השאלון השבועי

../images/Emo166.gif השאלון השבועי ../images/Emo166.gif

זה יהיה נחמד אם מישו ימצא שם נורמלי לפינה. XD אני קצת באיחור... תסלחו לי.
תענו!
= קצת בכללי = שם : פירסינג : קעקועים : גובה : מידת נעליים : צבע שיער : אחים/אחיות : בת כמה את נראית : משקפיים ? גשר ? עבר פלילי : שפות : הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : את/ה רוצה לגור במקום אחר : את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : את/ה רוצה עוד פירסינג : את/ה אוהבת רכבות הרים : את/ה הייתם בחו"ל : = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : להרוג אנשים : עישון אצל בני עשרה : נסיעה במכונית אחרי ששתית : מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אי פעם בכית על בן : אי פעם שיקרת : אי פעם נעצרת : = כמה פעמים... = היית מאוהבת : נשבר לך הלב : שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית : = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממתק : סרט מצויר : קורנפלקס : מסטיק : צבע : יום בשבוע : היום הכי לא מועדף : תכשיט : חורף\קיץ : בחדר : = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : ראה אותך בוכה : הלכת איתו לסרט : צעק עליך : שלח לך מכתב : = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אהבה ממבט ראשון ? חיים שאחרי המוות ? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? הופעת בציבור בפיג'מה ? בכית בסרט ? היית על במה ? חשבת שאת\ה הולך למות ? נכשלת במקצוע ? הורידו אותך כיתה ? הקפיצו אותך כיתה ? רצית להיות המין השני ? דברים אהובים שיר אהוב : אוכל אהוב : תוכנית אהובה : ספורט אהוב : תחביב : זמר / זמרת / להקה אהובים : עיתון אהוב : = וסתם = מה השעה עכשיו ? תפוח או בננה ? כחול או אדום ? סתיו או אביב ? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? איזה ארוחה אחרונה אכלת ? תיכון או אוניברסיטה ? אתה משועמם/ת ? רעש אחרון ששמעת ? ריח האחרון שהרחת ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? נהנתם?!

אוה,שכחתי... ../images/Emo141.gif

קרדיט לפורום סקו"ש.
[לא חשבתם שכתבתי אותו בעצמי,נכון?
]

