השאלון השבועי

אני

= קצת בכללי = שם : ברושקושקוש פירסינג : שני לובים קעקועים : בגיל 18, על הגב גובה : 1.69 מידת נעליים : 38-9 צבע שיער : חום אדמדם אחים/אחיות : 2 אחים בת כמה את נראית : הרבה אומרים לי ש18 משקפיים ? כן, רוב הזמן גשר ? לא עבר פלילי : אממ.. עשיתי גרפיטי בבצפר
שפות : עברית איטלקית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? אמממ.. החזה שליXD הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? האישיות שלי = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כע את/ה רוצה לגור במקום אחר : כע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : כע את/ה אוהבת רכבות הרים : לא את/ה הייתם בחו"ל : כע = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : בעד, אנשים מסוימים ששווים את ההרג עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : סבבה לפאנים = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן, כשחברה שלי אושפזה אי פעם בכית על בן : יותר מדיי אי פעם שיקרת : מי לא? אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : פעמיים נשבר לך הלב : פעם אחת שברת לבבות : משו כמו ארבע.. או חמש, לא זוכרת השם שלך הופיע בעיתון : פעם אחת התחרטת על דברים שעשית : מלאן פעמים = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : סקס(י)?XD ממתק : ממתקי גומי למיניהםD: סרט מצויר : היפה והחיה3> קורנפלקס : טריקס מסטיק : אורביט ירוק צבע : ורוד כחול וירוק יום בשבוע : שבת היום הכי לא מועדף : רביעי תכשיט : שרשרת וצמיד לרגל חורף\קיץ : קיץ
בחדר : המחשבD: = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : ידיד שלי ראה אותך בוכה : האקס שלי הלכת איתו לסרט : כמה חברות וידידים צעק עליך : אמשלי
שלח לך מכתב : מי שולח מכתבים בימנו? = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא ממש אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא. זה יום של נוצרים ואם תשימו לב, יום שישי הוא יום הקדוש אלינו, ו13 זה גיל שקדוש אלינו(בר מצווה). אז זובי על הנוצרים. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? ציבור של חבריםXD בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : יש יותר מדיי, DUDE! אוכל אהוב : פיצה גלידה ואוכל של אמא^^ אה ומקדונלדס. תוכנית אהובה : דני הוליווד
ספורט אהוב : כדורגל. אללה ביתר"!^#&*$$^%^#*@ אפרופו מי ראה תמשחק שלשום?XD תחביב : לשיר ולצייר זמר / זמרת / להקה אהובים : אבנג'ד סבנפולד עיתון אהוב : ראש1 = וסתם = מה השעה עכשיו ? 08:43 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? ביד. סתםXD מה יש לי כבר לעשות
? איזה ארוחה אחרונה אכלת ? לא אכלתי>< תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? כרגע? כע
רעש אחרון ששמעת ? ציפורים ריח האחרון שהרחת ? לא הרחתי איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? high school never ends - bowling for soup מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אמא פשייי סיימתי

