סקר יום העצמאות

dht160

New member
../images/Emo166.gif סקר יום העצמאות ../images/Emo166.gif

אז לכבוד חג הפטישים, קומץ שאלות נוקבות וארצישראליות עבורכם:
האם כבר תליתם את דגלי-ישראל (שקיבלתם חינם מהעיתון, קמצנים!) באוטו, במרפסת, בגינה ובכל החדרים?
איזה פארק/גן/יער אתם הולכים להשחית ולחרב השנה עם המנגלים המגעילים שלכם?
כמה קבבים/סטייקים/פרגיות/כנפיים/נקניקיות אתם עומדים ברוב חזיריותכם לחסל?
ולערב העצמאות האטרקטיבי ושפוע-הכוכבים, כבר יש תכנונים בפוטנציה? אגב- גם אצלכם אי אפשר לצאת מהבית מבלי לחזור עם אוזניים לא-סתומות ועיניים לא-שורפות ובגדים לא-מטונפים בגלל פרחחי כיתה ז' שמשתמשים בספריי שלג על ימין ועל שמאל? ועכשיו נבחן קצת את ה"ישראליות" שבכם...
עם יד על הלב, כמה מגבות וסבונים ("למזכרת") מבתי מלון כבר יש לכם בבית?
ועד איזה גיל נסעתם חינם באוטובוסים ונכנסתם חינם ללונה-פארק בתואנה שאתם בני 5?
ונכון שגם אתם פילחתם פעם (בעצמכם או שהייתם שותפים לפשע) עגלה מהסופר כדי לסחוב את הקרשים של ל"ג בעומר?
גם אתם בושים ונכלמים לרקע מראות הישראלים האחרים משליטים טרור בתורים לרכבת הרים בכל ביקור שלכם ביורודיסני, אבל בעצם לא חושבים בעצמכם פעמיים לפני שניתנת לכם הזדמנות פז לעקוף מישהו בלי שישים לב? (ואח"כ עוד נאנחים בכבדות שהצרפתים האלה אנטישמים)
האם אתם משתייכים לעמך שמדקלם קטעים מ"אלכס חולה אהבה" ו/או "חגיגה בסנוקר" או לקבוצת האיכות שמתרחקת ת"ק על ת"ק פרסה מסרטי הבורקס המזוויעים האלה וזאב רווח בראשם? ושאלת המחץ:
כיצד אתם מנגבים חומוס: בדוך או בסיבוב? חג שמח !! זה החג הכי יפה!! תהנו גיא

Aviad1987

New member
עונה >>

כמובן תלינו 2 דגלים על הבית. 2 דגלים על המכונית של אבא ו2 על המכונית של אמא. עוד לא ידוע לאיזה פארק הולכים חח. המון אוכל. רוק עצמאות כמובן. ומכל השאר אני אתעלם רק אגיד שאני מאוד פטריוט והיום שהלכתי לבית ספר לא הפסקתי להסתכל על כל הבניינים ברחובות כי השנה באמת השקיעו עם המון המון דגלים על הבתים ועל המכוניות וזה מרגש וצריך את זה עכשיות יותר מכל זמן אחר . זהו