xXx Lilo xXx

New member
אני ~רק כדי לא לחזור ללמוד תנ"ך~../images/Emo29.gif

= קצת בכללי = שם : ליאת
היי. פירסינג : לובים נחשב? קעקועים :
גובה : אני סתם גמדה מה אכפת לכם ><" מידת נעליים : 39 .... צבע שיער : חום כהה נוטה להיות שחור XD אחים/אחיות : אחות גדולה
בת כמה את נראית : כשהייתי בכיתה ז' מישהו שאל אותי אם אני יכולה לקנות לו בירה. תחשבו לבד. משקפיים ? אהא
גשר ? נופ עבר פלילי : אם לא חושבת
שפות : אנגלית, עברית, ספרדית וקצת איטלקית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? עיניים ושיער. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? כל השאר XD = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : אם לעקוב אחרי מישהו רוב הזמן בבצפר נחשב אז כן XD את/ה רוצה לגור במקום אחר : אהא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : נופ את/ה רוצה עוד פירסינג : אהא את/ה אוהבת רכבות הרים : נופ = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : תלוי מה המרחק. אם המרחק הוא שעה נסעה אז לא. אבל המרחק הוא ארץ אז כן >< להרוג אנשים : תלוי את מי. עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד (לא שיהיה לי מתישהו רישיון
) מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : על חברה קרובה. כן. אי פעם בכית על בן : הרבה :\ אי פעם שיקרת : אהא אי פעם נעצרת : לא
= כמה פעמים... = היית מאוהבת : ניראה לי פעמיים אבל ממש. נשבר לך הלב : הרבה ... שברת לבבות : אני חושבת שפעם אחת
השם שלך הופיע בעיתון : הוא מופיע אבל בלי הקשר אלי XD התחרטת על דברים שעשית : הרבה. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : חופש ממתק : במבה נחשב? אם לא אז אוראו
סרט מצויר : ואוו יש מלא! קורנפלקס : כריות עם קרם נוגט מסטיק : פטל לימון צבע : שחור-אדום-ירוק. יום בשבוע : שני
היום הכי לא מועדף : כל יום אחר. תכשיט : צמידים. חורף\קיץ : קיץ בחדר : מחשב = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אמא XD ראה אותך בוכה : הכיתה שלי. הלכת איתו לסרט : ידיד שלי
צעק עליך : אמא? שלח לך מכתב : סטיצ'י
= האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא. אהבה ממבט ראשון ? יאפ XD חיים שאחרי המוות ? אהא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא... סתם מגניב לראות סרטים = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? הרבה
הופעת בציבור בפיג'מה ? NEVER בכית בסרט ? הרבה. היית על במה ? פעמיים לא כולל סופשנה חשבת שאת\ה הולך למות ? הרבה נכשלת במקצוע ? והוו. תסתכלו על התעודה שלי XD רצית להיות המין השני ? כשאני במחזור ניראה לי. דברים אהובים שיר אהוב : יש הרבה. אבל עכשיו התאהבתי בשיר אוכל אהוב : צ'יפס ושניצל תוכנית אהובה : אי-שרדות // על טיבעייייי
ספורט אהוב : כדור נוצה! תחביב : מחשב/ריקוד זמר / זמרת / להקה אהובים : יש מלא. די עם שאלות כאלו XD עיתון אהוב : ראש 1 = וסתם = מה השעה עכשיו ? 17:30 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? ניראה לי אחזור ללמוד תנ"ך איזה ארוחה אחרונה אכלת ? אכלתי מלון. וזה היה ב-4 XD תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? כן. מאוד. רעש אחרון ששמעת ? מוזיקה ריח האחרון שהרחת ? מלון איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? no promises של לא זוכרת את שמו. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? סטיצ'י נהנתם?! מ-א-ו-ד

xXx Lilo xXx

New member
שמתי לב שנמחקו לי שאלות ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

אני אענה אח"כ...

נסטי XD

New member
עונה בזכות ליאתוש..

