אני רק שאלה...

מתי ישודר טופ 3 בערוץ 1?

באיזה פרק ערוץ 1 עכשיו? ואיך אני יכול לשמוע(להוריד
)את הביצועים של המתמודדים? אמממ ומתי משדרים אמריקן אידול או אליל אמריקני חחחח בערוץ 1?

Fairywitch

New member
ערוץ 1? הם בפיגור של חודש-חודשיים..

כנס ל"שאלות נפוצות" כדי לדעת מתי זה משודר.

shavitlavi

New member
ערוץ 1 בפיגור של 3 חודשים!!!

בערוץ 1 התוכנית משודרת בימי רביעי אחרי מבט. אם אין לך כח להתאפק אז: טופ 3 בערוץ 33 יהיה לפי חישוב שלי במוצאי שבת הבאה ב-20:00 (אבל ברשות השידור הכל יכול להשתנות...)

shavitlavi

New member
top 3 בערוץ 33

יום שבת הקרוב ב-20:00 תוכנית התחרות יום שלישי אחריו (שבוע הבא) ב-20:45 תוכנית התוצאות של הטופ 3 והכל פתוח לשינויים כי בכל זאת רשות השידור.

Fairywitch

New member
../images/Emo167.gifאני רק שאלה...../images/Emo167.gif

שרשור שאלות קטנות

קפיטו

New member
דחוף! הגמר לא בשידור חי?!

לאורך היום היה כתוב בלוח השידורים של YES שאמריקן איידול ישודר ב3 לפנות בקר עד 5 לפנות בוקר, אבל לפני כמה שעות בדקתי ויש שידור כרגיל ב10! אז הגמר לא יהיה בשידור חי?!

shalehet

New member
קמתי בשלוש בבוקר לראות את הגמר

למקרה שהוא ישודר... באסה... לא שודר... לכן אני אראה רק בערב את התוכנית. אני יוצאת במיוחד מהעבודה מוקדם.. אין מצב שאני מפסידה... ובלילה כמובן שאני הולכת לראות בחי.... קארי... אני מקווה שהיא תזכה.. שמעתי את הביצועים עכשיו, אף אחד מהם לא נשמע לי מדהים. היחיד שאהבתי היה את יום העצמאות.. של קארי.. השאר לא יודעת... אולי כשאני אראה את זה זה ישמע אחרת

Daniella 21

New member
שאלה: איפה יש רשימת שירים?../images/Emo168.gif

אני רוצה לדעת איזה שיר ושל מי השיר שרו המתמודדים איפה אני יכולה להשיג מידע זה
כמו מי שר את השיר של קארי independece day במקור?

Kryptonite

New member
במקור שרה../images/Emo168.gif

Martina Mcbride את independece day, זמרת שכבר מהאודישן הראשון שלה קרי ציינה כמעריצה שלה. בשנה שעברה, דיאנה דיגרמו שרה את Broken Wing שלה

whatever4

New member
שאלה בקשר לשידורים החוזרים מחר:

לפי מה שהבנתי יש מ-10 עד 12. מתי יש עוד חוץ מהשעות האלה? לצערי אני לא אוכל לראות בשעות האלה בגלל בגרות בפסיכולוגיה אז אני אשמח אם מישהו שיודע יוכל לעדכן.

נועה167

New member
../images/Emo26.gif

לפי מה שכתוב בוואלה יש ב-9 אבל נראה לי זה טעות אז כמו שאמרת זה 10. חוץ מזה כתוב שיש ב-3 , 6 וחצי ו-9 וחצי

shavitlavi

New member
השידורים החוזרים מחר

ב-10:00 , אולי גם ב-12:00, ב-15:00, ב-18:30, ב-21:30 וגם בבוקר יום שישי ב-6:00.

למעלה