f10

New member
מזך טוב על הרישיון../images/Emo70.gif

"2 דגלים על המכונית של אבא ו2 על המכונית של אמא" - דרשת את זה

f10

New member
עונה >>

האם כבר תליתם את דגלי-ישראל (שקיבלתם חינם מהעיתון, קמצנים!) באוטו, במרפסת, בגינה ובכל החדרים? ההורים שלי תלו בבית רק דגל אחד (את זה שקיבלנו חינם כמובן) - והוא משתלשל מהחדר שלי
איזה פארק/גן/יער אתם הולכים להשחית ולחרב השנה עם המנגלים המגעילים שלכם? כנראה פארק וולפסון
כמה קבבים/סטייקים/פרגיות/כנפיים/נקניקיות אתם עומדים ברוב חזיריותכם לחסל? כמה שצריך
ולערב העצמאות האטרקטיבי ושפוע-הכוכבים, כבר יש תכנונים בפוטנציה? לא
אגב- גם אצלכם אי אפשר לצאת מהבית מבלי לחזור עם אוזניים לא-סתומות ועיניים לא-שורפות ובגדים לא-מטונפים בגלל פרחחי כיתה ז' שמשתמשים בספריי שלג על ימין ועל שמאל? לא. כי הם (פרחחי כיתה ז' למיניהם) יודעים שהם יקבלו מכות. ועכשיו נבחן קצת את ה"ישראליות" שבכם...
עם יד על הלב, כמה מגבות וסבונים ("למזכרת") מבתי מלון כבר יש לכם בבית? לא ידוע לי על מגבות שלקחנו מבתי מלון. פעם לקחנו מעט סבונים. היום לא ידוע לי על קיומם של סבונים מבתי מלון (באמת!) שלקחנו שנמצאים בביתי. יצאה לי תשובה קצת דיפלומטית אבל זאת האמת.
ועד איזה גיל נסעתם חינם באוטובוסים ונכנסתם חינם ללונה-פארק בתואנה שאתם בני 5? אני בן 16, ובערך עד גיל 14 הורדתי מגילי ל"גיל המתאים" לצורך ההטבה.
ונכון שגם אתם פילחתם פעם (בעצמכם או שהייתם שותפים לפשע) עגלה מהסופר כדי לסחוב את הקרשים של ל"ג בעומר? נראה לי שכן. משהו כזה זכור במעורפל. אבל בל"ג בעומר כל שנה(ובמילניום, וביום העצמאות ובסתם ימים שהתחשק לנו) הלכנו לקנות מלא נפצים (וכמובן שעשינו בהם שימוש). פשעים נוספים: כשהייתי קטן גנבתי עם חברי הטוב ביותר מהמכולת השכונתית שקיות שוקו. אני מקווה שחל חוק ההתיישנות..
גם אתם בושים ונכלמים לרקע מראות הישראלים האחרים משליטים טרור בתורים לרכבת הרים בכל ביקור שלכם ביורודיסני, אבל בעצם לא חושבים בעצמכם פעמיים לפני שניתנת לכם הזדמנות פז לעקוף מישהו בלי שישים לב? (ואח"כ עוד נאנחים בכבדות שהצרפתים האלה אנטישמים) אני לא נאנח שהצרפתים אנטישמים - יש לי חברים מצרפת ואני מת על הצרפתים. בקשר לתורים - זה נכון. וגם פעם שהיינו בחו"ל חבשנו לאח שלי תחבושת על הגבס - וככה נכנסנו תמיד ראשונים בתור לכל המתקנים מבלי לחכות אפילו דקה. מומלץ ביותר למטיילים במקומות הומי אדם עם תורים ארוכים.
האם אתם משתייכים לעמך שמדקלם קטעים מ"אלכס חולה אהבה" ו/או "חגיגה בסנוקר" או לקבוצת האיכות שמתרחקת ת"ק על ת"ק פרסה מסרטי הבורקס המזוויעים האלה וזאב רווח בראשם? חז וחלילה. אני אשכנזי גאה (חצי אשכנזי חצי מזרחי ליתר דיוק. אבל הצד האשכנזי שבי שולט. כל המשפחה מהצד המזרחי שלי אומרים שאני אשכנזי) ושאלת המחץ:
כיצד אתם מנגבים חומוס: בדוך או בסיבוב? בסיבוב טחחחחחחחחחחח כההההההההההההההה

f10

New member
תיקון: בסעיף השני-לפני-אחרון

תחבושת על הרגל. לא היה ולא נברא שום גבס.