ILoveBerger

New member
../images/Emo110.gif

= קצת בכללי = שם : נוי פירסינג : שני לובים, קצת רחבים המרגיל, אבל לא הרחבות P: קעקועים : הלוואי גובה : 1.5 בטח הכי נמוכה בפורום
מידת נעליים : 36
צבע שיער : חום שנוטה להיות בהיר בקיץ אבל הוא גם ככה הפך להיות כהה בזמן האחרון... אחים/אחיות : אחות שיש לה היום יומולדת 12 בת כמה את נראית : 11 משקפיים ? לא גשר ? לא עבר פלילי : גרפיטי בשירותי הבנות בבצפר, אוה, ופעם הלכתי על גשר כזה שהיה כתוב "זהירות! אין כניסה" אבל לא מתתי
שפות : עברית, אנגלית, 2 מילים משיעורי ערבית וטיפה ספרדית וקללות ברוסית שאבא לימד, אוה ואנייודעת לספור עד 10 באיזה 8 שפות P: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הזרועות \ ידיים, והצבע עור [למרות שאני ילדה צהובה D:] הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? האוזניים, אני נראת כמו אוזניים שיש להם ילדה ;; = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : נראה לי את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא, אני בתהליכים לשכנע את ההורים לא לעבור מפה. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא. את/ה רוצה עוד פירסינג : כהה! את/ה אוהבת רכבות הרים : כהה! את/ה הייתם בחו"ל : כהה! = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : לויודעת. להרוג אנשים : תלוי מה הם עשו. עישון אצל בני עשרה : בעד! אם הם רוצים לעשן אז שיעשו את זה, זה הגוף שלהם. נסיעה במכונית אחרי ששתית : לאלאלא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בטחח! = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כה אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 0 נשבר לך הלב : 0 שברת לבבות : 0 השם שלך הופיע בעיתון : 0 התחרטת על דברים שעשית : אנלא סופרת את זה. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אאדק, מילה שהמצאתי, יותר נכון זה ר"ת, אבל למי איכפת D: ממתק : אווו הסוכריה האדומה בצורת לב, זאתי שיש במכונת ממתקים בג'ויסטיק בעזריאלי. סרט מצויר : לויודעת, מיקי מאוס והאלה ? D: קורנפלקס : כריות. מסטיק : הובה בובה? לויודעת, אני אקח כל דבר שאפשר לעשות איתו בלונים
צבע : סגול יום בשבוע : שלישי, יש א"א. היום הכי לא מועדף : רביעי, אולי. תכשיט : השרשרת שלי? חורף\קיץ : קיץ בחדר : הדיסקים שלי. = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : סבתא, היום, כשראיתי א"א וקוקי עלה לגמר. הלכת איתו לסרט : חברות שליו וכמה ידידים. צעק עליך : אבא? שלח לך מכתב :הבר אילן
= האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? כה חיים שאחרי המוות ? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? כהה!! יואו ראיתם את הסרט? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כה הופעת בציבור בפיג'מה ? כה בכית בסרט ? כה היית על במה ? כה חשבת שאת\ה הולך למות ? כה נכשלת במקצוע ? כה הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : אני באמת לא יודעת, אבל אתמול שמעתי את צ'פטר 4 של אוונג'ד, והוא פשוט יפיפה. אוכל אהוב : פסטהה תוכנית אהובה : האוס / קייל XY / אמריקן איידול / בטי המכוערת / דבר עם הסוכן שלי. ספורט אהוב : אולי ראיתי פעם אחת, אבל בייסבול הוא ספורט ממש מגניב. תחביב : לחתוך וורידים. זמר / זמרת / להקה אהובים : דיוויד קוק / A7X / TU עיתון אהוב : לא קראתי שום עיתון שאני ממש רוצה לקרוא עדיין. = וסתם = מה השעה עכשיו ? 14:41 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? אמשיך לשוטט בפורום / אלך לפתור גרידלר / אתקשר לחברה לברר מתי הולכים היום לקנות מצרכים ליום מעבר דרגה. איזה ארוחה אחרונה אכלת ?צ'יפס ונקנקיות אצל סבתא. תיכון או אוניברסיטה ? כשאני אעבור אותן אני אגיד לכם
אתה משועמם/ת ? קצת רעש אחרון ששמעת ? אמא P: ריח האחרון שהרחת ? אמא איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אוקיי, אין לי רינגטון, יש לי בובה כזאת שקניתי בשדה תעופה בגרמניה, שאני חולה עליה, והיא שרה יודליי, וככה קוראים לו [הוא זכר], יודליי, אז הקלטתי אותו והוא הצלצול שלי. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? דיוויד קוק. נהנתם?! אה X.X יואוו נכון בא לכן לאנוסס?

