שרשור דסקטופים

../images/Emo204.gifשלי!

אוקי. אז בהתחלה הייתה לי את התמונה של מק. ואז שיניתי לתמונה מגניבה של מישהי מכניסה את הראש לתוך מים ובועות יוצאות מהפה שלה [כן, זה נשמע מזעזע, אבל זה ממש תמונה יפה!
], ואחרכך... אחר כך ראיתי קליפ של להקה מצ'ילה בשם Kudai, שלפני שנה בערך התוודעתי אליהם. וראיתי בקליפ את האתר - שכולו מנוהל בספרדית - אז החלטתי להיכנס. ללא מאמץ ניכר הצלחתי לנווט את דרכי להורדות [די בקלות, הייתי אומרת. XD], ו-וואלה! גיליתי שהם השתנו כלכך ממתי שהם היו צעירים! [אז האתר שלהם זה http://www.kudai.com.mx , ואם תיכנסו ליוטיוב חפשו את השיר Sin Despertar ורק אחר כך תיכנסו ל-Tu, או ל-Lejos De Aqui. אבל הם יחסית טובים, אז תיכנסו.] הבנות הן ברברה [שיער שחור] וגבי [הבלונדה], ויש את תומס [עם השיער השחור] ופבלו [המקועקע המפחיד עם העיניים הכחולות והוומפייר]. ואחרי שחפרתי...

|שלי|חח צבעוני,מבולגן ובעיקר מקושקש :)

אצלי השומר מסך זה על התיקיה (הראשונה?!..שניה...אה השניה!!) של דאגי.. לפעמים אני מוצאת את עצמי פשוט יושבת מול המסך ומזילה ריר וקולטת שאני כבר יותר מחצי שעה רק מסתכלת על תמונות XD *מתבייש*

סליחה על ההפצה בשרשור -

אני פשוט בודקת אם התפוזבל הזה החליף לי את השם משתמש :(

Fall Out Inbar

New member
חחח זה בסדר. גם אני מריירת על המסך..

דאמט, מה לעשות, הוא פשוט כזה חתיך!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מהמם! DD: ../images/Emo127.gif נשמר.

LiMcFLY

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifחח תודה D:

ותאמת זה לא כל התמונה, התמונה היא בגודל של דסקטופ אבל הקטנתי אותה בגלל שתפוזבל אומר שהיא גדולה מידי

למעלה