InFecTeD LOVER

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif

האם כבר תליתם את דגלי-ישראל (שקיבלתם חינם מהעיתון, קמצנים!) באוטו, במרפסת, בגינה ובכל החדרים? חחחרק באוטו ובמרפסת.
איזה פארק/גן/יער אתם הולכים להשחית ולחרב השנה עם המנגלים המגעילים שלכם? אני הולכת להשחית את גינתי הפרטית עם המנגל הטעיםםם שלי (ארגנטינאית
)
כמה קבבים/סטייקים/פרגיות/כנפיים/נקניקיות אתם עומדים ברוב חזיריותכם לחסל?אוווו פרגיות לרוב
, קבבים איכססס, כנפיים אולי, נקניקיות לא מסמפטת...
ולערב העצמאות האטרקטיבי ושפוע-הכוכבים, כבר יש תכנונים בפוטנציה? רוק"צ
אגב- גם אצלכם אי אפשר לצאת מהבית מבלי לחזור עם אוזניים לא-סתומות ועיניים לא-שורפות ובגדים לא-מטונפים בגלל פרחחי כיתה ז' שמשתמשים בספריי שלג על ימין ועל שמאל?חחחחחח בשנה שעברה זה היה ככה... ולא רק פרחחים מ-ז', גם ח,ט,י,י"א,י"ב ואפילו חיילים לא נמנעים מלהתיז ספרי
ועכשיו נבחן קצת את ה"ישראליות" שבכם... ממממ יש לי הרגשה שאני הולכת להיכשל...
עם יד על הלב, כמה מגבות וסבונים ("למזכרת") מבתי מלון כבר יש לכם בבית? אמממ... יש הרבה
... אבל לא מאוד הרבה
ועד איזה גיל נסעתם חינם באוטובוסים ונכנסתם חינם ללונה-פארק בתואנה שאתם בני 5? 7 בערך...
ונכון שגם אתם פילחתם פעם (בעצמכם או שהייתם שותפים לפשע) עגלה מהסופר כדי לסחוב את הקרשים של ל"ג בעומר? חחחח ברור כל שנה
גם אתם בושים ונכלמים לרקע מראות הישראלים האחרים משליטים טרור בתורים לרכבת הרים בכל ביקור שלכם ביורודיסני, אבל בעצם לא חושבים בעצמכם פעמיים לפני שניתנת לכם הזדמנות פז לעקוף מישהו בלי שישים לב? (ואח"כ עוד נאנחים בכבדות שהצרפתים האלה אנטישמים) אני לא בושה (?) ונכלמת, אבל גם לא עוקפת
, וכן נאנחת בכבדות על הצרפתית האנטישמים...=\
האם אתם משתייכים לעמך שמדקלם קטעים מ"אלכס חולה אהבה" ו/או "חגיגה בסנוקר" או לקבוצת האיכות שמתרחקת ת"ק על ת"ק פרסה מסרטי הבורקס המזוויעים האלה וזאב רווח בראשם? לא מחבבת סרטי בורקס... ובטח שלא מדקלמת, אבל גם לא חושבת שהם מזוויעים... הם חביבים... בדרכם שלהם
ושאלת המחץ: כיצד אתם מנגבים חומוס: בדוך או בסיבוב? בסיבוב כ-מ-ו-ב-ן!!

InFecTeD LOVER

New member
חע../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif

אתה מוזמן
אתה כבר מכיר את סבתא שלי

lim02

New member
עונההה

האם כבר תליתם את דגלי-ישראל (שקיבלתם חינם מהעיתון, קמצנים!) באוטו, במרפסת, בגינה ובכל החדרים? לא.. איזה פארק/גן/יער אתם הולכים להשחית ולחרב השנה עם המנגלים המגעילים שלכם? אצל דודים שלי בחצר כמה קבבים/סטייקים/פרגיות/כנפיים/נקניקיות אתם עומדים ברוב חזיריותכם לחסל? המון! פשוט המון:) ולערב העצמאות האטרקטיבי ושפוע-הכוכבים, כבר יש תכנונים בפוטנציה? ממש לא.. אגב- גם אצלכם אי אפשר לצאת מהבית מבלי לחזור עם אוזניים לא-סתומות ועיניים לא-שורפות ובגדים לא-מטונפים בגלל פרחחי כיתה ז' שמשתמשים בספריי שלג על ימין ועל שמאל? כן.. מה קורה להם? לא משנה גם אם נסתובב 100 ילדים ולא משנה איפה אני אהיה תמיד עליי ישפריצו בסוף ועכשיו נבחן קצת את ה"ישראליות" שבכם... עם יד על הלב, כמה מגבות וסבונים ("למזכרת") מבתי מלון כבר יש לכם בבית? חח 3 סבונים.. ועד איזה גיל נסעתם חינם באוטובוסים ונכנסתם חינם ללונה-פארק בתואנה שאתם בני 5? זה אני לא יודעת ונכון שגם אתם פילחתם פעם (בעצמכם או שהייתם שותפים לפשע) עגלה מהסופר כדי לסחוב את הקרשים של ל"ג בעומר? אכן.. מודה באשמה.. גם אתם בושים ונכלמים לרקע מראות הישראלים האחרים משליטים טרור בתורים לרכבת הרים בכל ביקור שלכם ביורודיסני, אבל בעצם לא חושבים בעצמכם פעמיים לפני שניתנת לכם הזדמנות פז לעקוף מישהו בלי שישים לב? (ואח"כ עוד נאנחים בכבדות שהצרפתים האלה אנטישמים)חח באמת שאני לא עוקפת בתורים האם אתם משתייכים לעמך שמדקלם קטעים מ"אלכס חולה אהבה" ו/או "חגיגה בסנוקר" או לקבוצת האיכות שמתרחקת ת"ק על ת"ק פרסה מסרטי הבורקס המזוויעים האלה וזאב רווח בראשם? אלכס חולה אהבה.. ושאלת המחץ: כיצד אתם מנגבים חומוס: בדוך או בסיבוב? בסיבוב!.. האמת שלפעמים גם בדוך אבל זה כדי לצייר.. חח

