סקר יום העצמאות

Nitzan122

New member
עונה

האם כבר תליתם את דגלי-ישראל (שקיבלתם חינם מהעיתון, קמצנים!) באוטו, במרפסת, בגינה ובכל החדרים? לא... איזה פארק/גן/יער אתם הולכים להשחית ולחרב השנה עם המנגלים המגעילים שלכם? לא פארק/גן/יער- מסעדה- לאח שלי יש בר מצווה אז אחר כך כל המשפחה הולכת לשם כמה קבבים/סטייקים/פרגיות/כנפיים/נקניקיות אתם עומדים ברוב חזיריותכם לחסל? נראה... ולערב העצמאות האטרקטיבי ושפוע-הכוכבים, כבר יש תכנונים בפוטנציה? כנראה סתם ללכת למופע במכבים... אגב- גם אצלכם אי אפשר לצאת מהבית מבלי לחזור עם אוזניים לא-סתומות ועיניים לא-שורפות ובגדים לא-מטונפים בגלל פרחחי כיתה ז' שמשתמשים בספריי שלג על ימין ועל שמאל? יאפ ועכשיו נבחן קצת את ה"ישראליות" שבכם... עם יד על הלב, כמה מגבות וסבונים ("למזכרת") מבתי מלון כבר יש לכם בבית? אין. אנחנו לא מאלה שגונבים מבתי מלון ועד איזה גיל נסעתם חינם באוטובוסים ונכנסתם חינם ללונה-פארק בתואנה שאתם בני 5? 5?... ונכון שגם אתם פילחתם פעם (בעצמכם או שהייתם שותפים לפשע) עגלה מהסופר כדי לסחוב את הקרשים של ל"ג בעומר? חחח כן גם אתם בושים ונכלמים לרקע מראות הישראלים האחרים משליטים טרור בתורים לרכבת הרים בכל ביקור שלכם ביורודיסני, אבל בעצם לא חושבים בעצמכם פעמיים לפני שניתנת לכם הזדמנות פז לעקוף מישהו בלי שישים לב? (ואח"כ עוד נאנחים בכבדות שהצרפתים האלה אנטישמים) לא... האם אתם משתייכים לעמך שמדקלם קטעים מ"אלכס חולה אהבה" ו/או "חגיגה בסנוקר" או לקבוצת האיכות שמתרחקת ת"ק על ת"ק פרסה מסרטי הבורקס המזוויעים האלה וזאב רווח בראשם? לא זה ולא זה... ושאלת המחץ: כיצד אתם מנגבים חומוס: בדוך או בסיבוב? חחחחחחחחחחחחחחחח

