מה ההופעה

S h A b i T

New member
בחיים, אבל בחיים לא פותחים עם ג'קי

ועושים "וואקה וואקה" כל השיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם לא עושים טראנס מעוד ארון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כפר-סבא, ללא ספק בכלל.

רק מי שהיה שם יכול לדעת ולהרגיש, בחיים שלכם לא נכנסתם למקום כל כך קודר, אפל ועצוב. בחיים האנרגיות לא היו כ"כ שליליות, מהרגע שהתחילה ההופעה וגם בחוץ, אחרי שנגמרה. היה פשוט זוועה, גם הבן אדם הכי אופטימי שהיה שם - חזר עם נטיות אובדניות. בעע. איזה יום. גם ר"ג, כמו שנדב אמר, היה לא משהו, הופעה יבשה וסתמית, אבל שום דבר לא ישתווה להופעה בכפ"ס
.

מה??? כפר סבא היה אחת ההופעות הטובות!

אני ממש נהנתי... גם סילבסטר, גם אחלה אנרגיות, גם נשיקה מענבר. מה עוד אפשר לבקש? אישית ההופעה הכי מעפנה שהייתי בה הייתה ביום הנוער בירושלים (ממש אחרי העשור) שניתקו להם את החשמל באמצע גנבה ואילצו אותם לרדת מהבמה. היה מזעזע

../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif

באמת הייתה הופעה מעולה! כניסה חינם, שורה ראשונה באמצע, היה פול מקום לקפוץ בגלל שסוגשל חסמו את השורות הראשונות למי שלא היה כרטיס לאותן שורות, הייתה הופעה ממש ממש טובה ועוד חזרה הביתה ב0 ש"ח

מסכים איתך,אחת ההופעות הטובות../images/Emo45.gif

זה היה שבועיים אחרי אחד הניתוחים שלי,באתי להופעה עם תחבושות על הרגליים ובקושי יכולתי ללכת. משה הבריז לנו והתחלתנו לקחת אוטבוסים והגעתי ב23:55 להיכל התרבות ודפקתי את הריצה של הלייף בשביל להגיע בזמן. הפתיחה הייתה מדהימה כשהיהודים עלו לצעקות ה10,9 עם מלא בלונים ובלגאנים. ובכלל היו אחלה שירים בהופעה הזאת(הבלוז,סוף העולם,הימים שלנו,או לורד,פאבר אקוסטי,מקום אחר) וגם הפעם הראשונה ששמעתי את באוויר. משום מה כל העולם ואישתו היו ממורמרים אחרי ההופעה הזאת מסיבה לא ברורה :\ אגב גם הפגישה איתם אחרי ההופעה שטיטי חותמת לאנשים על נעליים ופלאפונים הייתה סבבה לגמרי. ואפילו הטרמפ איתך היה סבבה לגמרי למרות שכמעט הכנסת אותנו לאום אל פחם
ולגבי ההופעה בעיר הנוער,מסכים,אחת ההופעות הגרועות בהיסטוריה,אם לא הייתי שומע שם בפעם הראשונה את טיפה בים בגרסת תום בהחלט הייתי בוחר אותה להופעה הכי גרועה אי פעם.

ella42

New member
זה לא שזה היה הופעה גרועה..

אני סבלתי את שרי מימון ונהנתי אחר כך עם היהיודים, הם הי פשוט מעולים. זה פשוט נדפק בטקע שהפסיקו את המוזיקה. ההופעה הייתה מעולה זה רק שהפסקה שהפריעה

../images/Emo45.gif גם לדעתי ההופעה הזו הייתה מעולה.

התבאסתי ממש שניתקו אותם, במיוחד כי ידענו את הפלייליסט מיום קודם
, אבל זה לא אומר שההופעה הייתה גרועה. דעתי.

אז כנראה שלא היית בשורות הראשונות...

כי הצפיפות והדוחק שהלכו שם זה לא להאמין. והיה פוגו בכל שיר! פשוט בכל שיר! נכון יש את הבית האחרון של מלחמה שקטה? נכון טיטי מתחילה אותו בצרחות "השאלות לא נגמרות ורק הזמן ידע לפצות"? אז אפילו בקטע הזה היה פוגו. שוב זאת לא הייתה הופעה כל כך גרועה מהמקום שהיהודים לא היו משהו,היהודים היו מצוינים,הפלייליסט היה לפנים. זה כל המסביב שהפך את ההופעה לזיכרון רע. אבל העובדה שהפסיקו את ההופעה בשיר השביעי או השמיני לפני ג'קי והדרן ועוד ארון והעובדה שהקהל היה פשוט מגעיל הרסה לי את ההופעה לגמרי. אה ועכשיו אני גם נזכר שגנבו לי את השורה הראשונה,נתתי לכמה ילדות קטנות לעקוף אותו בהופעה של כוכב נולד כי הסתרתי להן,ואיך שנגמרה ההופעה באו 2 ביריונים עם החברות שלהם,העיפו את הילדות הקטנות ולקחו את השורה הראשונה. עזבו שום דבר לא הלך באותו יום
אבל שוב,הביצוע לטיפה בים של תום(ששמעתי בפעם הראשונה) ונראה שהיה גם בסוף תבכו בכל זאת היו קרן אור באותה הופעה. לכן אני לא בוחר בה כהופעה הכי גרועה אי פעם

S h A b i T

New member
איך הגעתם מכפר סבא לאום אל פאחם?