../images/Emo9.gifעונה

האם כבר תליתם את דגלי-ישראל (שקיבלתם חינם מהעיתון, קמצנים!) באוטו, במרפסת, בגינה ובכל החדרים? בא-רור. סתם..רק על בגדר של הגינה..מה לעשות,פטריוטים אנחנו לא.זו השנה הראשונה שאנחנו תולים בכלל דגל! חחח
איזה פארק/גן/יער אתם הולכים להשחית ולחרב השנה עם המנגלים המגעילים שלכם?לא עושה מנגל..כבר ציינתי שאני לא פטריוטית(חחח סתם),אני נוסעת לרוק עצמאווווות!!!! יפפייי..
כמה קבבים/סטייקים/פרגיות/כנפיים/נקניקיות אתם עומדים ברוב חזיריותכם לחסל?אפילו לא אחד.זיהום האוויר אנשים.
ולערב העצמאות האטרקטיבי ושפוע-הכוכבים, כבר יש תכנונים בפוטנציה? רוק עצמאווותת..:)
אגב- גם אצלכם אי אפשר לצאת מהבית מבלי לחזור עם אוזניים לא-סתומות ועיניים לא-שורפות ובגדים לא-מטונפים בגלל פרחחי כיתה ז' שמשתמשים בספריי שלג על ימין ועל שמאל?כע!שנה שעברה נשארתי בעיר שלי(גם כן עיר)והיה כ"כ זוועה!!ילדים מושתנים!! ועכשיו נבחן קצת את ה"ישראליות" שבכם...
עם יד על הלב, כמה מגבות וסבונים ("למזכרת") מבתי מלון כבר יש לכם בבית?פחחח מלא..היה לי אוסף שהייתי קטנה..
ועד איזה גיל נסעתם חינם באוטובוסים ונכנסתם חינם ללונה-פארק בתואנה שאתם בני 5? אאמ ת'אמת את זה ל עשיתי..
ונכון שגם אתם פילחתם פעם (בעצמכם או שהייתם שותפים לפשע) עגלה מהסופר כדי לסחוב את הקרשים של ל"ג בעומר?חחח בארור
גם אתם בושים ונכלמים לרקע מראות הישראלים האחרים משליטים טרור בתורים לרכבת הרים בכל ביקור שלכם ביורודיסני, אבל בעצם לא חושבים בעצמכם פעמיים לפני שניתנת לכם הזדמנות פז לעקוף מישהו בלי שישים לב? (ואח"כ עוד נאנחים בכבדות שהצרפתים האלה אנטישמים) ואי אתה קורא את המחשבות שלי.
כי אני ישראלייה..חחח סתם לא חשבתי לעקוף אבל התעצבנתי על כל הישראלים בתור למגדל אייפל שהתחילו לצרוח..אז אני והוריי העמדנו פנים אמריקאים.
מה שלא יצא טוב לנוכח המבטא הישראלי שיש לאבי הגלמוד.יפי הי.
האם אתם משתייכים לעמך שמדקלם קטעים מ"אלכס חולה אהבה" ו/או "חגיגה בסנוקר" או לקבוצת האיכות שמתרחקת ת"ק על ת"ק פרסה מסרטי הבורקס המזוויעים האלה וזאב רווח בראשם? מממממש לא.ואני גאה על כך.
ושאלת המחץ:
כיצד אתם מנגבים חומוס: בדוך או בסיבוב?ברור שבסיבוב! אחלה שאלון..טחחח

JoHnYmYsTeR

New member
אולי נעשה מפגש פורום ברוק עצמאות?