Johnni456

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

= קצת בכללי = שם : סתיו, אבל אני מעדיפה ג'וני P: פירסינג : לא קעקועים : לא גובה : 1.54 מידת נעליים : 36-37 צבע שיער : חום אחים/אחיות : אח בת כמה את נראית : מישהו בבצפר פעם שאל אותי אם אני ב-י'.. אבל אני בספק אם ככה אני נראית.. אולי כמו ילדה בכיתה ד'
משקפיים ? לא גשר ? לא עבר פלילי : תזהרו ממני אני מסוכנת
סתםסתם לא באמת. שפות : עברית, אנגלית וקצת ערבית >< הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? שאני כל הזמן עושה שטויות ולא שמה
בכלל
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? המראה החיצוני והכל.. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : חסוי את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : כן ~סיידליפ
~ את/ה אוהבת רכבות הרים : לא את/ה הייתם בחו"ל : יאפ = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד, נגד, מה זה משנה?
להרוג אנשים : בעד [!!!!] עישון אצל בני עשרה : נגד עישון בכללי. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד (לא שאני כזאת, אני פשוט לא חושבת שיש מה להתנגד לזה) = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : זה נחשב אם עצרו אותי? סתומרת, הייתי יום שלם על המחשב ואז אמא שלי עצרה אותי וכיבתה את המחשב
= כמה פעמים... = היית מאוהבת : לא סופרת נשבר לך הלב : כנ"ל שברת לבבות : לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון : אף פעם התחרטת על דברים שעשית : המון פעמים = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ג'וני
ממתק : צ'ופה צ'ופס.. נו, זה הסוכריות על מקל האלה. ולא, אני לא מכורה, אני יכולה להפסיק מתי שאני רוצה. אני פשוט לא רוצה
סרט מצויר : משפחת סימפסון
קורנפלקס : שוגי מסטיק : מנטה-לימון צבע : סגול וכחול יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : צמיד(ים) חורף\קיץ : חורף בחדר : מיטה. זה לא מה שאתם חושבים Oם = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : אני הלכת איתו לסרט : אורלנדו צעק עליך : המורה הטיפשה של ח'1. שלח לך מכתב :שיר = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ?כן חיים שאחרי המוות ?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן
ביום פיג'מות שהיה בבצפר בכית בסרט ? כן. בטיטאניק ובמלך האריות וגם בסוף של שודדי הקאריביים 2
זה היה כ"כ עצוב! היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? בערך.. נכשלת במקצוע ? לא הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? כן. דברים אהובים שיר אהוב : life is beautiful של sixx am אוכל אהוב : פיצה, לזניה, ספגטי, גלידה ובקיצור - אוכל איטלקי
יאמיאמיאמ תוכנית אהובה : משפחת סימפסון. ספורט אהוב : אין תגובה. תחביב : גיטרה זמר / זמרת / להקה אהובים :פארמור, סיק אייאמ, שייגעצ, מוניקה סקס, קספר, אוונסנס, ניקלבק ועוד כמה.. עיתון אהוב : גלובס! סתם. מעריב לנוער = וסתם = מה השעה עכשיו ? 15:10 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ?סתיו ^^ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת ? פיתה עם חביתה תיכון או אוניברסיטה ? לא יודעת, לא הייתי באף אחד מהם אתה משועמם/ת ?מאוד רעש אחרון ששמעת ? אוטובוס ריח האחרון שהרחת ?פתיתים איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אינטרקום של שייגעצ מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אורלנדו נהנתם?! זה היה הדבר הכי כיפי שעשיתי בחיים שלי!

MaorIsDrumz

New member
../images/Emo3.gifטוב זה עדיף מללמוד לבגרות..