LemonLimeLilach

New member
אני

האם כבר תליתם את דגלי-ישראל (שקיבלתם חינם מהעיתון, קמצנים!) באוטו, במרפסת, בגינה ובכל החדרים? יש אחד על כל אוטו ועל הצד של הבית... והיום בערב יהיו גם אורות! איזה פארק/גן/יער אתם הולכים להשחית ולחרב השנה עם המנגלים המגעילים שלכם? את הגינה הפרטית שלי
כמה קבבים/סטייקים/פרגיות/כנפיים/נקניקיות אתם עומדים ברוב חזיריותכם לחסל? אממ בדר"כ אני אוכלת איזה 2 נקניקיות אבל אבא שלי ואח שלי אוכלים יותר
ולערב העצמאות האטרקטיבי ושפוע-הכוכבים, כבר יש תכנונים בפוטנציה? ברגע שמתחילים הזיקוקים בטלוויזיה, אני הולכת לפארק שלנו ופוגשת חברים... אתניקס מופיעים אצלנו השנה (חח) ויהיו המון זיקוקים (ואני ילדה קטנה שאוהבת זיקוקים, כן) וכמה חברות שלי מופיעות בלהקת ריקוד בבמה המרכזית ככה ש.. יהיה כיף! אגב- גם אצלכם אי אפשר לצאת מהבית מבלי לחזור עם אוזניים לא-סתומות ועיניים לא-שורפות ובגדים לא-מטונפים בגלל פרחחי כיתה ז' שמשתמשים בספריי שלג על ימין ועל שמאל? צריך ללמוד איך להתחמק מהם. אני גרה פה כבר 9 שנים, אז למדתי את הטכניקות. ועכשיו נבחן קצת את ה"ישראליות" שבכם... עם יד על הלב, כמה מגבות וסבונים ("למזכרת") מבתי מלון כבר יש לכם בבית? מגבות? אפילו לא אחת. סבונים בטח יש כמה. ועד איזה גיל נסעתם חינם באוטובוסים ונכנסתם חינם ללונה-פארק בתואנה שאתם בני 5? אין לי מושג. התחלתי לנסוע לבד באוטובוסים רק באיזה גיל 12 ואז שילמתי. ונכון שגם אתם פילחתם פעם (בעצמכם או שהייתם שותפים לפשע) עגלה מהסופר כדי לסחוב את הקרשים של ל"ג בעומר? לא. שמתי 5 שקל. זה לא נקרא לפלח. גם אתם בושים ונכלמים לרקע מראות הישראלים האחרים משליטים טרור בתורים לרכבת הרים בכל ביקור שלכם ביורודיסני, אבל בעצם לא חושבים בעצמכם פעמיים לפני שניתנת לכם הזדמנות פז לעקוף מישהו בלי שישים לב? (ואח"כ עוד נאנחים בכבדות שהצרפתים האלה אנטישמים) טוב, האמת שכשהייתי בדיסני פעם אחרונה הייתי עם קבוצה מאורגנת של ישראלים ודי עשינו בלגאן, אבל לא נראה לי שעקפנו. סתם שרנו שירים ורקנדו וכולם הסתכלו עלינו. אבל זה היה בארה"ב ככה שמותר לי לדבר רע על צרפתים
האם אתם משתייכים לעמך שמדקלם קטעים מ"אלכס חולה אהבה" ו/או "חגיגה בסנוקר" או לקבוצת האיכות שמתרחקת ת"ק על ת"ק פרסה מסרטי הבורקס המזוויעים האלה וזאב רווח בראשם? לא רואה סרטים ישראלים חוץ מבשיעורי תקשורת ושאלת המחץ: כיצד אתם מנגבים חומוס: בדוך או בסיבוב? בסיבוב!

Tinty

New member
לילך, את ממודיעין, נכון?

במקרה אתניקס מופיעים גם אצלנו השנה
בת כמה את?

LemonLimeLilach

New member
כן

וואי, איזה מצחיק לגלות אנשים מעיר העתיד לפי מי שמופיע באמפי
אני בת 18 (כיתה י"ב)

Tinty

New member
<תפוזבל> יאפ ../images/Emo13.gif

לא נסעתי אתמול לחגיגות באמפי (הייתי אמור לנסוע לרוק"צ
, ובסוף נשארתי בבית), אבל גם היום אני כנראה לא הולך לחגיגות - מחפש פרטים על הופעה של מוקי ברעננה היום בערב.

LemonLimeLilach

New member
מי מופיע היום בערב?

הלוואי שהייתי יכולה ללכת לאיזה מקום. אני תקועה בבית לקראת מתכונת באזרחות

Danielushhhh

New member
עוויייייייינה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif

האם כבר תליתם את דגלי-ישראל (שקיבלתם חינם מהעיתון, קמצנים!) באוטו, במרפסת, בגינה ובכל החדרים? במרפסת
איזה פארק/גן/יער אתם הולכים להשחית ולחרב השנה עם המנגלים המגעילים שלכם?
העניין הסבתך אז זה עדיין לא ידוע
כמה קבבים/סטייקים/פרגיות/כנפיים/נקניקיות אתם עומדים ברוב חזיריותכם לחסל? אני לא אחראית לזה
תודה לאל
ולערב העצמאות האטרקטיבי ושפוע-הכוכבים, כבר יש תכנונים בפוטנציה? בארור
אגב- גם אצלכם אי אפשר לצאת מהבית מבלי לחזור עם אוזניים לא-סתומות ועיניים לא-שורפות ובגדים לא-מטונפים בגלל פרחחי כיתה ז' שמשתמשים בספריי שלג על ימין ועל שמאל?
תלוי אם אתה קונה ספריי והם רואים שהם יכולים להלחם בך
ועכשיו נבחן קצת את ה"ישראליות" שבכם...
עם יד על הלב, כמה מגבות וסבונים ("למזכרת") מבתי מלון כבר יש לכם בבית? עם יד על הלב, אין
ועד איזה גיל נסעתם חינם באוטובוסים ונכנסתם חינם ללונה-פארק בתואנה שאתם בני 5?
הלונה פארק הוא של דוד של אמא שלי אז אני נכנסת חינם מתי שבא לי, ובאוטובוסים אני לא זוכרת
ונכון שגם אתם פילחתם פעם (בעצמכם או שהייתם שותפים לפשע) עגלה מהסופר כדי לסחוב את הקרשים של ל"ג בעומר?
גם אתם בושים ונכלמים לרקע מראות הישראלים האחרים משליטים טרור בתורים לרכבת הרים בכל ביקור שלכם ביורודיסני, אבל בעצם לא חושבים בעצמכם פעמיים לפני שניתנת לכם הזדמנות פז לעקוף מישהו בלי שישים לב? (ואח"כ עוד נאנחים בכבדות שהצרפתים האלה אנטישמים)אני לא עוקפת
האם אתם משתייכים לעמך שמדקלם קטעים מ"אלכס חולה אהבה" ו/או "חגיגה בסנוקר" או לקבוצת האיכות שמתרחקת ת"ק על ת"ק פרסה מסרטי הבורקס המזוויעים האלה וזאב רווח בראשם? מתרחקת, למרות שהרבה אנשים מסביבי משתייכם לקבוצה השניה
ושאלת המחץ: כיצד אתם מנגבים חומוס: בדוך או בסיבוב? בדוך