חחח עזבו היהודים בוא נדבר על סאמר

hen 10

New member
אממ...אני גם יענה

האם כבר תליתם את דגלי-ישראל (שקיבלתם חינם מהעיתון, קמצנים!) באוטו, במרפסת, בגינה ובכל החדרים? עדיין לא תלינו מקווה שניתלה! איזה פארק/גן/יער אתם הולכים להשחית ולחרב השנה עם המנגלים המגעילים שלכם? היער בנשר! כמה קבבים/סטייקים/פרגיות/כנפיים/נקניקיות אתם עומדים ברוב חזיריותכם לחסל? 2...
ולערב העצמאות האטרקטיבי ושפוע-הכוכבים, כבר יש תכנונים בפוטנציה? לא!
אגב- גם אצלכם אי אפשר לצאת מהבית מבלי לחזור עם אוזניים לא-סתומות ועיניים לא-שורפות ובגדים לא-מטונפים בגלל פרחחי כיתה ז' שמשתמשים בספריי שלג על ימין ועל שמאל? ממש לא. ועכשיו נבחן קצת את ה"ישראליות" שבכם... עם יד על הלב, כמה מגבות וסבונים ("למזכרת") מבתי מלון כבר יש לכם בבית? אין לי סבונים מבתי מלון כי הם מגעילים! ועד איזה גיל נסעתם חינם באוטובוסים ונכנסתם חינם ללונה-פארק בתואנה שאתם בני 5? לא זוכרת! ונכון שגם אתם פילחתם פעם (בעצמכם או שהייתם שותפים לפשע) עגלה מהסופר כדי לסחוב את הקרשים של ל"ג בעומר? כן! גם אתם בושים ונכלמים לרקע מראות הישראלים האחרים משליטים טרור בתורים לרכבת הרים בכל ביקור שלכם ביורודיסני, אבל בעצם לא חושבים בעצמכם פעמיים לפני שניתנת לכם הזדמנות פז לעקוף מישהו בלי שישים לב? (ואח"כ עוד נאנחים בכבדות שהצרפתים האלה אנטישמים) לא! האם אתם משתייכים לעמך שמדקלם קטעים מ"אלכס חולה אהבה" ו/או "חגיגה בסנוקר" או לקבוצת האיכות שמתרחקת ת"ק על ת"ק פרסה מסרטי הבורקס המזוויעים האלה וזאב רווח בראשם? לא ממש! ושאלת המחץ: כיצד אתם מנגבים חומוס: בדוך או בסיבוב? אני שונאת חומוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל מיקרה יש לי משהו להגיד לכם שאתם חבר'ה אחלה!

Tinty

New member
הלוואי שהייתי יכול להגיע...

אני תקוע בלי טרמפ (ממודיעין) + ידידה שלי הבטיחה כרטיס חינם והבריזה

Tinty

New member
יכולהיות שאני יכול להגיע ../images/Emo6.gif

הידידה והחברות שלה עולות על קו ממודיעין לראשון, והן עכשיו מבררות אם יש כרטיס אחרון אצל היחצ"נית. אני מציע שאם מישהו רוצה להפגש שם, כדאי להחליף סלולריים (אפילו בפרטי) ולקבוע מקום מפגש נורמלי. חצי מדינה תהיה שם. פרטים בהמשך

Tinty

New member
דווקא הבנתי שההופעה שלהם

לא היתה משו. ציטוט מהSMS ששלחו לי: "היהודים חרא סאונד ויהיה טוב". הבנתי שההופעות של מוניקה, מוקי ואביב גפן היו פיצוציות, אבל בגלל שהן בסוף
איך היתה ההופעה של ברי סחרוף?