= קצת בכללי = שם : דנה , נסטי, דיינה פירסינג : באוזן נחשב? קעקועים : מתה לעשות
גובה : מטר ודשא מידת נעליים : 38 צבע שיער : שטני אחים/אחיות : 2 , אחת טיפשה ואחת עוד יותר טיפשה בת כמה את נראית : 12 , ולא בצחוק.. משקפיים ? היו לי גשר ? יהיה לי שנה הבאה עבר פלילי : כמעט שפות : עברית, אנגלית, ערבית, קצת ספרדית, וקצת הרבה רוסית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? שאני מצחיקה את עצמי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? את הגוף שלי. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : יאפ
את/ה רוצה לגור במקום אחר כן: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : כן!!!!
את/ה אוהבת רכבות הרים : מאוד את/ה הייתם בחו"ל : אכן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : גם וגם..זה תלוי להרוג אנשים : בעד! עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד..שיהיה להם בכיף = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת: על חברה שלי ואמא שלי אי פעם בכית על בן : אבא שלי ועוד מישו
אי פעם שיקרת : תגידו לי מישו שלא.. אי פעם נעצרת : כמעט.. = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 3 פעמים נשבר לך הלב : פעם אחת שברת לבבות : פעמיים השם שלך הופיע בעיתון : 2 התחרטת על דברים שעשית : יותר מדי = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ב-נ-י-ם ממתק : "הפי היפו" = השוקולד אחד הטובים סרט מצויר : של הטווס והזאב..שהטווס עושה כזה "מיפ מיפ" ורץ מהר כזה.. גם דאפי דאק קורע.. קורנפלקס : ברנפלקס מסטיק : עלמה צבע : שחור + ורוד יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : רביעי תכשיט : צמיד חורף\קיץ : קיץ בחדר : את גיטוש [הגיטרה שלי] = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אבא שלי. עייף.. ראה אותך בוכה : המורה ה**&^$^% הזאת..צריך להרוג אותה הלכת איתו לסרט : בת דודה שלי צעק עליך : אמא שלי [שברתי לה 4 כוסות בבת-אחת] שלח לך מכתב : חברה שלי [לפני שנתיים..XD] = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? כמעט כולן, עד היום כשאני מפילה מלח אני מעיפה את זה בלחץ מטורף לצד שמאל.. אהבה ממבט ראשון ? קרה לי
חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? נופ = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן, בפורים בכית בסרט ? אתמול היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? מי לא? הורידו אותך כיתה ? עוד לא..XD הקפיצו אותך כיתה ? אני מפגרת..אין סיכוי..XD רצית להיות המין השני ? כל הזמן.. דברים אהובים שיר אהוב : כרגע זה go audio - made up stories אוכל אהוב : גלידה ושוקולד - אני בדיכי תוכנית אהובה : "השרדות, עקרות בית נואשות, האנטומיה של גריי, מרפאה פרטית...." ספורט אהוב : להסתכל על אחרים מזיעים..XD תחביב : להסתכל על אנשים יפים, לנגן בגיטרה זמר / זמרת / להקה אהובים : paramore, mcfly , go audio , MCR, 3DD , 3DG ועוד...ועוד.. עיתון אהוב : "מעריב.." = וסתם = מה השעה עכשיו ? 17:33 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? סגול! XD סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת ? צהריים , ב-3 תיכון או אוניברסיטה ? אונ' אתה משועמם/ת ? מאוד רעש אחרון ששמעת ? אחותי צועקת.. ריח האחרון שהרחת ? amor amor הבושם הטוב הזה.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? who let the dogs out.. ]who?who?who?who?[ מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? מאוד..ליאת מוקדש לך..
נהנתם?! מאוד!!!!!

A t a s h i

New member
שאלון! D:

