שרשור עצרת , פרטים, מי מגיע

adipo

New member
אייל-

אני מנסה לארגן הסעה כלשהי לחבר´ה שלי (מונית או משהו) במידה וזה יצא יותר זול ויהיה מקום- האם תיהיה מעוניין להצטרף? תודיע לי בהקדם ואני כבר אעדכן אותך לגבי התחבורה שלנו.

shanty.G

New member
רגע, vegan כתב שמתארגן משהו

האם בוטל?
אייל, בטוח מישהו מגיע עם רכב מאיזור חיפה, טלפן לסניף!

vegan

New member
דחוף - דרוש מתנדב צפוני לארגון הסעה

לפי מה שהבנתי מהפורומים ומאנונימוס, יש הרבה צפונים שרוצים להגיע. נראה לי שאם יימצא מישהו שמוכן לקחת על עצמו את הנושא, אפשר יהיה לארגן הסעה. מדובר בעיקר בהרבה טלפונים מחר בבוקר - לחברות הסעה ולכאלה שהתעניינו בהסעה. מי שמעוניין לרכז את הנושא שייפנה אליי בדחיפות עוד הלילה (אפשר עד 3:00) וננסה לארגן הסעה - 943292-054 (אמנון). אם יש עוד מישהו שמעוניין בהסעה מהצפון ולא נרשם באנונימוס, שיישלח לי מסר ואני אעביר את פרטיו למי שייארגן, אם יימצא כזה.

האפי לי

New member
הבנתי שהבעיה במיעוט האנשים

כדי שההסעה תצא משתלמת צריך להוסיף בערך עוד 15 איש

vegan

New member
יכול להיות שיש מספיק

רק בשרשור הזה ישנם ארבעה צפונים שרוצים הסעה ונתקלתי בעוד כמה מעוניינים בפורום. בנוסף יש באנונימוס רשימה של פונים שהתעניינו בהסעה. אם כולם או כמעט כולם יצטרפו להסעה זה אמור להספיק. מה שחסר כדי לארגן את ההסעה זה מישהו שיירכז את הטיפול בזה - ייתקשר לכל האנשים שהתעניינו כדי לוודא אם הם באמת יגיעו, להתקשר לחברות כדי לברר ולהשוות מחירים, לבצע את ההזמנה בתיאום עם אנונימוס ולהודיע לכולם על הפרטים. אפשר לברר שתי אופציות - יציאה מחיפה או מנהריה. יש גם גדלים שונים של רכבים - 10, 14 או 26 אנשים - צריך לבחור את המתאים בהתאם לצפי כמות האנשים. אם מישהו רוצה לנסות לארגן, צריך לעשות זאת במרץ בבוקר. אני מציע ליצור קשר עם קימי שארגנה את ההסעה מירושלים - 721279-053.

fish11

New member
נסיעה ברכבת מחיפה

מי שרוצה להצטרף אלי לנסיעה ברכבת שיחכה בתחנת הרכבת בבת-גלים בחיפה בשעה 16:00 ליד עמדת השומר בכניסה, מול החניון. מתחנת הרכבת בת"א למוזיאון ת"א הולכים ברגל. טלפון 052-585399

fish11

New member
את יכולה לנסוע משם

אני חושבת שהרכבת שיוצאת מבת גלים עוצרת בחוף הכרמל. תיסעי איך שמתאים לך.

vegan

New member
נקודת המפגש בפורום

בהודעות קודמות נמסר שמוגלי תביא את שלט הביצה הירוקה שיזהה את נקודת המפגש. עמית ובונבונייטה התנדבו לאייש את המקום. מירושלים נביא דוכן. הדוכן יוצב באיזור המיועד לעמותות השונות. את הדוכן נוכל גם לנצל לקידום הנושא על ידי הפניית אנשים לאתרים ולפורומים העוסקים בזכויות בעלי חיים. הכנתי רשימה שכזו. מי שיכול לשכפל עותקים ממנה לפני העצרת - שיביא איתו לדוכן. בכל דף מופיעים שני עותקים. אם יש גם גיליוטינה, אפשר לחתוך, אחרת נגזור במקום. בנקודת המפגש יהיו מדבקות אדומות (כמו במפגש הפורומים). על המדבקות נוכל לרשום את הכינוי ו/או השם וכך לזהות זה את זה בין המבקרים הרבים מאד בעצרת.

menl

New member
מחשבים לעצרת../images/Emo70.gif

היי, אנו רוצים להכין עמדת מחשב בעצרת שבה יהיה אפשר לעיין באתר של אנונימוס ואולי אף בפורומים. המידע עצמו יישמר לפני כן, לצורך צפייה ב-offline. (לא יהיה קו טלפון) אם מישהו יכול להביא מחשב, רצוי מחשב נייד, זה מאד יעזור. (נא ליצור קשר מיידי עם אנונימוס) אולי תהיה גם מדפסת. הציוד יישמר היטב, והעמדה לא תשאר בלי השגחה. הגימיק הזה יכול למשוך אנשים לפעילות האינטרנטית החשובה שלנו. אני מצטער שלא חשבתי על זה קודם. לכל היותר, נעשה את זה בפעם הבאה... מנשה אליעזר.

למעלה