מה ההופעה

../images/Emo166.gif מה ההופעה ../images/Emo166.gif

הכי גרועה שהייתה לכם
למה אתם מחשיבים אותה לכזאת?

Drowned World

New member
חחח וואי

שהייתי בכיתה ז' ! פייי לפני מיליון שנה אז למדתי בשפיים והם הופיעו שם במועדון הזה... וקניתי כרטיסים כבר והכל ואני וידידה שלי מהבית ספר נשארנו עד 22:00 בשביל ללכת להופעה זה היה סיוט !!! שלא נדבר על זה שבסוף בכלל לא נתנו לנו להכנס חחחח

Dug E

New member
ביתן 1, גני התערוכה.

הופעה מזעממת שלא זרמה לשום מקום. הכל היה קר כזה ומוזר. (ההופעה הזאת תיזכר בתור ההופעה שבה שמעתי לראשונה את חופשי ולרנינג
). וגם הופעה בתיאטרון (15.7.06). הייתה בתקופת מלחמת לבנון השניה שגם היא הייתה יבשה,לא ממש מעניינת והאוירה באותה תקופה עשתה את שלה. אני לא חושב שהן היו הופעות גרועות..פשוט הכי פחות טובות שלא העבירו שום דבר מיוחד

קרית אתא.

יום העצמאות לפני שנה. למה? כי היה שטח VIP בקוטר שלא יבייש את איצטדיון בלומפילד. כי כל הקהל מסביבי היו זקנים/אנשים מאוד מאוד יבשים שלא רק שלא שרו, אלא גם לא זזו.. וכשאני וחברה שלי החלטנו שקופצים ונהנים ולא משנה כלום.. אז הם התחילו לצעוק עלינו שאנחנו משתוללות מדי
. מזל(!) שזה היה חינם. ומזל שהיה הזמן שלך, שקצת הציל אותי שם..

../images/Emo55.gif לפני שנתיים, של 2005

לייזרים, בלאגנים... אבל היה סבבה אם אני לא טועה, לא זוועה

Z A M i

New member
הם היו ההופעה הכי טובה באותו רוק"צ.

הם היו ממש טובים...מושקעים משהו..
(ואת זה אמרו גם ידידים שממש שונאים אותם..)

אני זוכרת,שהייתה הופעה אחת ברוק"צ (ולא שהייתי

בהרבה) שלא הכי התחברתי. אני צריכה לבדוק איזו הופעה זאת הייתה,באיזה שנה..

invAsion

New member
זוכרים את רמת גן? ../images/Emo103.gif

ספטמבר 2005.. אם אני לא טועה.. פתחו עם ג'קי.. ההופעה הכי יבשה ומגעילה שהייתי בה בחיים.. חח

חחחח חופשי../images/Emo45.gif

והלילה המתיש שבא אחריה
אני לא אשכח איך שהם באו לנגן לעוף וכולנו היינו מבסוטים ואז הם הפסיקו ועברו לשיר את קח אותי המיגע :\ וההופעה הייתה על דשא בירידה וכל הזמן אנשים עפו אחד על השני. ומלא עארסים קטנים שדוחפים :\ ובוטן שוברת את הרגל :\ בקיצור לא הופעה שנרצה לזכור לטובה...

למעלה