= קצת בכללי = שם : בר. פירסינג : אין. מתכננת בגבה.
קעקועים : אין. גובה : 1.59 בערך. מידת נעליים : 38 כזה. צבע שיער : שטני. אחים/אחיות : אח ואחות.
בת כמה את נראית : קטנה. :X לא יודעת כמה. אבל יותר קטנה ממה שאני. משקפיים ? עדשות לנהיגה וזה. גשר ? היה. עבר פלילי : אין. שפות : עברית, אנגלית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? אע. :X הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? הוהו. יש המון. P: = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לפעמים. את/ה רוצה עוד פירסינג : אכן, בגבה.
את/ה אוהבת רכבות הרים : לפעמים.
את/ה הייתם בחו"ל : כן. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : יכול לעבוד לדעתי. להרוג אנשים : כמובן שנגד. XD עישון אצל בני עשרה : שכל אחד יעשה מה שבראש שלא. אני אישית לא מעשנת. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אין לי בעייה עם זה. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן. אי פעם בכית על בן : כן. אי פעם שיקרת : כן. אי פעם נעצרת : לא. = כמה פעמים... = היית מאוהבת : וול, כל פעם נראה לי כאילו שאר הפעמים היו שטויות, אבל... אני מניחה שאחת. או בכלל לא. לא יודעת. נשבר לך הלב : יותר מדי. :X אותו בנאדם יכול לשבור לי את הלב עשרות פעמים בלי לעשות כלום, אז לפי כמה אנשים - שלושה. שברת לבבות : תלוי את מי שואלים. אני אומרת שלא.
השם שלך הופיע בעיתון : כן. התחרטת על דברים שעשית : כל הזמן. :X = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : פוצי, קוקי. 3> ממתק : לא יודעת. סרט מצויר : לא יודעת. :X קורנפלקס : קורנפלקס קלוגס. מסטיק : אורביט הכחול.
צבע : שחור? :X יום בשבוע : שישי, נראלי. היום הכי לא מועדף : הממ. נגיד שראשון. תכשיט : שרשרת, פירסינג. חורף\קיץ : חורף. בחדר : הגיטרות, המחשב. :] = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני. XD ראה אותך בוכה : אין לי מושג. אני משתדלת לא לבכות ליד אנשים. :X הלכת איתו לסרט : אעא. זה היה... מזמן. :X אולי הדר? ממש לא זוכרת. צעק עליך : המורה לנהיגה. XD שלח לך מכתב : נופר, חברת ילדות שלא ראיתי כבר בערך 5 שנים. XD = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא. אהבה ממבט ראשון ? לפעמים. חיים שאחרי המוות ? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן. הופעת בציבור בפיג'מה ? בטיולים שנתיים וזה, חח. XD בכית בסרט ? כן. היית על במה ? כן. חשבת שאת\ה הולך למות ? לא. נכשלת במקצוע ? במבחנים, הסופיים והבגרויות שלי תמיד עוברים בסוף. הורידו אותך כיתה ? לא. הקפיצו אותך כיתה ? לא בדיוק. סוג של, בגלל שאני ילידת נובמבר, היה צריך אם להשאיר אותי או להעלות אותי, והעלו אותי. רצית להיות המין השני ? כן. דברים אהובים שיר אהוב : יש יותר מדי. :X אוכל אהוב : סלט.
תוכנית אהובה : יש המון. :X 'האוס', '24', 'CSI: NY', 'חברים'... ספורט אהוב : אין. XD תחביב : מוזיקה. זמר / זמרת / להקה אהובים : Evanescence. עיתון אהוב : אין. :X = וסתם = מה השעה עכשיו ? 18:05. תפוח או בננה ? גם וגם.
כחול או אדום ? גם וגם.
סתיו או אביב ? סתיו. ואביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לנגן בגח"ש. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? אע. צהריים? XD תיכון או אוניברסיטה ? תיכון. אתה משועמם/ת ? כן. רעש אחרון ששמעת ? הממ. :X ריח האחרון שהרחת ? סבון. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? Flyleaf - All Around Me, הפיזמון. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? וול. כן. מישהו.