f10

New member
הלונה פארק הוא של דוד של אמא שלך?!?

ללא כל קשר לעובדה הנ"ל - מעניין היכן יתקיים מפגש הפורום.. אממממממממממממ אולי בלונה פארק

JoHnYmYsTeR

New member
התשובות שלי.....

האם כבר תליתם את דגלי-ישראל (שקיבלתם חינם מהעיתון, קמצנים!) באוטו, במרפסת, בגינה ובכל החדרים? אח שלי תלה על המרפסת-חח מי יקנה שמקבלים חינם מבנק הפועלים. איזה פארק/גן/יער אתם הולכים להשחית ולחרב השנה עם המנגלים המגעילים שלכם? שום פארק.. ישר אחרי שאני חוזר בבוקר אנחנו נוסעים כל המשפחה לסיני לסופ"ש. כמה קבבים/סטייקים/פרגיות/כנפיים/נקניקיות אתם עומדים ברוב חזיריותכם לחסל? שם... הרבה.. אבל עוד הרבה דברים אחרים.. ולערב העצמאות האטרקטיבי ושפוע-הכוכבים, כבר יש תכנונים בפוטנציה?רוק עצמאות בראשון. חח חסר להם שישפירצו עלי משהו אחרי זה הם יעלמו באורח פלא מהעולם והדבר היחיד שישאר זה הבקבוק ספריי עם שאריות דם עליו. עם יד על הלב, כמה מגבות וסבונים ("למזכרת") מבתי מלון כבר יש לכם בבית? סבונים אין ( נו מה?! משתמשים..).סתם.. ומגבות יש איזה 2-3 ועד איזה גיל נסעתם חינם באוטובוסים ונכנסתם חינם ללונה-פארק בתואנה שאתם בני 5? ת'אמת.. תמיד נראתי גדול יחסית לגילי,אז גם כשהייתי בן 5 לא נכנסתי ללונה פארק בחינם ונכון שגם אתם פילחתם פעם (בעצמכם או שהייתם שותפים לפשע) עגלה מהסופר כדי לסחוב את הקרשים של ל"ג בעומר? חחחחחחחחחחחחח רק אחת?!?! גם אתם בושים ונכלמים לרקע מראות הישראלים האחרים משליטים טרור בתורים לרכבת הרים בכל ביקור שלכם ביורודיסני, אבל בעצם לא חושבים בעצמכם פעמיים לפני שניתנת לכם הזדמנות פז לעקוף מישהו בלי שישים לב? (ואח"כ עוד נאנחים בכבדות שהצרפתים האלה אנטישמים)... עוקפים חופשי,התורים שם בלתי נסבלים,הסבלנות הזאת של המבקרים הורגת אותי. האם אתם משתייכים לעמך שמדקלם קטעים מ"אלכס חולה אהבה" ו/או "חגיגה בסנוקר" או לקבוצת האיכות שמתרחקת ת"ק על ת"ק פרסה מסרטי הבורקס המזוויעים האלה וזאב רווח בראשם? ממש לא.. אני שונא את הסרטים האלה..

