דקות- מה שהיה מאכזב, כי בפורום שלו כל הזמן אמרו שזו תהיה הופעה מלאה, משמע שעה-שעה וחצי... בכל אופן הוא שר: ניסים, זה לא אותו דבר, על קו המים, הכוס הכחולה, בחולצת פסים, מרי לנצח ובוא. בהדרן הוא שר את "אדוני" ואת "יותר טוב כלום מכמעט". ציפיתי שאחרי זה הוא ישיר את "זכיתי לאהוב", מה שלא היה. אחריו היו אמורים לעלות שייגעצ אבל במפתיע עלו מטרופולין
אני חייבת לציין שממממש התאכזבתי מההופעה.. הזמרות היו נטולות כל אנרגיה וכאילו עשו טובה ששרו [כנראה שהשעה המאוחרת הראתה את אותותיה...] הם שרו את: חזירים, היא לא אומרת כלום, לישון בלי לחלום, בלי לומר מילה, ודנה ברגר שרה באמצע גם את "חמימות חולפת". סה"כ הם שרו בדיוק את כל הסינגלים שיצאו [ועוד לפי הסדר
]. אחרי זה עלו משינה. גם הופעה קצרה מדי של 45 דקות בערך: משהו קטן וטוב, את לא כמו כולם, אחכה לך בשדות, רכבת לילה, תחזור תחזור, אהובתי, אז למה לי פוליטיקה עכשיו, להתראות נעורים שלום אהבה.. ואולי שכחתי משהו. התאכזבתי שלא שרו את "היא התווכחה איתו שעות", "ריקוד המכונה" ו"הכוכבים דולקים על אש קטנה". בשלב הזה הלכתי לצערי בגלל חברה שלי, אבל אחרי זה הופיעו שייגעצ, אביב גפן ובית הבובות. ת'אמת בהתחלה לא כ"כ התבאסתי כי אני לא מתה על שלושתם, אבל אחרי שקראתי שאביב שר בדיוק את כל השירים שלו שאני אוהבת [הסינגלים הישנים והטובים] ולא את השירים הטחונים מהאלבום החדש- אני קצת מצטערת שלא נשארתי עד הסוף... קיצר הגעתי הבייתה ברבע לשש
וסחטיין למי שהגיע עד לפה
אה וגם מה שהיה טוב זה שבכל הפסקה [15 דק' בערך] בין הופעה להופעה [עד שמפרקים ומרכיבים את הציוד...]- שמו שירים ממש טובים וכיפיים!!

IkMfNiY

New member
אמממ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שייגעצ איחרו כי הם התעכבו בחיפה, בגלל שהדג נחש איחרו [לא שאני מבינה למה, הם הופיעו באותו יום גם ברוק"צ בחיפה וגם באיזו מסיבה של הסטודנטים ממש ליד]. בגלל שהדג נחש איחרו, שייגעצ נתנו הופעה כמעט מלאה, היה ארוך מדי :///// פרח של מוניקה סקס זה בטח מספיק בנאדם... בא לי פעם לראות את עברי לידר בהופעה, כי אומרים שההופעות שלו ממש טובות. הוא עשה הדרן?
אצלנו היו הפסקות יותר ארוכות בין אמן לאמן [כי היו לנו פחות אמנים, אז הם היו צריכים למשוך את הזמן :/] וזה היה קצת מעצבן כי נגיד, אחרי איזוהשהיא הופעה, המנחים אמרו שעוד 10 דקות יעלה האמן הבא ובתכל'ס זה היה לפחות חצי שעה :/ יעל

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifהנה, נגיד הדג נחש

זה לא הרכב שאני אוהבת- אני לא אקנה דיסקים שלהם ואלך להופעות שלהם בתשלום, אבל בגלל שאני מכירה את השירים שלהם [לפחות את הסינגלים, שאני מניחה שזה מה שהם שרו...] אז זה כיף לראות הופעה שלהם בכזו מתכונת, כי אפשר לשיר עם כולם..
אה, ומוניקה סקס שרו גם את "מאה שמונים"...
וההופעות של עברי זה באמת תמיד בין הטובות... גם גירסאות קצת שונות של השירים [לא כמו מוניקה סקס שכל שיר הופעה שלהם נשמע בדיוק כמו בדיסק], במיוחד בקטע של המנגינה... זה פשוט אדיר איך שכל הכלים משתלבים יחד, אני לא יכולה בכלל לתאר את זה... וגם כל הקהל קופץ ושר ביחד.. זה פשוט מחשמל...
וכן, הוא היחיד שעשה הדרן... עכשיו כשאני חושבת על זה, יכול להיות שזה בגלל שחשבו שאולי שייגעצ בכל זאת יגיעו אז ניסו למשוך כמה שיותר זמן...

MeetLofe

New member
אני לא הייתי עד כדי כך מסטול...

מוניקה סקס לא שרו את "על הרצפה" o_O ההופעה של אביב הייתה אחת הטובות!!!!! עברי היה מדהים כרגיל וכל ההופעה צעקנו "אוחצ'ות תרימו"
יוני בלוך היה מה שהוא..חביב ולא יותר מזה את שייגעצ ואינפקציה אני בכלל לא אוהב/: בבית הבובות רק רציתי לישון חחחח למשינה לא היה מספיק אנרגיה על הבמה לא יודע מטרופולין הם מטרופולין הם טובים ולמה דנה שרה רק שיר אחד כפרעליה?/: בקיצור היה ממש טוב ואני נהניתי מאוד ולאו דווקא בגלל ההופעות

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifהם שרו ועוד איך.

נראה לך שהם באמת לא ישירו אותו?? זה כמו שהם לא ישירו "מכה אפורה"... ומשינה באמת היו כאלה חסרי אנרגיות!! טוב, עכשיו שעושים את אותם שירים בפעם השלישית...

MeetLofe

New member
אוי נכון

ואמרתי "כמו ציפור של דגה" LOL עכשיו אני זוכר

למעלה