HagarStar

New member
אמ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

= קצת בכללי = שם : הגרסטאר פירסינג : הליקס ו5 לובים קעקועים : עוד כמה חודשים גובה : 1.63 וחצי! מידת נעליים : 39 צבע שיער : חוםכהה ועוד מעט חצי בלונד אחים/אחיות : 2 בת כמה את נראית : יותר ממה שאני באמת משקפיים ? כע גשר ? לא :) עבר פלילי : חח ממ.. שפות : עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? מה לא? XD הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? אהה כפות רגליים? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : אני דלוקה על כולם! את/ה רוצה לגור במקום אחר : בערך את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא >< את/ה רוצה עוד פירסינג : כןכן את/ה אוהבת רכבות הרים : כןןןןןןןןןן את/ה הייתם בחו"ל : דה = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : לא, סתם כואב להרוג אנשים : תלוי מי עישון אצל בני עשרה : אירוני אבל נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : ברור = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כע אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : בערך? >< = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 0 נשבר לך הלב : 0 שברת לבבות : לאדעת השם שלך הופיע בעיתון : לאדעת התחרטת על דברים שעשית : כ"כ הרבה = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : סושיייייייי ממתק : טובלרון/נחשי גומי סרט מצויר : לא רואה סרטים מצוירים חח קורנפלקס : כזה של פלינסטונססס מסטיק : מנטה? צבע : ורוד וירוק יום בשבוע : אנערף היום הכי לא מועדף : שבת ושני ורביעי וראשון! תכשיט : שרשרת ועגילים חורף\קיץ : אביב וסתיו בחדר : מיטה ומחשב? = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : אף אחד הלכת איתו לסרט : אהה אבא נראהלי? לאדעת חח צעק עליך : אמא בטח שלח לך מכתב : חחחחחח = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אסור להעביר סכין/מספריים מיד ליד, שיש נגיד 11:11 ומישהו חושב עליי, שהסוגר של השרשרת בא מקדימה מישהו חושב עליי חחח ושלחלומות תמיד יש קשר למציאות אהבה ממבט ראשון ? אולי חיים שאחרי המוות ? יש מצב יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? ממ לא, זה סתם כיף לראות סרטי אימה = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן O_O בכית בסרט ? כןןן פרל הארבור היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? אולי חח נכשלת במקצוע ? חחחחח כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? כע רק אותי רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : מתחלף כל הזמן אוכל אהוב : סושיייייייייי תוכנית אהובה : הירוז ועלטבעי? ספורט אהוב : קיקבוקסינג! תחביב : לישון? זמר / זמרת / להקה אהובים : פראמור, פאניק, קיוט, קוברה, דה מדיק דרויד עיתון אהוב : = וסתם = מה השעה עכשיו ? 20:15 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לאכול את הטוסט שלי איזה ארוחה אחרונה אכלת ? למעלה תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? בקטנה רעש אחרון ששמעת ? אחשלי מתקלח ריח האחרון שהרחת ? של הטוסט איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? השיר פתיחה של סקינס מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? לאדעת? מישהו חביק.. שאקינטו!

oo ELLA oo

New member
עונה :)

= קצת בכללי = שם : אלה פירסינג : רק באוזניים
קעקועים : אין ><' גובה : 1.65
מידת נעליים : בכל חברה זה מידה אחרת
בערך -38-39 צבע שיער : חום אחים/אחיות : בת כמה את נראית:כמו שאני -13
משקפיים ? אין גשר ? אין עבר פלילי : אין
שפות :עברית,רוסית(
),אנגלית וערבית אני לומדת,וספרדית אני ידועת מכל הטלנובלות שראיתי
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?אין משהו מיוחד הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?האף
= האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : אמ...תלוי
את/ה רוצה עוד פירסינג : כן! את/ה אוהבת רכבות הרים :כן!! את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : נגד ><' עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :בעג. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : על חברות... אי פעם בכית על בן : אממ...על קורבי משפחה
אי פעם שיקרת : כן...אבל שקרים לבנים,לא משהו גדול...
אי פעם נעצרת : לא ><' = כמה פעמים... = היית מאוהבת : לא הייתי
נשבר לך הלב : הרבה
שברת לבבות : אממ...לא הרבה
השם שלך הופיע בעיתון : רק בעיתון בצפר
התחרטת על דברים שעשית :כן ! = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אין ><' ממתק : שוקולד
סרט מצויר : את כל הסרטים המצוירים שראיתי כשהייתי קטנה
קורנפלקס : הרבה...אבל במיוחד צ'ריאוס
מסטיק : כלום
צבע : שחור,כחול ותכלת
יום בשבוע : שישי שבת
היום הכי לא מועדף : אין ><' תכשיט : הכל
חורף\קיץ : קיץ בחדר : את המחשב XD = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני XD ראה אותך בוכה : אממ...אחותי :) הלכת איתו לסרט : אחותי
צעק עליך : אממ..המורה היום בבצפר
שלח לך מכתב :כמה זמן עבר!לא זוכרת><" = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?מאמינה ,אבל לא עד כדי כך. אהבה ממבט ראשון ?כן
חיים שאחרי המוות ?כן... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?כן
= האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן
הופעת בציבור בפיג'מה ?לא><" בכית בסרט ? כן
היית על במה ? כן ^^ חשבת שאת\ה הולך למות ?לא..! נכשלת במקצוע ?כן XD הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ? לא! דברים אהובים שיר אהוב :כל השירים של אבריל ופראמור
אוכל אהוב :יש מלא
תוכנית אהובה :ההשרדות,כמעט מלאכים,פטיטו ועוד מלא... ספורט אהוב :טניס
תחביב :לראות טלויזיה,מחשב,ולצאת עם חברות
זמר / זמרת / להקה אהובים :אבריל!
פראמור ואוונסנס
עיתון אהוב :אין ><' = וסתם = מה השעה עכשיו ? 20:42 תפוח או בננה ?תפוח :) כחול או אדום ?כחול :) סתיו או אביב ?סתיו =] מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? אממ..סתם להיות באינטרנט
איזה ארוחה אחרונה אכלת ?כריך
תיכון או אוניברסיטה ? אין לי מושג
אתה משועמם/ת ?כן! רעש אחרון ששמעת ? כשיצאתי עם חברה שלי ><' שמענו צעקות ><' ריח האחרון שהרחת ?הריח של המיץ תפוזים
איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?סתם דבילי XD מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?אבריל
נהנתם?! כן