FrAiLy PrInCeSs

New member
../images/Emo166.gif אני ../images/Emo166.gif !

האם כבר תליתם את דדלי ישראל ( שקיבלתם חינם מהכיתון - קמצנים ! ) באוט , במרפסת , בגינה ובכל החדרים ? אמממ ... כן , אחותי תלתה אותו במרפסת ... חחח הוא התווסף לותיק שם תלוי איפה שהוא ...
איזה פארק / גן / יער אתם הולכים להשחית ולחרב השנה עם המנגלים המגעילים שלכם ? נראה לי שלבן שמן אבל כלום לא סגור ...
כמה קבבים / סטייקים / פרגיות / כנפיים / נקניקיות אתם עומדים ברוב חזיריותכם לחסל ? אני לא טיפוס שמת על בשר אבל בטח אם כבר על האש אז ... לא מעט !
ולערב העצמאות האטרקטיבי ושופע הכוכבים , כבר יש תיכנונים בפוטנציה ? אגב - גם אצלכם אי אפשר לצאת מהבית בלי לחזור עם אוזניים לא - סתומות ועיניים לא - שורפות ובגדים לא - מטונפים בגלל פרחחי ז' שמשתמשים בספריי שלג על ימין ועל שמאל ? תיכנונים ?! אין ... ( עדיין ) ! אחריי שלא הסכימו שאני אצא לרוק עצמאות לא יצא לי לחשוב על זה ... ולגביי השלג והשאר - אצלנו זה ילדים הרבה יותר קטנים מכיתות ז' ... אבל אליי גם הם לא מעזים להתקרב ... חחח
עם יד על הלב , כמה מגבונים וסבונים ( " למזכרת " ) מבתי מלון כבר יש לכם בבית ? אין מגבות ואין סבונים ... פעם כשהייתי בכיתה ג' לקחתי כובע רחצה כי האריזה שלו הייתה יפה ... אבל הוא מצא את עצמו בפח אחריי איזה שבוע ...
ועד איזה גיל נסעתם בחינם באוטובוסים ונכנסתם חינם ללונה פארק בטענה שאתם בני 5 ? באוטובוסים ... לא נסעתי . בכלל אני לא נוסעת באוטובוס ביום יום אלא רק אם צריך או אם זה בטיולים וכאלו ... ולגביי הלונה פארק אני ממש לא יודעת כי אם כבר עברתי את הגיל לא טענתי אחרת ...
ונכון שגם אתם פילחתם פעם ( בעצמכם או שהייתם שותפים לפשע ) עגלה מהסופר כדי לסחוב את הקרשים של ל"ג בעומר ? הבנים תמיד היו דואגים לזה ... !
גם אתם בושים ונכלמים לרקע המראות הישראלים האחרים המשליטים טרור בתורים לרכבת הרים בכל ביקור שלכם ביורודיסני , אבל בעצם לא חושבים בעצצכם פעמיים לפני שניתנת לכם הזדמנות פז לעקוף מישהו בלי שישים לב ? ביורודיסני לא הייתי ... אבל בתופעות מוכרות אז ברור ! וכמה אירוני שעוקפים בלי שישימו לב אבל מתעצבנים על אחרים שנוהגים כך ?! ואין קשר לאנטישמיות הצרפתית ...
האם אתם משתייכים לעמך שמדקלם קטעים מ " אלכס חולה אהבה " ו/או " חגיגה בסנוקר " או לקבוצות האיכות שמתרחקת ת"ק ת"ק פרסה מסרטי הבורקס המזוויעים האלה וזאב רווח בראשם ? לא משתייכת אבל מזהה קטעים מוכרים .
כיצד אתם מנגבים חומות : בדוך או בסיבוב ? דוךךךך ! חג שמחחח ! תהנו ...

כייפייי (מזל שאין לי מה לעשווות=)

ברור שתלינו! באוטו וגם אחד שאם עוברים ברחוב אז רואים אותוו- הוא ממש גדול
את המרפסת שלנו=) ההורים נסעו אז אפשר להשמיד אותה=)
המווווווווווווווון- וכמה שיותר=)
רוק עצמאותתת בפתחחח!!
בוא נגיד ככהה שהפסקתי לספורר
חחח סתםםם אין לי כוווח להמשיך=) סילחו לייי

למעלה