= קצת בכללי = שם : מאור פירסינג : לא קעקועים : לא גובה :מטר 79 מידת נעליים :44 צבע שיער :חום? אוו שטני מה שזה לא יהיה אחים/אחיות :2 קטנים בן כמה אתה נראה : 19? משקפיים ? לא גשר ? לא עבר פלילי : יש.. שפות : עברית.ערבית.אנגלית.צרפיתית.יפנית.ספרדית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? שאני מנגן? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? ואיי יש מלא = האם... = אתה דלוקה על מישהו : מאוד(סף אהבה) אתה רוצה לגור במקום אחר :ארה"ב שליטה! אתה מאמין באהבה ווירטואלית : יאפ אפילו היה לי כזאת פעם O.0 אתה רוצה עוד פירסינג : כרגע לא את/ה אוהבת רכבות הרים :sure את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : תלוי ביחס בניהם לי זה לא כל כך עובד להרוג אנשים :אמממ תלוי את מי עישון אצל בני עשרה :אממ כל אחד והבחירה שלו אני נגן עישון אבל נרגילה זה סבבה נסיעה במכונית אחרי ששתית : לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : לסביות בטח הומאים זה פשוט WRONG = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן :לא אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת :כן = כמה פעמים... = היית מאוהבת : פעמיים(אחד מהם זה בהווה) נשבר לך הלב : ..בתהליכים.. שברת לבבות : פעמיים השם שלך הופיע בעיתון :3 פעם(לא כולל עיתון בית ספר) התחרטת על דברים שעשית : אני כבר לא סופר = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : טוסט? ממתק : פנקיק שליטה!! סרט מצויר : דרגון בול לעולמים!! קורנפלקס : לא יודע הזה אם הנמר לא זוכר תשם מסטיק :בזוקה צבע :שחור! יום בשבוע :שישי היום הכי לא מועדף : כל שנה משתנה (השנה זה יום שני) תכשיט : שרשרת זהב?(אני לא ערס..) חורף\קיץ :קיץ! בחדר : מחשב = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אחי הקטן? ראה אותך בוכה : המוהל הלכת איתו לסרט :חברה שלי לשעבר צעק עליך :המורה לספורט שלח לך מכתב : ידידה מארה"ב = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? קצת אם כן איזה ?חתול שחור הליכה על סדקים וכל זה אהבה ממבט ראשון ? יאפ חיים שאחרי המוות ? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא אבל היה לי יום שישי ה13 מטורף שנה קודמת = האם אי פעם... = אמרתה "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ?.. בצעירותי.. בכית בסרט ?סרט על השואה שהייתי קטן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?יותר מדי פעמים נכשלת במקצוע ?... הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ? ממש ממש ממש ממש לא!! אני מודה לאלוהים כל יום שאני גבר שיר אהוב :far away-nicklebake/bodies-drowning pool אוכל אהוב :קובה תוכנית אהובה :פספוסים ספורט אהוב :כדור רגל כדור סל ושחיה תחביב :תיפוף/להקה זמר / זמרת / להקה אהובים :drowning pool עיתון אהוב :אמממ אני לא קורא = וסתם = מה השעה עכשיו ?15:150.0 תפוח או בננה ?תפוח! כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?קיץ? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? את אמא שלכם! סתם סתם יש לי ללמוד לבגרות ביהדות.. איזה ארוחה אחרונה אכלת ?ארוחה אחרונה?! אין עצלי דבר כזה! תיכון או אוניברסיטה ? תיכון! אתה משועמם/ת ?לפעמים רעש אחרון ששמעת ? את עצמי מנגן ריח האחרון שהרחת ? בתי זיקוק? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? scooty dosent know!!(יורוטריפ שליטה!!) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? מישהי שאני מחבב נהנתם?! אמממ בערך

xXx Lilo xXx

New member
ניראה לי אני פורשת מהפורום ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

או שאתם עוגים או שאני פשוט ממש ממש נמוכה

Johnni456

New member
אחוות נמוכים^^../images/Emo79.gif

גם אני נמוכה ממש. ~1.54~ אז מי מצטרף?

A t a s h i

New member
ממתי 1.54 זה נמוך לגיל 13? :X

כאילו, מלפי הפרופיל שלך את בת 13 וזה, לא חושבת ש-1.54 זה כזה נמוך לגיל הזה. בגיל 13 הייתי איזה 1.45, נראלי. :X

xXx Lilo xXx

New member
את לא נמוכה.../images/Emo29.gif

אני עוד מעט 17 ואני גמדה
(וכן לדעתי ולדעת השכברה שלי (בלי להתחשב בספורט שהם איזה 5 מטר 90 כן) מטר שישים זה גמדי.)