נסטי XD

New member
את מטר שישים וחמש ואת בת 13?!?!?!?!

דאמט, למה נולדתי הפוך? אני בת 15 [כמעט] ואני מטר וקרמבו..XD

xXx Lilo xXx

New member
זה כבר עצוב.../images/Emo29.gif

מסכנה. בכיתה של בנדוד שלי יש איזו אחת שמזה לא ניראת כיתה ג', בחיי! הגובה שלו ניראה לי מטר וקצת והיא עוד מעט בגובה שלי :S איזה ביעוס. (היא גם גבוהה וגם גבוהה לרוחב XD)(סתם לא יפה
)

oo ELLA oo

New member
חח ../images/Emo6.gif

לא מבינה למה כולם מתלהבים מזה ><' זה לא שאני גבוהה, זה אתם גמדים

Emergency Exit

New member
פוםפוםפוםםםם.../images/Emo166.gif../images/Emo41.gif

= קצת בכללי = שם : ליאור פירסינג : 3 לובים ואנירוצהבאף
קעקועים : נא. גובה : 1.60 בערך.. מידת נעליים : 40 צבע שיער : ג'ינג'י\בלונד\חום אחים/אחיות : אח אחד בת כמה את נראית : 16?. משקפיים ? לא גשר ? היה. עבר פלילי : וואה וואהXD שפות : עברית\אנגלית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? צבע שיער. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? אף\פחדנות = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : אולי
את/ה רוצה לגור במקום אחר : אולי בת''א את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : כן את/ה אוהבת רכבות הרים : לא את/ה הייתם בחו"ל : כן
פעםאחת = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : לא נעים להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : שיעשו מה באלהם נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בכיף = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כןןן אי פעם שיקרת : ברור אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : פעם אחת\שתיים. נשבר לך הלב : אחת שברת לבבות : לא יודעת
השם שלך הופיע בעיתון : מלא שם פופולארי התחרטת על דברים שעשית : מלאא = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : מיאו
ממתק : סוכריה על מקל סרט מצויר : יש הרבה.. קיטי, פליקס החתול, מלך האריות.. קורנפלקס : קוקמן אקסטרה שוקולד מסטיק : Must צבע : אדום\שחור\ורוד\טורכיז יום בשבוע : שבת דהה היום הכי לא מועדף : רביעי
תכשיט : עגילים חורף\קיץ : קיץ בחדר : מחשב\מערכת = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : אמא הלכת איתו לסרט : ענבר (פייי כמהזמן עבר מאז שראיתי סרט) צעק עליך : אמא שלח לך מכתב : איזהשהוא משרד = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? כלמניי. אהבה ממבט ראשון ? לפעמים חיים שאחרי המוות ? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? בערך
= האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כןןןן חשבת שאת\ה הולך למות? אולי נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא אבל השאירו אותי שנה בגןXD רצית להיות המין השני? לפעמים דברים אהובים שיר אהוב : יש כ'כ הרבההה דאמ. אוכל אהוב : סיני\שניצל\טבעול\קורנפלקס תוכנית אהובה: וויל וגרייס\נמלטים.. ספורט אהוב: טניס תחביב: לצייר זמר / זמרת / להקה אהובים : פראמור
(הגעתילמסקנה שגוון סטאפני ממש חמודהXD עיתון אהוב : מעריב לנוער (אני וחברה הגענו למסקנה שראש1 התחיל לשעמם) = וסתם = מה השעה עכשיו ? 20:58 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדוםםם סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? קצת. רעש אחרון ששמעת ? סיסטם - BYOB ריח האחרון שהרחת ? פיצה איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? Situations - escape the fate מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הרבההה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמאאגניב! אף אחד לא יקרא את שלי......