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo166.gif../images/Emo6.gif

האם כבר תליתם את דגלי-ישראל (שקיבלתם חינם מהעיתון, קמצנים!) באוטו, במרפסת, בגינה ובכל החדרים?לא
איזה פארק/גן/יער אתם הולכים להשחית ולחרב השנה עם המנגלים המגעילים שלכם?לא ידוע עדיין..אולי הגינה של חברה שלי
כמה קבבים/סטייקים/פרגיות/כנפיים/נקניקיות אתם עומדים ברוב חזיריותכם לחסל?הרבהההההההההההה
ולערב העצמאות האטרקטיבי ושפוע-הכוכבים, כבר יש תכנונים בפוטנציה?זה משתנה כל הזמן
. אני אדע מחר
. אגב- גם אצלכם אי אפשר לצאת מהבית מבלי לחזור עם אוזניים לא-סתומות ועיניים לא-שורפות ובגדים לא-מטונפים בגלל פרחחי כיתה ז' שמשתמשים בספריי שלג על ימין ועל שמאל?כןןןןןןןןןןןןן...אני כ"כ לא יוצאת לבמות השנה
ועכשיו נבחן קצת את ה"ישראליות" שבכם... עם יד על הלב, כמה מגבות וסבונים ("למזכרת") מבתי מלון כבר יש לכם בבית?חחחחחח
..ארמ אולי שלושה
ועד איזה גיל נסעתם חינם באוטובוסים ונכנסתם חינם ללונה-פארק בתואנה שאתם בני 5?חחחחחח דווקא לא זוכרת שעשיתי דבר שכזה
ונכון שגם אתם פילחתם פעם (בעצמכם או שהייתם שותפים לפשע) עגלה מהסופר כדי לסחוב את הקרשים של ל"ג בעומר?חברים שלי פילחו..אני העלמתי עין
. גם אתם בושים ונכלמים לרקע מראות הישראלים האחרים משליטים טרור בתורים לרכבת הרים בכל ביקור שלכם ביורודיסני, אבל בעצם לא חושבים בעצמכם פעמיים לפני שניתנת לכם הזדמנות פז לעקוף מישהו בלי שישים לב? (ואח"כ עוד נאנחים בכבדות שהצרפתים האלה אנטישמים)או גאד..כן
. בכלל שהיינו בהונגריה,סתם היינו ברחוב. ואשה אחת דחפה את אחי..וקיללה אותי בעברית
האם אתם משתייכים לעמך שמדקלם קטעים מ"אלכס חולה אהבה" ו/או "חגיגה בסנוקר" או לקבוצת האיכות שמתרחקת ת"ק על ת"ק פרסה מסרטי הבורקס המזוויעים האלה וזאב רווח בראשם? נאמ לא ושאלת המחץ: כיצד אתם מנגבים חומוס: בדוך או בסיבוב? בסיבוב

ayala65

New member
שלי

האם כבר תליתם את דגלי-ישראל (שקיבלתם חינם מהעיתון, קמצנים!) באוטו, במרפסת, בגינה ובכל החדרים? לא פטריוטית.. לא תולה דגל ישראל.. איזה פארק/גן/יער אתם הולכים להשחית ולחרב השנה עם המנגלים המגעילים שלכם? לא עושה מנגל יום עצמאות כמה קבבים/סטייקים/פרגיות/כנפיים/נקניקיות אתם עומדים ברוב חזיריותכם לחסל? כנ"ל ולערב העצמאות האטרקטיבי ושפוע-הכוכבים, כבר יש תכנונים בפוטנציה? כן.. לראות את כלא 6 וקובי פרץ... טרגדיה רצינית :\ אגב- גם אצלכם אי אפשר לצאת מהבית מבלי לחזור עם אוזניים לא-סתומות ועיניים לא-שורפות ובגדים לא-מטונפים בגלל פרחחי כיתה ז' שמשתמשים בספריי שלג על ימין ועל שמאל? לחלוטין ועכשיו נבחן קצת את ה"ישראליות" שבכם... עם יד על הלב, כמה מגבות וסבונים ("למזכרת") מבתי מלון כבר יש לכם בבית? הרבה.. :\ ועד איזה גיל נסעתם חינם באוטובוסים ונכנסתם חינם ללונה-פארק בתואנה שאתם בני 5? עד גיל 7
ונכון שגם אתם פילחתם פעם (בעצמכם או שהייתם שותפים לפשע) עגלה מהסופר כדי לסחוב את הקרשים של ל"ג בעומר? כמובן
גם אתם בושים ונכלמים לרקע מראות הישראלים האחרים משליטים טרור בתורים לרכבת הרים בכל ביקור שלכם ביורודיסני, אבל בעצם לא חושבים בעצמכם פעמיים לפני שניתנת לכם הזדמנות פז לעקוף מישהו בלי שישים לב? (ואח"כ עוד נאנחים בכבדות שהצרפתים האלה אנטישמים) טחחחחחחחח האם אתם משתייכים לעמך שמדקלם קטעים מ"אלכס חולה אהבה" ו/או "חגיגה בסנוקר" או לקבוצת האיכות שמתרחקת ת"ק על ת"ק פרסה מסרטי הבורקס המזוויעים האלה וזאב רווח בראשם? לא... ושאלת המחץ: כיצד אתם מנגבים חומוס: בדוך או בסיבוב? סיבוב

למעלה