חדשים

ophir2boul

New member
שלום!

שלום אני אופיר.. מעריץ גדול של רדיוהד ויותר משמח לדעת שיש ללהקה פורום בעברית. רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שמתכנן ליסוע בקיץ להופעה שלהם ואם יש למישהו מושג איך משיגים כרטיס והופעה שלא נגמרו אליה הכרטיסים. אגב, אני מאוד אוהב גם את ברי סחרוף ורואה בו מקביל לרדיוהד בארץ. רציתי לדעת אם יש עוד כאלה שחושבים כמוני..

טלינקה5

New member
שלום!!

ראשית, אני רוצה לומר שאני ממש מתאהבת ברדיוהד! אילו שירים מושלמים יש ללהקה הזאת! מה שכן, אני מתקשה מאוד להבין על מה השירים מדברים. אני מקווה מאוד שזה לא סתם המצאות של משפטים, אלא יש משהו מאחורי זה. נתחיל בשיר שהכי מעניין אותי כרגע: Idiottique. מישהו יודע על מה הוא מדבר?

tuvalg

New member
בהחלט

ברי ורדיוהד גדולים ומצליחים לרגש יותר מכל אומן אחר

קודם כל, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני בטוח שט'ום יודע על מה השיר מדבר.... אבל בסך הכל מדובר בפרשנות אישית של כל מאזין. מה השיר אומר לך?

kittycatbone

New member
ברוכה הבאה לפורום!!../images/Emo24.gif

רדיוהד אכן להקה מעולה מאוד
וככל ששומעים אותם יותר, מתאהבים בהם יותר
כל מקרה.. בקשר לאידיוטיק, היה לנו לא מזמן שרשור על השיר הזה.. שבו כולנו פירשנו פחות או יותר על מה הוא מדבר... מה שאני זוכרת מהפרשנות שלו..זה שהוא מדבר על התחממות כדור הארץ או משהו בסגנון.. [ice age coming...] ועל איך שהחברה היום ממש לא שמה על הבעיה הסביבתית של היום...... זה מאוד הגיוני גם מאחר ות'ום בזמן האחרון מאוד פעיל בארגון למען איכות הסביבה והתחממות כדור הארץ...
הממ ו..אני יסמין, בת 16.5 מהצפון... מה איתך?

טלינקה5

New member
וואלה?

מוזר... חשבתי שזה על עניין אישי יותר. שלום לכולם!! אני גם בת 16.5 מב"ש.

kittycatbone

New member
ברוך הבא!!../images/Emo24.gif

אני יודעת על הופעה של רדיוהד בפסטיבל בפריס בתאריכים 25=26 לאוגוסט... אני מתה לבוא לזה מאחר וגמככה אני טסה לצרפת בחופש הגדול.... אבל זה בעייתי לי כי זה המון כסף ואמא שלי בטח לא תתן לי ללכת לזה לבד
מה גם שאנחנו רוצות לטוס (אני ואמא שלי) לאיזה 15 יום, ובגלל דברים כאלה ואחרים אם נטוס בתאריכים של ההופעה הזאת נוכל אולי רק שבוע.. בלעכס
בקשר ללקנות כרטיסים לזה, באתר הרשמי של הלהקה, שבה כתוב את כל הסיבוב הופעות.. יש קישורים לאיפה שאפשר לקנות כרטיסים..

kittycatbone

New member
אני טסה

לצרפת, כמו כל שנה.. לכן זה יכל להסתדר לי אם לא התאריכים

nurlan

New member
אני טס להופעה הזאת

קניתי שני כרטיסים לRock en Seine, שמועות אומרות שגם מיוז אמורים לאשר הופעה בפסטיבל. מי עוד נוסע? כרטיסים יש באתר: rockenseine.com

ophir2boul

New member
בעע מיוז

אני רוצה ללכת להופעה סגורה של רדיוהד, לא לפסטיבל- במיוחד אם מיוז יהיו בו ויוציאו את כל הטעם. ואגב, באתר- כל הכרטיסים נגמרו וגם בקישורים

טלינקה5

New member
אוי מיוז...

אני מכירה רק את showbiz ואני מתה על הדיסק הזה... למה אתה לא אוהב אותם?

ophir2boul

New member
מיוז

תכל'ס כי הם נשמעים כמו חיקוי זול של רדיוהד ולוקחים את הסגנון של רדיוהד למקום קיצוני ורועש.. אני לא שונא אותם פשוט הם מזכירים לי חבר שטוען שהם יותר טובים מרדיוהד וזה מרגיייז אותי מאוד.

Gigantic Boots

New member
תכל'ס? אין לך מושג. כנס:

מיוז בחיים לא היו מושפעים מרדיוהד. אין קשר בין המוסיקה של שתי הלהקות. הדמיון היחידי הוא בין מיוז לג'ף באקלי ולדיסק שלו Grace. אם תשים לב, כל אלמנט בדיסק, מהשירה שלו עד לנגינה, זהה למיוז. בקיצור, מיוז זה ג'ף באקלי עם השפעות של מוסיקה ספרדית.

ophir2boul

New member
אבל ככה הם נשמעים

אל תתעלם מזה. ג'ף באקלי זה לא סטייל רוק אמריקאי מחוספס כזה?

avki

New member
עובדתית זה לא נכון.

למה אתה אומר דברים לא נכונים? ואם כבר הם מושפעים גם מרדיוהד, גם מפורקיופיין טרי, גם ממוזיקה ספרדית, גם מקטעי גיטרה יווניים (תתפלא) וגם מג'ף בקלי, ומעוד הרבה אחרים. ודווקא היחידים שההשפעה של מיוז מהם היא מובהקת וברורה הם רדיוהד. חוץ מזה, לדעתי חבל לרדת תמיד לשורשיה של להקה, אלא להבין יותר טוב את הלהקה עצמה, את מה שהם מביעים ומנגנים ושרים, וכל זה בלי בהכרח להבין את כל השורשים שלה. לדעתי מיוז הם להקה טובה, אבל לא הרבה יותר מזה. הם רועשים, אני אוהב את המילים האפוקליפטיות שלהם, יש להם סאונד נפלא (ורדיוהדי מאוד, בעיקר בגלל הקול של הסולן), העיבוד שלהם מהודק, והלחנים שלהם נעימים ועם זאת 'כבדים'. נכון, הם לא מתקרבים לרדיוהד, והם כבר התרחקו מרדיוהד מאוד בסגנון, והם כבר נהיו מיינסטרים, אבל הם עדיין להקה טובה, שאיכות האלבומים שלהם לא נופלים גם אחרי האלבום הרביעי, שזה הישג מכובד בפני עצמו ברוק הבריטי העכשווי.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה!

coudn't day it better! ^^ ובקשר לקטעי גיטרה יווניים - muscle museum

nurlan

New member
אלבום רביעי?

למיטב זכרוני וידיעתי, סדר האלבומים: 1. showbiz 2. origin of symmetry 3. absolution ו-hullabaloo שהוא אוסף בי-סיידז וגרסאות מהופעות.

Gigantic Boots

New member
אתה רוצה התייחסות ללהקה?

הם השניים שלי אחרי רדיוהד. אנשים נוטים להתעלם משירים של מיוז, וזו טעות, כי יש להם שירים מעולים שאף אחד לא שם לב אליהם.

למעלה