= קצת בכללי = שם : שחר. פירסינג : נזם. קעקועים : בכתף. גובה : 1.73 מידת נעליים : 39-40 צבע שיער : חום-אדום-מוזר. אחים/אחיות : 2 אחים ואחות. בת כמה את נראית : 17? משקפיים ? יש. גשר ? אין ולא היה. עבר פלילי : לא חושבת.. שפות : עברית ואנגלית D: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? ידיים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? ציצי עעעעעענק. רגליים עקומות. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : דה! את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כבר לא. את/ה רוצה עוד פירסינג : כן. את/ה אוהבת רכבות הרים : אמאל'ה!# את/ה הייתם בחו"ל : ברור. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד. להרוג אנשים : נגד. עישון אצל בני עשרה : נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן. אי פעם בכית על בן : כן. אי פעם שיקרת : כן. אי פעם נעצרת : לא. = כמה פעמים... = היית מאוהבת : באמתבאמת? פעמיים. נשבר לך הלב : כן. שברת לבבות : לאיודעת. השם שלך הופיע בעיתון : כן D: התחרטת על דברים שעשית : כלכךךךךךךך. טעות של החיים. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ג'ונה XDDDDDDD ממתק : דוריטוסססס! סרט מצויר : לאדעת. קורנפלקס : לאדעת. מסטיק : מנטה אפרסק. צבע : ורוד, סגול. יום בשבוע : שבת. היום הכי לא מועדף : שלישי. תכשיט : שרשרת. חורף\קיץ : חורף!$# בחדר : מחשב.... = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : חוץ ממני? אני חושבת שיונתן. ראה אותך בוכה : אולי אבא.. הלכת איתו לסרט : יונתן. צעק עליך : אבא? שלח לך מכתב : כבר לא שולחים מכתבים.. חח = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? כן.. בערך. לא יודעת. בזה עם השעות בשעון חח אהבה ממבט ראשון ? כן. חיים שאחרי המוות ? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן. הופעת בציבור בפיג'מה ? כן. בכית בסרט ? כן. היית על במה ? כן. חשבת שאת\ה הולך למות ? כן. נכשלת במקצוע ? כן. הורידו אותך כיתה ? לא. הקפיצו אותך כיתה ? לא. רצית להיות המין השני ? לא. = דברים אהובים = שיר אהוב : לאדעת אוכל אהוב : פיצה וצ'יפס ^^ תוכנית אהובה : גוסיפ גירל (האאאאאאאאאאאאאאא בדיוק נזכרתי שיש היום!#!@!!), פאלם ספרינג, מלון בבילון, יריחו, ורוניקה מארס, קליפורניקיישן (למרות שראיתי רק פרק 1). ספורט אהוב : לא קיים. תחביב : לשמוע מוזיקה. זמר / זמרת / להקה אהובים : לוסטפרופטס ופיונרל פור אה פרינד לנצח! עיתון אהוב : קראנג
. = וסתם = מה השעה עכשיו ? 21:06 תפוח או בננה ? תפוח. כחול או אדום ? אדום. סתיו או אביב ? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? מקלחת ואז לראות גוסיפ גירל. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? פיצהההההההה! תיכון או אוניברסיטה ? תיכון.. אתה משועמם/ת ? דווקא לא
רעש אחרון ששמעת ? המקלדת.. ריח האחרון שהרחת ? יונתן.............. ז'תומרת אקס ^^ סוגשל. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? שיר של קידס אין גלאס האוסז. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? יונתן
.

