יום העצמאות

אני מיבנה

אצלנו יש את הראל מויאל [כמופע מרכזי] המנחה איתי שגב [נראה לי] מופע לילדים:מיכל ינאי ומשה דץ [מופע לילדים!!!!!!!] בנות מהמגמה ילדים מהמגמת מוסיקה באורן [חבל אנחנו לא מופיעות (חרא)ועוד עם מה אנחנו מופעיות לבני מצווה חרא של ריקוד] אחר כך מופע זיקוקי דינור ועוד הופעות של להקות מיבנה ואז נראה לי סתם נלך עם כולם להסתובב ויהיה לנו מלחמות קצף חסר למי ששם עלי טיפה קצף שנה שעברה היה לנו רוני סופר סטאר והופעתי וגם יעל דואני היתה המנחה היה בסדר

system רולז

New member
מגניב.../images/Emo210.gif../images/Emo109.gif

אני גרה ממש קרוב ליבנה אולי אני יעבור שם.

system רולז

New member
עונה לך.../images/Emo210.gif../images/Emo109.gif

איפה את גרה?גאליה.
בת כמה?13 איך קוראים לך?גל
מה מגניב? סתם כל האומנים שבאים. לנו בכלל לא משקיעים.

גם לנו כלום אפילו טקס או משהו אין

חרא בית ספר אין מה לעשות שילך עם כל הכסף שלו לעזאזאל

טוב?!

משה דץ מגניב?לא! כל השאר זה להקות של יבנה מהתיכונים או מהחוגים גאליה זה בין רחובות ליבנה נכון?

system רולז

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif

XD לא התכוונתי משה דץ כאילו שאר האומנים .
וכן זה בין רחובות ויבנה.

מרחמת עליך!

עם תיהיה פעם ברחובות ותראי ילד מכוער תשאלי אותו איך קוראים לו אם הוא יענה לך ליאור יהושוע תגיד לו שאני מתה לרצוח אותו כבר חחח סתם אל תשימי לב לזה אני פשוט מטעבת את היצור המגעיל הזה אני מרחמת על חברה שלו לשעבר מסכנה ועכשיו הוא רוצה לחזור עליה אני מקווה בשבילה שהיא לא תסכים לאידיוט הזה ---------------------------------------------- אם תבואי ליבנה תגידי לי יכול להיות שניפגש אני יכיר לך אולי את גל או ילדים אחרים שאני מכירה מיבנה אני מכירה המון גם את השטן שהכירה לי את ליאור ועוד ילדים ועכשיו היא קוראת לי השטן בהתגלמות לכי תביני למה ושנה הבאה היא תיהיה בבית ספר שלי
אני בוכה [ברצינות]
גם כל הכיתה שלה וטום ודניאל הולך להיות סיוט

system רולז

New member
למה?../images/Emo3.gif../images/Emo109.gifתות|

אני בכלל לא מכירה ילדים מרחובות כנ"ל מיבנה. אנחנו כולה עוברים משם עם האוטובוס לבצפר.>< או שאני נוסעת לקניון רחובות. וזהוו.

איפה את לומדת?

יש לך מזל שאת לא מכירה אותו אבל אם את באה ביום העצמאות תגידי לי טוב?

system רולז

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif

אני לומדת בגן רווה. מכירה?
וסבבה דברי איתי במסרים.

2MayaN

New member
להסתובב |קרמבו|../images/Emo221.gif

לעשות מלחמות קצף להישאר כל הלילה איפשהו:p ולמות מעייפות ביום אחרי זה
על ההופעות אני לא בונה:D

למעלה