BegForMercy

New member
../images/Emo153.gif

= קצת בכללי = שם : אור פירסינג : וואמפייר, סמיילי, לובים. קעקועים : נופ גובה : 160 ומשהו מידת נעליים : 39 צבע שיער : שטני בערך אחים/אחיות : 2 אחים בת כמה את נראית : אומרים ש-16 בערך חח משקפיים ? לא גשר ? לא עבר פלילי : אין
שפות : עברית אנגלית ערבית ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? ספונטניות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? רגישות = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : אממ. אפשר לומר? חח את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : אפשרי את/ה רוצה עוד פירסינג : כן חח את/ה אוהבת רכבות הרים : מאודדדדדדדדדדדד את/ה הייתם בחו"ל : כה = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : לא נגד להרוג אנשים : חחח אוקייייייי עישון אצל בני עשרה : בכיף נסיעה במכונית אחרי ששתית : לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אין לי שום בעיה = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כה אי פעם בכית על בן : כה אי פעם שיקרת : כה אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 2 נשבר לך הלב : 3 שברת לבבות : 1 נראה לי השם שלך הופיע בעיתון : פעמיים בערךXD התחרטת על דברים שעשית : מלא = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממממ לאדעתXD ממתק : מסטיקים סרט מצויר : פוקימוןןן קורנפלקס : רגיל מסטיק : כמה שיותר P: צבע : סגול יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : צמידים חורף\קיץ : חורף בחדר : מחשב = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : שחר ראה אותך בוכה : שחר הלכת איתו לסרט : טל ובארי צעק עליך : אמא? שלח לך מכתב : הצבא :S = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? לאדעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? ממש לא חחח = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? מלא הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן חח נכשלת במקצוע ? לא הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? כן דברים אהובים שיר אהוב : warmness on the soul- A7X אוכל אהוב : של אמא תוכנית אהובה : הג"ש ספורט אהוב : אקרובטיקה תחביב : מוזיקה זמר / זמרת / להקה אהובים : בלסדהפול עיתון אהוב : לא חח = וסתם = מה השעה עכשיו ? 16:41 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? ללמוד איזה ארוחה אחרונה אכלת ? צהריים תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? כרגע לא רעש אחרון ששמעת ? אח שלי צועק ריח האחרון שהרחת ? של שחר איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? composure של august burns red מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? דורביצ' נהנתם?! משהו

../images/Emo210.gif תפוזבבבבבבבל !!!!!1

שעה מילאתי את השאלון ובסוף הוא לא שלח לי

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo10.gif

בגלל זה תמיד כשאת עושה שאלון- כשאת מסיימת תעשי "העתק" ואם הוא לא ישלח לך תוכלי תמיד לעשות "הדבק"

שאלון! אומייגאד!../images/Emo28.gif

= קצת בכללי = שם: שירי. היי^ פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.68 מידת נעליים: 40-41 צבע שיער: עכשיו? חום-ג'ינג'י. אחים/אחיות: אחות אחת. בת כמה את נראית: אומרים ששמונה עשרה, תשע עשרה, אבל אני נראית בגיל שלי. משקפיים? כן. סגולות
גשר? היה. נגמר. תודה לאל. עבר פלילי: לאXD שפות: עברית, אנגלית וקללות בשפות זרות. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חיבוקים
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? חוסר סבלנות = האם... = את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כם את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי אחד, איך אני ארצה עוד? את/ה אוהבת רכבות הרים : ממש לא >< את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : אין דעה. להרוג אנשים : אין דעה. עישון אצל בני עשרה : אין דעה. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נ-ג-ד!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : אינסוף? נשבר לך הלב : אינסוף בחזקת שתיים? שברת לבבות : לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון : אף פעם התחרטת על דברים שעשית : שאני באמת אספור? = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות: שירי. דיסק. אהבה. שנאה. צחוק. ממתק: סקיטלס
סרט מצויר: מולאן קורנפלקס: הסוג הצהוב הרגילXD מסטיק: פטל-לימון /m\ צבע:
סגול
יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף: חמישי תכשיט: צמידי פלסטיק חורף\קיץ : חוווווורף
בחדר: פסנתר
= האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : ההורים שלי. הלכת איתו לסרט: ידיד שלי ועוד כמה חברים. צעק עליך : הורים. שלח לך מכתב :חברה מירושלים = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ? לא ממש יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? אומייגאד, כןXDDDD בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? ממש לאXD דברים אהובים שיר אהוב : מסרבת לבחור אחד. אוכל אהוב : פופקורןXD תוכנית אהובה: סימפסונס ספורט אהוב : פחחחחחחחח. תחביב : נגינה. כתיבה. קריאה. זמר / זמרת / להקה אהובים :
מכ"ר
פארמור
יוני בלוך
גרין דיי
עיתון אהוב : = וסתם = מה השעה עכשיו ? 20:14 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת ? צהריים תיכון או אוניברסיטה ? אוניברסיטה אתה משועמם/ת ? כן רעש אחרון ששמעת ? המוזיקה שאני שומעת עכשיו, אבל היא לא ממש רעש... ריח האחרון שהרחת ? הריח של הכביסה שתליתי קודםXD איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? לא משהו ספציפי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? כווווווולכם
נהנתם?! בטירווף! שירז, תעשי לי ילד!!111111