Emergency Exit

New member
מעניין..

כמה פעמים כתבת פה יונתן סתם כפרעליך איזה פשושים
תעשילי ילד ם: דוריטוס זה חטיף ולא ממתק!

yarden yanay

New member
אניייי למרות שלא תקראו ../images/Emo13.gif

= קצת בכללי = שם : ירדן פירסינג : טבור , אף קעקועים : אין :S גובה : לא יודעת בדיוקD: מידת נעליים : 39 צבע שיער : חום אחים/אחיות : אח >< בת כמה את נראית : 15 ? משקפיים ? אין גשר ? יש :( עבר פלילי : חלילה וחס שפות : אנגלית עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? ממ , אני צנועה, לא אומרת . D: הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? פליטת 'סודות' באופן חריג.D: = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : Kinda את/ה רוצה לגור במקום אחר : מ לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים : מאוווד את/ה הייתם בחו"ל : לא = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : תלוי את מי עישון אצל בני עשרה : שיהיה בכיף , גם ככה לא יעזור אם אני יגיד נגד D: נסיעה במכונית אחרי ששתית : נ.ג.ד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : מגניב להם = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כןלמה לא? אי פעם בכית על בן : כמובן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : מספר פעמים .. לא משהו רציני D: נשבר לך הלב : יש מישהו שלא ? שברת לבבות : יש מצב >< השם שלך הופיע בעיתון : חח כן התחרטת על דברים שעשית : כן, לגמרי = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : י=ר=ד=ן ממתק : שוקולד סרט מצויר : מלך האריות שליטה !@ קורנפלקס : הצהוב הכי טוב מסטיק : בזוקה צבע : ירוק יום בשבוע : שלישי היום הכי לא מועדף : שני :O תכשיט : ממ שרשראות בשפע חורף\קיץ : קיץ בחדר : הא? = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : מ..................... החתולה שלי. ראה אותך בוכה : אמא הלכת איתו לסרט : חברים צעק עליך : אחי , ]= שלח לך מכתב : מה מכתב, למה יש מסנג'ר ? = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? לגמריייי חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? ברור הופעת בציבור בפיג'מה ? ככן חח בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כןןןן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא:O דברים אהובים שיר אהוב : paramore-my heart> אוכל אהוב : במבה ושוקולד תוכנית אהובה : הירואוז ספורט אהוב : שומדבר . O: תחביב : לנגן - גיטרה זמר / זמרת / להקה אהובים : PARA FUCKING MORE . עיתון אהוב : S: = וסתם = מה השעה עכשיו ? תפוח או בננה ? כחול או אדום ? סתיו או אביב ? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? איזה ארוחה אחרונה אכלת ? תיכון או אוניברסיטה ? אתה משועמם/ת ? רעש אחרון ששמעת ? ריח האחרון שהרחת ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? נהנתם?!

yarden yanay

New member
אופס פספסתי כמה D:

= וסתם = מה השעה עכשיו ? תפוח או בננה ? תפוחחחח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?לישון x.x איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ממ ארוחת ערב? תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? מאוד רעש אחרון ששמעת ? מסנג'ר D: ריח האחרון שהרחת ? אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? paramore- that's what you get מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? .. נהנתם?! לא :O

למעלה