שרשור עצרת , פרטים, מי מגיע

תֶּשֶׁת

New member
אני רוצה לתלות מחר בביה"ס כרזה לגבי

העצרת. איפה אני יכול למצוא אחת כזאת באינטרנט?

גולדי2002

New member
דרושים מתנדבים לאיוש דוכן ההתרמה

עקב מחסור בכח אדם לאיוש דוכן ההתרמה ל"לב לחי", דרושים 3-4 מתנדבים שיעזרו בסידור הדוכן ובמכירה. אני אבוא לעזור בהקמה ולהביא את הבגדים אך לא אוכל להיות שם הרבה זמן (צריך לעזור לאנונימוס, וקצת קשה להתפצל). אז מי שמוכן שישתדל להגיע בשעה 17:30 ונתארגן. תודה

vegan

New member
וגם לביצה הירוקה

דרושים גם מתנדבים לאיוש דוכן הביצה הירוקה (יחד עם עמית) - נקודת מפגש חברי הפורומים ומידע על זכויות בעלי חיים ברשת. הדוכן ימוקם באיזור של העמותות (לב לחי, האגודה נגד ניסויים). אולי נוכל למקמו ליד לב לחי ואז המעוניינים יוכלו בקלות לחלק את זמנם בין שני הדוכנים. מי שיכול - שייתייצב בדוכן.

shanty.G

New member
../images/Emo166.gif שרשור עצרת , פרטים, מי מגיע

אז ככה, ראשית כל- ריענון הפרטים, למי שעדיין לא שלח לכל העולם ואשתו את דבר האירוע : __________________________________________________________________________________ העצרת תתקיים ב 2.10, יום רביעי הקרוב, שזהו יום הזדהות עם בעלי חיים במשקים. המיקום הוא רחבת מוזיאון תל-אביב, והארוע מופק ע"י עמותת "אנונימוס" - עמותה לזכויות בעלי חיים. העצרת תתחיל בשעה 18:00 וישתתפו בה האמנים דני ליטני, אביתר בנאי, דני רובס, לאה שבת, חמי רודנר, אחינועם ניני ואחרים. את העצרת ינחה שי אביבי. כמו כן יהיו ח"כים שישאו דברים בנושא בעלי חיים ופיטום אווזים בפרט. ההתנגדות הציבורית לפיטום אווזים חשובה מאוד במיוחד כעת, כאשר הנושא נמצא בדיונים בבג"צ ופסק הדין עוד לא ניתן. אתם מוזמנים להגיע ולהזמין כמה שיותר אנשים. הכניסה חינם; העצרת תהיה מאובטחת ע"י כוחות המשטרה. דרכי הגעה למקום: מוזיאון ת"א נמצא ברחוב שאול המלך (על יד הקרייה) קווי אוטובוס של דן המגיעים למוזיאון ת"א: 9, 11, 18, 22, 28, 70, 82, 147, 149, 282 למגיעים ברכבת, אפשר ללכת ברגל מארלוזרוב או מעזריאלי. לפרטים נוספים אפשר לפנות ל: משרד אנונימוס: 03-5226992 טלפקס: 03-5220699 בקשו את מיטל או רעות. לפרטים נוספים בדף העצרת מתוך אתר אנונימוס. __________________________________________________________________________________ שנית, אני מגיעה ואשמח מאוד לפגוש אתכם שם. בעצרת שהתקיימה לפני כחצי שנה עשינו נקודת מפגש והיה כיף לפגוש את כולם
. אם יש עדיין למורליטי את השלט של הביצה יהיה מדליק להיפגש לידו. מה אתם להגיד? ניפגש בעצרת! * תוך כמה דקות אעלה את הפלייר בקובץ בגודל סביר. אנא שרשרו לכאן הודעות הנוגעות לעצרת,

morality

New member
נפגשים בביצה הירוקה ../images/Emo105.gif

עמית ובונבונייטה התנדבו לאייש את נקודת המפגש של החברים מהפורומים. לצערי לא אוכל להיות שם מאחר ואני "בתפקיד" בעצרת. שאנטי, בזמנו פרסמנו בפורום את תמונת פוסטר המפגש - אולי במקרה יש לך אותה? אם כן, אנא פרסמי אותה כאן ובוואלה כדי שהחברים יזהו ויבוא להגיד שלום ואהלן. חוצמיזה, חבריה, אתם חייבים להביא איתכם חברים נוספים (בטוב או בכוח). אני "אחראית" על האח"מים והתקשורת בעצרת ואני מבקשת שלא תהיינה פאדיחות. הביאו אנשים!

shanty.G

New member
והנה השלט ../images/Emo6.gif

אנחנו נהיה שם! (אם כי אני מזהירה מראש - אחור אופנתי צפוי, לצערי
אילוצים, U know...)

morality

New member
תודה, יפתי ../images/Emo23.gif

האם את יכולה לשתול זאת גם בוואלה? גם את הפלאייר של העצרת? משום מה אינני יודעת איך "גונבים" תמונות מתפוז לוואלה.

גם אני צפונית מאוכזבת ../images/Emo7.gif

צלצלתי אתמול לאנונימוס וגיליתי שלא מתארגנת הסעה מהצפון. אני בספק אם אני אגיע בגלל זה. הכלב שלי מאוד מאוכזב, הוא רצה לבוא.

Weird Eyal

New member
לילית

כמובן אני חי בישראל ולא באלסקה ואני מודע לעצם קיומה של רכבת ישראל אבל לצערי אין לי כסף לנסיעה ברכבת.... חוץ מרכבת יש גם אוטובוסים לת"א (למי שלא יודע) אבל שוב....אין כסף

למעלה