רוק עצמאות בחיפה\יום הסטודנט בירושלים
לא יכולתי לבחור בין השתיים אז הכתרתי את שתייהן להופעות הכי גרועות אי פעם. רוק עצמאות בחיפה די ברור למה,נסעתי במיוחד לחיפה למרות שהרוק עצמאות בראשון היה הרבה יותר אייכותי. הקהל היה חרא לגמרי(מלא עארסים ופרחות מאיזור חיפה והקריות) גם האמנים לא היו משהו. חשבתי שהיהודים יצילו את המצב. אבל הם נתנו הופעה פשוט על הפנים וצפויה למדי,7 שירים שאת כולם אני שומע כל הופעה,הם כנראה היו עייפים כי הם הופיעו לפני ההופעה הזאת גם בקרית אתא וגם בנשר. תום ואורית בכלל לא תקשרו בהופעה הזאת,פשוט נתנו הופעה לצאת ידי חובה וללכת. ואחרי ההופעה אפילו לא הצלחתי לפגוש אותם כמו שצריך. אני מניח שהרבה זוכרים כמה הייתי מתוסכל אחרי ההופעה הזאת,אפילו גיא בא לכאן וכתב שלא נעים שאני ככה קוטל :\ ההופעה השנייה הייתה של יום הסטודנט בירושלים 2005. הופעה שהתחילה ב13:00 בצהריים בתחילת יוני,34 מעלות בצל(ואין צל),איחרתי להופעה כי הייתי בלשכת גיוס באותו יום. את תעזור לי שמעתי מבחוץ(התחלה די נדירה עם תעזור לי) כשהתחיל אלה כבר רצתי לקהל. היה חם בטירוף,כמעט כל מי שהיה שם נשרף,גם שם שירים צפויים אחד אחרי השני,ורק הביצוע לסוף העולם איכשהו העלה חיוך. אבל הופעה בצהריים בלי תאורה ואפקטים היא די על הפנים. אה והיא גם עלתה 100 ש"ח :\ ובסוף גם לא פגשנו את הלהקה(רק את סטרול) ובגלל שהוצאתי כל כך הרבה כסף על ההופעה הזאת לא היה לי מספיק כסף לנסוע לצפון אחר כך להופעה בחוף גולן. הנחמות היחידות ביום הזה הוא שפגשתי את אבישי(ועד היום אנחנו חברים טובים) ושההופעות שהיו אחרי היהודים(מוקי וברי סחרוף) היו סבבה לגמרי. ההופעה המלאה הכי גרועה שהייתה לי אני חושב שביום הסטודנט בבאר שבע 2005(איחרתי בכמה שירים בגלל אחותי והקהל היה פלצני ומעצבן),אבל הפגישה איתם אחרי ההופעה הייתה אלוהית(ומי שהיה שם בטח זוכר את הפגישה הזאת עד היום) עוד הופעות עם זיכרון לא משהו: ניצנים 2005,רמת גן 2005
,יום הסטודנט בבר אילן 2005,אשקלון,אשדוד,רוק עצמאות 2005,יום הסטודנט בתל אביב 2006. וכמובן כשמו שאמר עידו ההופעה בעיר הנוער בירושלים 2005 שהפסיקו את ההופעה לקראת הסוף בגלל אי עמידה בלוחות הזמנים הייתה אחד הביזיונות הגדולים שחוויתי.