אפילו אני לא כזאת כישרונית....

לא לא...זה היה ג'לג'וליה. ותומר היה אשם!

סתם, כל פעם שתומר ואני מנווטים, זה בד"כ נגמר רע

eliavtu

New member
התיאטרון 15.7

היה פשוט... רע היה לי מצברוח נוראי, והכל צרם לי כל ההופעה רציתי לבכות או למות <ושניהם לא הצליחו
>

ז א ז י

New member
בראשית ליפני שנתיים, בית הבובות

חיבבתי אותם עד לרגע שהופיעו. ועוד הייתי שיכורה ז לא ציני אז אז באשדוד, כשחיממו תיהודים הרסו לי תחיים. בקיצור, בית הבובות

רוק עצמאות בחיפה\יום הסטודנט בירושלים

לא יכולתי לבחור בין השתיים אז הכתרתי את שתייהן להופעות הכי גרועות אי פעם. רוק עצמאות בחיפה די ברור למה,נסעתי במיוחד לחיפה למרות שהרוק עצמאות בראשון היה הרבה יותר אייכותי. הקהל היה חרא לגמרי(מלא עארסים ופרחות מאיזור חיפה והקריות) גם האמנים לא היו משהו. חשבתי שהיהודים יצילו את המצב. אבל הם נתנו הופעה פשוט על הפנים וצפויה למדי,7 שירים שאת כולם אני שומע כל הופעה,הם כנראה היו עייפים כי הם הופיעו לפני ההופעה הזאת גם בקרית אתא וגם בנשר. תום ואורית בכלל לא תקשרו בהופעה הזאת,פשוט נתנו הופעה לצאת ידי חובה וללכת. ואחרי ההופעה אפילו לא הצלחתי לפגוש אותם כמו שצריך. אני מניח שהרבה זוכרים כמה הייתי מתוסכל אחרי ההופעה הזאת,אפילו גיא בא לכאן וכתב שלא נעים שאני ככה קוטל :\ ההופעה השנייה הייתה של יום הסטודנט בירושלים 2005. הופעה שהתחילה ב13:00 בצהריים בתחילת יוני,34 מעלות בצל(ואין צל),איחרתי להופעה כי הייתי בלשכת גיוס באותו יום. את תעזור לי שמעתי מבחוץ(התחלה די נדירה עם תעזור לי) כשהתחיל אלה כבר רצתי לקהל. היה חם בטירוף,כמעט כל מי שהיה שם נשרף,גם שם שירים צפויים אחד אחרי השני,ורק הביצוע לסוף העולם איכשהו העלה חיוך. אבל הופעה בצהריים בלי תאורה ואפקטים היא די על הפנים. אה והיא גם עלתה 100 ש"ח :\ ובסוף גם לא פגשנו את הלהקה(רק את סטרול) ובגלל שהוצאתי כל כך הרבה כסף על ההופעה הזאת לא היה לי מספיק כסף לנסוע לצפון אחר כך להופעה בחוף גולן. הנחמות היחידות ביום הזה הוא שפגשתי את אבישי(ועד היום אנחנו חברים טובים) ושההופעות שהיו אחרי היהודים(מוקי וברי סחרוף) היו סבבה לגמרי. ההופעה המלאה הכי גרועה שהייתה לי אני חושב שביום הסטודנט בבאר שבע 2005(איחרתי בכמה שירים בגלל אחותי והקהל היה פלצני ומעצבן),אבל הפגישה איתם אחרי ההופעה הייתה אלוהית(ומי שהיה שם בטח זוכר את הפגישה הזאת עד היום) עוד הופעות עם זיכרון לא משהו: ניצנים 2005,רמת גן 2005
,יום הסטודנט בבר אילן 2005,אשקלון,אשדוד,רוק עצמאות 2005,יום הסטודנט בתל אביב 2006. וכמובן כשמו שאמר עידו ההופעה בעיר הנוער בירושלים 2005 שהפסיקו את ההופעה לקראת הסוף בגלל אי עמידה בלוחות הזמנים הייתה אחד הביזיונות הגדולים שחוויתי.

nils11

New member
../images/Emo2.gif דווקא לי ההופעה ברוק"צ בחיפה

זכורה ממש לטובה.. פעם ראשונה שהייתי שורה ראשונה, קפצתי כמו מטורף, פתיחה מטורפת עם ביצוע טוב לאלה, תום היה אנרגתי אחושרמוטה.. ולפני הברלה זאת הייתה ההופעה הכי טובה שהייתי בה. (אבל הברלה היה פי 40912364287452/983477-03478;134780829156 טוב) .

למעלה