חדשים

vegetable man

New member
שלום אופיר וטלינקה../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים לפורום
לגבי הופעות - כרטיסים נחטפים במהירות מטורפת. עצתי - אם בא לך לראות את רדיוהד, בחר לך פסטיבל טוב עם עוד הרכבים טובים. אנשים מעניינים כבר בטוח תפגוש שם. אין מקום להתמהמה. אבל זה רק מה שאני חושב...לגבי סחרוף אני מעריך ואוהב אותו כיוצר, אבל אף פעם לא קישרתי אותו לרדיוהד. איזה שירים עשו לך אסוציאציות לרדיוהד אצל ברי? לגבי Idioteque - אכן דיברנו על השיר לא מזמן. היתה לי סוג של הארה הנושא, ובהחלט נראה לי שעניין איכות הסביבה הוא המוטיב המרכזי של השיר.

ophir2boul

New member
ברי סחרוף ורדיוהד- השוואה שכזאת

שאלה מעניינת, אני מקווה שאתה קורא את התשובה: אני רואה ביניהם קשר עצום שמתבטא בעיני בהרבה דברים: 1. רק אותם- בכל עולם ה"רוק" היום אני אוהב אהבה שלמה. 2. ברי ורדיוהד לא מפסיקים לחדש, להיות מקוריים ויצירתיים לרגע, כאילו אתה לא יכול לדעת למה לצפות מהם, הם עלולים ברגע להוציא אלבום רוק וברגע אחר אלבום אלקטרוני או לשלב ביניהם בצורה מופלאה. 3. גם ברי וגם הם לא שמים זין על התקשורת ועל דעת הקהל הפופולרי ועושים מה שבא להם ותמיד מסתכלים על האומנות והאיכות כדבר המשמעותי ביצירה. 4. לברי ולרדיוהד יש מחלה אלקטרונית עם סינטים וסמפלים. 5. אני אוהב להשוות בין "סימנים של חולשה" ו- 11א' של ברי ל- kid A ו- amnesiac של רדיוהד.. בטח יש עוד דברים.. אני ממליץ בחום לכל מעריצי רדיוהד בישראל לרכוש דחוף לאט לאט את כל מה שברי הוציא אי פעם.. פעם שמעתי שברי אמר שהוא מעריך את רדיוהד וזה גרם לי לכ"כ סיפוק...

LostChild

New member
אויש נו באמת

את הפרמטרים הללו שהשוואת בין השניים אפשר לעשות בין הרבה מאוד אמנים ישראלים לרדיוהד אבל אנחנו לא עושים את זה מהסיבה הפשוטה שזה דבילי אתה אוהב את ברי שיבושם לך יש כאלה שלא

ophir2boul

New member
אתה לא נחמד

וגם סביר להניח לא מכיר את ברי לעומק אבל בעיקר לא נחמד... חבל

vegetable man

New member
חבל

שאתה בוחר להתבטא כך, נדמה לי שכבר הסכמנו שיש דרכים יותר נכונות להתבטא בפורום. הכתיבה הנ"ל מתפרשת כפוגעת. זה לא האופן שאחנו נענה אחד לשני פה. הודעות שיש בהם כל סוג של ירידה לפסים אישיים להבא ימחקו.

kittycatbone

New member
לא הוא הפנה את זה למי שאתה

הגבת אליו.. ושאליו גם ווג' הגיב..

אז את בעצם מברכת את עצמך בברכת

"ברוכים הבאים"? אחלה יוזמה... מצטרף בכיף

למעלה