מעניין אם זה יקפוץ... ../images/Emo141.gif

= קצת בכללי = שם : שירז. פירסינג : אין.
קעקועים : אין. גובה : 1.64. מידת נעליים : 38-39. צבע שיער : חום אדמדם משו. אחים/אחיות : 3 אחים. בת כמה את נראית : הממ. שאלה טובה. משקפיים ? יאפ. גשר ? נופ. חע. עבר פלילי : חחח אין. שפות : אנגלית,ספרדית ועברית למרות שאחרי שיעורי לשון אני כבר לא כ"כ בטוחה. XD הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הממ. כלום. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? אואו. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא. את/ה רוצה עוד פירסינג : כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. את/ה אוהבת רכבות הרים : מאוד
. את/ה הייתם בחו"ל : כן. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד. להרוג אנשים : ברור שבעד,אני עושה את זה בשביל הכיף.
עישון אצל בני עשרה : נגד עישון בכללי. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא. אי פעם בכית על בן : לא. אי פעם שיקרת : מי לא? אי פעם נעצרת : לא. = כמה פעמים... = היית מאוהבת : None. נשבר לך הלב : None. שברת לבבות : טחח. השם שלך הופיע בעיתון : הממ. התחרטת על דברים שעשית : חח הרבה. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : שירים?
ממתק : שוקולד,דה. סרט מצויר : הממ... מדגסקר. קורנפלקס : פיטנס. מסטיק : מנטה של אורביט. צבע : שחור. יום בשבוע : שלישי
. היום הכי לא מועדף : חמישי זה קקי. וראשון. תכשיט : צמידים ועגילים. חורף\קיץ : חורף
. בחדר : המערכת. = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אח שלי. ראה אותך בוכה : שאלה טובה. נראה לי שאמא. >< הלכת איתו לסרט : חח אמא. צעק עליך : אח שלי. שלח לך מכתב : הבית ספר שלי. XD = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא. אהבה ממבט ראשון ? הממ. לא בטוחה. חיים שאחרי המוות ? כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? ממש אבל ממש לא. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן. הופעת בציבור בפיג'מה ? חחחחחחח לא. בכית בסרט ? ברור. היית על במה ? גאד,יותר מדי פעמים.
חשבת שאת\ה הולך למות ? כן. נכשלת במקצוע ? כןןןןןן. מתמטיקקה.
הורידו אותך כיתה ? חח לא. הקפיצו אותך כיתה ? גם לא. רצית להיות המין השני ? לא. דברים אהובים שיר אהוב : יש הרבה. יותר מדי. אוכל אהוב : כל דבר שהוא ג'אנק. או איטלקי. XD תוכנית אהובה : כרגע האנטומיה של גריי. ספורט אהוב : אין כזה. אבל אם כבר אז כדורסל. תחביב : ספרים. מוזיקה. סרטים/סדרות. זמר / זמרת / להקה אהובים : די,נו.
עיתון אהוב : ראש1. = וסתם = מה השעה עכשיו ? 20:41 תפוח או בננה ? תפוח. כחול או אדום ? כחול. סתיו או אביב ? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? נחיה ונראה.
איזה ארוחה אחרונה אכלת ? שתיתי נס. תיכון או אוניברסיטה ? תיכון. אתה משועמם/ת ? לא. רעש אחרון ששמעת ? הטלויזיה. ואני עדיין שומעת אותה.
ריח האחרון שהרחת ? המממממ... לא זוכרת.
איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? Saosin-Voices. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? חח לא בא. נהנתם?! נה.

למעלה